Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 79 of 145 FirstFirst ... 29 69 77 78 79 80 81 89 129 ... LastLast
Results 1,561 to 1,580 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #1561 SP
    Member Ramon's Avatar
    Sper mult de tot sa ajunga consolele pana vineri inclusiv, sa le avem in weekend. TNT nu livreaza si sambata nu?

Stiu ca nu stiu cui de pe aici i-a fost trimisa vineri si ii estima ca ajunge tot vineri, dar sta in Iasi, deci poate e o zi in plus pentru Bucuresti - Iasi, iar pentru Bucuresti direct dureaza 4 zile si nu 5.

2. #1562 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Din câte știu nu livrează în weekend

---------- Post added 01-12-2013 at 15:42 ----------

Este vorba de Palflo dar i-o livrează în București. A pus greșit Iași. Tot vineri ii ajunge. Face o saptamana.

3. #1563 SP
    Member Ramon's Avatar
    Felixxx zicea ca lui i-a fost trimisa joi si ca ajunge miercuri, iar despre cei carora le-a fost trimisa vineri ca va ajunge joi. De aici trasesem concluzia ca pt cei de le e trimisa luni va ajunge vineri.

4. #1564 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Om vedea

5. #1565 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ce "subtil" au crescut preturile cei de la Gamestore.hu. Uitati-va si minunati-va:
    Stimate domn !

Buna ziua !
    Va multumim frumos pentru comenzile dumneavoastra.
    Ati facut o precomanda la noi de un pachet de PS4, din cauza suparasolicitarii comenzilor, am fost nevoiti sa urcam preturile, la 160 000 de Ft respectiv - 2361.48 ron motivul fiind lipsa stocurilor, si achizitionarea pachetelor la un pret mai mare de la producator.

[http://gamestore.hu/data/picture_pro...s4-tn_box.png]
    Sony PlayStation 4 + Killzone Shadow Fall játékszoftver

Va rog sa imi confirmati dk doriti cumva pachetul si la pretul acesta, sau dk doriti sa renuntati.
    Daca nu doriti pachetele la preturile asta avem acum varianta simpla de
    [http://gamestore.hu/data/picture_pro...s4-tn_box.png]
    Sony PlayStation 4 (PS4)
    fara Killzone la pretul de 145.000 Ft respectiv 2140.07 Ron.
    Daca nu este urgent pt dumneavoastra anul viitor o sa mai avem pe stoc si varianata cu Killzone la un pret mai rezonabil adika mai mic.
    Asteptam sa ne comunicati decizia dumneavoastra.
    Avem acum oferte foarte bune la urmatoarele jocuri :
    Va invitam sa verificati poate va palce careva.
    Culmea e ca eu nici macar nu am comandat varianta cu Killzone, ci cea simpla. Cred ca renunt... au descoperit si ungurii cum se fac afaceri: "crestem pretul ca e stocul limitat".

6. #1566 SP
    gug
    Junior Member gug's Avatar
    Si eu am primit acest mail de la gamestore.hu si am făcut comanda doar ieri. Le-am spus sa își țină toate produsele comandate (PS 4, Camera si FIFA 14)

In cont apare la FIFA 14 ca fiind Trimis. Sincer nu știu cu ce trimit ei in weekend produsele.

7. #1567 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ce "subtil" au crescut preturile cei de la Gamestore.hu. Uitati-va si minunati-va:

Culmea e ca eu nici macar nu am comandat varianta cu Killzone, ci cea simpla. Cred ca renunt... au descoperit si ungurii cum se fac afaceri: "crestem pretul ca e stocul limitat".
    Eh, uite ca si mai spre vest sunt "hoti", nu numai noi romanii Foarte urat, deci se poate adauga la

8. #1568 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Cei de la gamestore.hu raspund repede la mail sau tre sa astept cateva zile pana imi raspund la o simpla intrebare ?

9. #1569 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by Trefla0874 View Post
    Cei de la gamestore.hu raspund repede la mail sau tre sa astept cateva zile pana imi raspund la o simpla intrebare ?
    Relativ repede .

10. #1570 SP
    Member cipvas's Avatar
    Se pare ca mesajul e standard si toti care au facut comenzi la ei în ultimele 24 de ore au primit același mesaj, inclusiv eu. Trăiască bișnița.

11. #1571 SP
    Member Ramon's Avatar
    Eu nu am primit acel mesaj sau mail de la gamestore.hu

Mie imi vine deci cu pretul vechi?

12. #1572 SP
    Quote Originally Posted by Ramon View Post
    Eu nu am primit acel mesaj sau mail de la gamestore.hu

Mie imi vine deci cu pretul vechi?
    Cand ai facut comanda ? Nici eu nu am primit email .

13. #1573 SP
    Member Ramon's Avatar
    Vineri la mijlocul zilei. Am primit doar mail de la curierul lor ca e pe drum.

14. #1574 SP
    Vineri la mijlocul zilei. Am primit doar mail de la curierul lor ca e pe drum.
    Inseamna ca marti iti ajunge Nu cred ca o sa platim extra . A mea sta singura in depozit

15. #1575 SP
    Member palflo's Avatar
    Sper mult de tot sa ajunga consolele pana vineri inclusiv, sa le avem in weekend. TNT nu livreaza si sambata nu?

Stiu ca nu stiu cui de pe aici i-a fost trimisa vineri si ii estima ca ajunge tot vineri, dar sta in Iasi, deci poate e o zi in plus pentru Bucuresti - Iasi, iar pentru Bucuresti direct dureaza 4 zile si nu 5.
    daca pune consola ta luni la tnt o sa ajunga lunea viitoare ca sambata si duminica nu lucreaza tnt

16. #1576 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Quote Originally Posted by gug View Post
    Si eu am primit acest mail de la gamestore.hu si am făcut comanda doar ieri. Le-am spus sa își țină toate produsele comandate (PS 4, Camera si FIFA 14)

In cont apare la FIFA 14 ca fiind Trimis. Sincer nu știu cu ce trimit ei in weekend produsele.
    La fel imi apare si mie la fifa 14.Am facut comanda aseara pe la ora 22:00.Nici nu stiu ce sa zic.Doar nu au trimis fifa duminica la prima ora si PS4 altadata.Daca imi trimite doar Fifa nu mai raspund la curier

17. #1577 SP
    Quote Originally Posted by Yanciu View Post
    La fel imi apare si mie la fifa 14.Am facut comanda aseara pe la ora 22:00.Nici nu stiu ce sa zic.Doar nu au trimis fifa duminica la prima ora si PS4 altadata.Daca imi trimite doar Fifa nu mai raspund la curier
    Nu este mai frumos sa ii anunti ca nu mai vrei .

18. #1578 SP
    gug

PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Nu este mai frumos sa ii anunti ca nu mai vrei .
    Is de toată minunea ungurii astia, pui 3 produse in cos si te trezești cu 3 comenzi x 15 lei transport fiecare.

Eu i-am anunțat ca nu mai vreau produsele dar se pare ca nu răspund la nici un mail. Comunicarea cu ei ii one way. Doar ei comunica cu noi atunci când ne anunța ca se schimba prețul

19. #1579 SP
    Quote Originally Posted by gug View Post
    Is de toată minunea ungurii astia, pui 3 produse in cos si te trezești cu 3 comenzi x 15 lei transport fiecare.

Eu i-am anunțat ca nu mai vreau produsele dar se pare ca nu răspund la nici un mail. Comunicarea cu ei ii one way. Doar ei comunica cu noi atunci când ne anunța ca se schimba prețul
    Este duminica ora 20:00 crezi ca sta legat de calc 24/24 7/7 sa raspunda la mail ? ...O sa iti raspunda maine . Ei au o fatuca acolo care raspunde la email in romana . Mai bine ii anuntati ca nu mai vreti decat sa trimita aiurea in tara produsele (Asa poate sa beneficieze alt user de consola aia ) ...

20. #1580 SP
    gug

PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Este duminica ora 20:00 crezi ca sta legat de calc 24/24 7/7 sa raspunda la mail ? ...O sa iti raspunda maine . Ei au o fatuca acolo care raspunde la email in romana . Mai bine ii anuntati ca nu mai vreti decat sa trimita aiurea in tara produsele (Asa poate sa beneficieze alt user de consola aia ) ...
    Ai dreptate ca nu le poti cere sa răspundă instant.

Legat de anulare comanda eu i-am anunțat imediat după ce a venit mail cu majorarea de preț.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 79 of 145 FirstFirst ... 29 69 77 78 79 80 81 89 129 ... LastLast