Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 72 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 ... LastLast
Results 161 to 180 of 1421

Thread: Uncharted 4: A Thief's End

1. #161 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Ce sa mai zic, downloadati o versiune in cea mai buna calitate, fara compresie, o sa ramaneti si mai uimiti...Acel pumn dat lui Nathan mandat pe spate, cum a sarit apa din el si praful....arata incredibil...

Nu stiu unde se petrece actiunea, dar se pare ca acei oameni sunt nemti, parca vorbesc germana..

2. #162 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Foarte interesant ieri pe chat lumea era desamagita si plictisita ca dura prea mult gameplay-ul si dupa au venit comentarii despre grafica la un joc in prea-alpha, daca si despre seria U si studioul ND care ne-au oferit mereu ce e mai bun sunt astfel de haterimce sa mai eu aseara mancam in timp ce ma uitam la show si am inceput sa urlu ca disperatul cand am vazut ca incep cu gameplay din U4 e jocul pentru care mi-am luat ps4

---------- Post added 07-12-2014 at 12:03 ----------

Cat despre actiune parca era vorba de insule ca sunt implicati pirati si comori

3. #163 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    eu n-am jucat inca seria uncharted, dar imi spune cineva ca in afara de catarat aproape tot timpu ce altceva mai este de facut?

4. #164 SP

Uncharted 4: A Thief's End

Doar catarat e primul joc care mi s-a parit mai bun ca orice film de actiune si am ramas cu gura cascara mereu la secventele care se derulau pe ecran, jocul este o experienta, chiar crezi ca e vorba doar de catarat la un joc cu atatia fannboy si note de 10 ? Ce mai astepti un ps3 acum e si la 500 de ron

5. #165 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Please but PLEASE du-te la un prieten, ia-ți un ps3, nu știu, dar alea 3 jocuri trebuiesc jucate NEAPĂRAT. În primul rand mai mult ca sigur că nu vei înțelege povestea jocului, în al doilea rând, e păcat ca ai trecut pe ps4 fară să joci 3 capodopere...
    P.S: Ca să-ti răspund la întrebare: da, sunt mai multe lucruri de făcut decât ce ai zis tu acolo...

6. #166 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Nu te juca Uncharted, e naspa, e mai bun FIFA.

7. #167 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Chill baieti, o sa apara trilogia remastered pentru PS4 cat de curand.

8. #168 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Sa apara, e de cumparat si aia

9. #169 SP
    is funny, ca U2 si U3 la cum arata trebuie un simplu port la U1 trebuie lucrat mai mult. daca va fi in stilul TLOU o sa fiu super multumit dar cred ca va aparea mai tarziu, cel mai bine ar fi inainte de U4

10. #170 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Imi e greu sa cred ca vor aparea, desi imi doresc lucrul acesta...cred ca ar fi trebuit sa anunte aseara daca vor lansa seria, plus ca a fost intrebat un oficial al celor de la ND zilele trecute despre asta si omul a spus ca nu iese U Remastered pentru PS4...

11. #171 SP
    Quote Originally Posted by Zero View Post
    Nu te juca Uncharted, e naspa, e mai bun FIFA.
    pentru desteptu de sus. Nu ma joc fifa, doar pentru ca nu m-am jucat uncharted si nu sunt asa de hyped dupa el asta deja rezulta ca ma joc fifa sau racing games? Pentru ca nu am jucat seria poate l-as incerca sau as juca numa 4-le, dar nu o sa imi iau un ps3 doar sa incerc niste jocuri poate nici nu o sa imi placa uncharted maybe it's not my style.

12. #172 SP
    haide mai era ironic domnul de sus si nu la adresa ta, ci la adresa haterilor era o gluma

13. #173 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
    pentru desteptu de sus. Nu ma joc fifa, doar pentru ca nu m-am jucat uncharted si nu sunt asa de hyped dupa el asta deja rezulta ca ma joc fifa sau racing games? Pentru ca nu am jucat seria poate l-as incerca sau as juca numa 4-le, dar nu o sa imi iau un ps3 doar sa incerc niste jocuri poate nici nu o sa imi placa uncharted maybe it's not my style.
    No need for hate mate. Dupa cum a spus si AndRewqp, era o ironie la adresa haterilor, nici vorba de un atac la persoana ta

On topic: nu stiu de ce, dar am impresia ca vor astepta sa se lanseze U4, dupa care vor scoate 1,2 si 3 pt PS4, dar sper sa ma insel.

14. #174 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by fdkenzo View Post
    Ce sa mai zic, downloadati o versiune in cea mai buna calitate, fara compresie, o sa ramaneti si mai uimiti...Acel pumn dat lui Nathan mandat pe spate, cum a sarit apa din el si praful....arata incredibil...

Nu stiu unde se petrece actiunea, dar se pare ca acei oameni sunt nemti, parca vorbesc germana..
    De unde sa donwlod-am gampleay necompresat? Puteai pune un link daca to ai adus in vorba lucru asta.

15. #175 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar

16. #176 SP
    Member TravisPastrana's Avatar
    De aici se poate descarca gameplay-ul necompresat. A mai fost postat dar nu stiu unde a disparut.
    Uncharted 4: A Thief's End Gameplay Video

17. #177 SP
    Member asari's Avatar
    Sarcastic Nate is back and it looks like

18. #178 SP
    Quote Originally Posted by Zero View Post
    No need for hate mate. Dupa cum a spus si AndRewqp, era o ironie la adresa haterilor, nici vorba de un atac la persoana ta

On topic: nu stiu de ce, dar am impresia ca vor astepta sa se lanseze U4, dupa care vor scoate 1,2 si 3 pt PS4, dar sper sa ma insel.
    ok then imi retrag cuvintele si imi cer scuze. No need for tha hate

19. #179 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu unul abia astept. O fi povestea liniara, dar asta o face de regula mai bine pusa la punct si mai "polished". E adevarat ca nu e nimic spectaculos cand vine vorba de gameplay, dar eu astept o noua aventura cu Drake mai mult decat the next big thing. E ca si Indiana Jones 4, multa lume l-a urat, dar eu m-am bucurat ca exista. Povestea va fi interesanta, locatiile vor fi si ele interesante si cred ca asta il disting de restul.

20. #180 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Sunt curios cum o să arate Collector's Edition

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 72 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 ... LastLast