Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 72 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 ... LastLast
Results 141 to 160 of 1421

Thread: Uncharted 4: A Thief's End

1. #141 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Cea mai buna experienta lineara de 5h cu inamici care stiu sa traga atat de bine incat nu te nimeresc niciodata.

A da , nu stiu daca e cumva vreun plot hole dar imi amintesc prin Uncharted 2 ca Drake zicea ceva ca nu are frati.
    Kudos totusi ca nu baga pe gat modul Coop ca in majoritatea jocurilor noi.

#cantwait #hype #thedream

2. #142 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Mie mi se pare senzational!

3. #143 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    Mie mi se pare senzational!
    Nu esti singur!!!
    Attached Images Attached Images 1048116_10205215568492636_8049309842143260556_o.jpg 1398561_10205215568532637_2979802116421949965_o.jpg

4. #144 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Și mie. Poate mai trebuie puțin lucrat la iluminare, în rest mi-a placut ce am vazut.
    Dacă e 1080p@30fps stabil e perfect, însă fiind ND, n-ar strica 60fps

5. #145 SP
    Yeah, amazingness
    (By moa)
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1417903868125.png

6. #146 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    In comentariile de pe youtube se vorbeste ca ar fi 60fps.

7. #147 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    In comentariile de pe youtube se vorbeste ca ar fi 60fps.
    Din pacate e 30.
    Attached Images Attached Images framerate.png

8. #148 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu te lua dupa upload-ul de pe YT. Mai bine asteptam informatii oficiale despre fps.

9. #149 SP
    Ar fi super. Mi-a mai plăcut când a murit Drake atunci și a căzut din mapă(în video pe YT e editat). Probabil au făcut chestia aia intenționat să ne arate că-i real time

10. #150 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    si nu uitati ca s-ar putea sa fie un alpha daca nu chiar un pre-alpha asa ca ce sa mai vorbim, foarte interesant ca era real-time si BTW glichul acela a avut loc, pentru ca tipul care s-a ocupat de design level pentru acest demo nu a introdus o secventa de "kill" daca se intampla sa pice drake de pe harta de aia zic ca a fost facut ceva special pentru PSexp si inca mai au mult de lucru, nu a fost CG asta e cel mai important deci nu are cum sa arate ma rau de atat

---------- Post added 07-12-2014 at 00:19 ----------

si comunicatul oficial de pe blog, aveam dreptate:

Although we are still in the pre-alpha stage of development, everything you see in the video is in-game and in real-time running at 1080p and a stable 30hz. It’s looking pretty spectacular already and we still have quite some time to optimize and refine our technology to make this the best looking and playing Uncharted game to date.

---------- Post added 07-12-2014 at 00:21 ----------

hahahah

11. #151 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    un post cu multe gifuri si imagini
    Attached Images Attached Images iikekdm.jpg cmdojdf.jpg zvvp02s.jpg pqnwz42.jpg jqgnmmy.jpg

12. #152 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Nu te lua dupa upload-ul de pe YT. Mai bine asteptam informatii oficiale despre fps.
    Este clipul RAW de pe gamersyde...

---------- Post added 07-12-2014 at 00:31 ----------

Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Ar fi super. Mi-a mai plăcut când a murit Drake atunci și a căzut din mapă(în video pe YT e editat). Probabil au făcut chestia aia intenționat să ne arate că-i real time

13. #153 SP
    Member cj_quest's Avatar
    Dupa ce am vazut filmuletele, nu sunt deloc dezamagit. Jocul meu favorit merita achizitia unui PS4 odata cu lansarea jocului.

14. #154 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Troy Baker in alt joc , oh boy , didnt saw that coming.... nu e ca si cum ar fi un actor prost dar putina diversitate in industria de gaming nu ar strica
    Attached Images Attached Images screen-shot-2014-12-07-03.08.43.png

15. #155 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Unele comentarii m-au lăsat fără cuvinte...Acest demo in pre-alpha arata senzațional. Vreau sa cred ca glumiți, daca nu, e destul de grav, aveți nevoie de un control oftalmologic. Mai sunt cel puțin 10 luni pana se lansează, de-abia aștept.

LE: descărcați de aici si hop pe tv
    http://www.dualshockers.com/2014/12/...in-full-1080p/

16. #156 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    @Dant3, si normal ca comment-ul meu de mai jos a fost o gluma si imi pare rau pt cine nu si-a dat seama fiindca a fost foarte evident. Common God Rays, the mp3 soundtrack and all that bull...? M-am amuzat si jucat si eu putin cu nervii vostri

Jocul arata bine si din ce am vazut se anunta sa fie beton. Cred ca is cel mai mare fan posibil al seriei. Tot timpul am asteptat cu ochii la gura fiecare parte a jocului.

P.S. M-am lasat de Bixtonim!! Ah si Uncharted series is overrated, aduce a Fifa pana la urma, iarba, gazonu la fel, verde!!!

Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Dupa 3 serii si-a schimbat si el pantalonii, mai bine il lasau in blugi ca asa arata ca si imbracat de la scond hand.

S-au luat si astia de la Naughty Dog dupa Ubisoft, nici o urma de God Rays in joc si pe langa asta deja se ascunde si Drake in tufisuri si face asasinate stealth ca si in Assassins Creed.

Pe langa asta jocul mi se apre ca are culori fade, sterse. Legat de culori cred ca s-au insiprat si au imitat pe cei de la Santa Monica cu creatia lor The Order 1886.
    Pe stancile alea se catara de parca ar fi Cole din Infamous, aici au copiat pe cei de la Sucker Punch.

Concluzie? Un multi game rip off cu A.I. de toata jena, doar coloana sonora e buna...........asta daca ai un stick USB cu ceva MP3-uri bune sa le asculti in timpu jocului.
    Imi pare rau pentru Elena Fisher si Chloe Frazer dar pentru mine jocul e un mare pas.

P.S. Probabil va avea si o rezolutie de 900p

17. #157 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    un post cu multe gifuri si imagini
    In gif-uri se vede ca in trailer, iar in poze, are brightness-ul mai bun.

Una din seriile mele preferate, dar mai au destul de mult de lucrat la animatii, daca vor sa fie realist.

Oricum, in mod clar imi iau PS4 pentru jocu asta

18. #158 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    E exact asa cum ne-am asteptat, incredibil. Se stie ceva despre locul unde are loc jocul? Dupa jungla si munti mi se pare ceva din zona Americii Latine.

19. #159 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Daca multi nu erau hotarati sa-si ia un ps4, e clar acum. Cum ar fi jocul, cu texturi, fara, cu 30 fps sau 60 sau 10, whatever U want, hype-ul e maxim, pure GOLD

20. #160 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
    E exact asa cum ne-am asteptat, incredibil. Se stie ceva despre locul unde are loc jocul? Dupa jungla si munti mi se pare ceva din zona Americii Latine.
    Africa. Apare in teaser pe harta: Cape of Good Hope si Madagascar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 72 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 ... LastLast