Si mie mi s-a părut ca se aude puțin mai tare, dar am si avut volumul dat mai încet. Cred ca totuși exagerați cand vorbiți de aspiratoare. La ce mica e, mi se pare silentioasa
Si mie mi s-a părut ca se aude puțin mai tare, dar am si avut volumul dat mai încet. Cred ca totuși exagerați cand vorbiți de aspiratoare. La ce mica e, mi se pare silentioasa
Poate ai model mai nou, insa nu exagerez. Posibil si de la praf. O s-o curat sa vad daca mai face asa.
Sper ca e de la 'beta', altfel.... daca ai sa te joci 2.3 ore cred ca o nenorocesti.
Am observat ca la jocurile 60fps face asa, gen si la Infamous.
Ori nu e optimizat, ori solicita consola foarte tare pt hardwareul pe care il are.
E cumpărată din prima zi când s-a lansat in RO deci nu e model nou
Are loc destul sa respire? In lateral si in spate?
As fi facut si eu un video dar am sters jocul.
Ps: are destul loc cat sa danseze pe birou.. si in fata si in spate.
Am eu modelul nou al consolei, si exact așa se aude, ca un aspirator (e prima dată când o aud ca face așa). Am crezut ca-si revine, însă după 2 min am oprit-o lol...
Asa face la toti, e normal....jucati-va linistiti ca nu se intampla nimic...in afara de faptul ca e putin deranjant la ureche zgomotul , altceva nu are...
La mine nu face zgomot iesit din comun, care sa imi atraga atentia. Poate am jucat cu volumul prea ridicat?![]()
eu nu prea cred.. mai ales ca e un beta. Nu vreau sa fiu paranoic dar nu mi se pare normal.. poate revenim la vechia situatie YOLD.
Iar daca jocul asta va ramane la aceeasi optimizare eu nu ma risc sa.l cumparmai ales ca consola mi'a iesit din garantie.. si mai ales ca la jocuri din astea te pierzi cu orele
Sincermi'e teama s'o desfac...
Am avut un prieten care si'a desfacut ps3'u pt curatare si din neatentie s'a desprins procesoru sau GPU.... nu mai tin minte
auzi la asta..
".I replaced my thermal paste 2 months ago ...Today i started too play uncharted 4 beta weekend. After the 2nd match. My ps4 fan went nuts. Then i got a message ps4 has over heated ..Overheated ? it Shut down. 2 years that's all ps4 is built too last if your lucky. "
Ma gândesc ca o sa patch-uiasca jocul. Asa făcea si Rocket League, toată lumea se plângea ca e avion prin meniu si acum e ok.
Cine știe cata pasta o fi pus si ăla..
Daca umblii in el, e normal. Cine stie ce idiotenii a facut acolo si cum a inlocuit pasta aia. Sunt sigur ca daca nu umbla, nu erau probleme.
Băieți, hai să mai discutăm totuși și despre joc; avem secțiune dedicată pentru hardware dacă vă pasionează meșteșugăreala.
Bookmarks