Probabil vreo eroare de afișare, marți la ora 7 dimineata, ora României a fost deblocat jocul.
Probabil vreo eroare de afișare, marți la ora 7 dimineata, ora României a fost deblocat jocul.
În cazul ăsta, cu siguranță ai tema în My Library, la conținut. Acolo ai si celelalte bonusuri.
Uncharted 4: A Thief's End Trophies - PlaystationTrophies.org
Exista trofeul respectiv. Eu am facut doar unul hidden (ala din pod) + alte 2 normale.
Bai, ma termina psihic cat de bine arata si cat de stabil este totul. M-am plimbat ieri vreo ora jumate prin Madagascar si desi stiam locatia din filmuletul de acum cateva luni, tot m-am invartit si am descoperit (cred eu) tot ce se putea descoperi p-acolo.
Si-mi place la nebunie faptul ca poti aborda aproape orice encounter in stealth mode, splinter cell style
Am peste 7h de gametime (as per statistics din meniu) si sper sa nu se termine prea curand
@Srachi, ceea ce tie ti s-a parut plictisitor, pentru mine a fost o adevarata placere
Sa va zic si rezumatul meu pana la capitolul 12. Am inceput jocul pe Crushing. Ce pot sa va spun. In Uncharted 4, Crushing este greu, eu zic ca este la acelasi nivel ca si Uncharted : DF la Brutal.
Intro-ul m-a atins emotional fratilor, ce vreti sa savurati, daca e primul vostru Uncharted??? Eu cand am descoperit referintele la jocurile anterioare eram cu gura cascata, si mi-am reamintit clipele petrecute cu trilogia, clipe de neuitat.
Grafica e fenomenala, fratele meu se uita cum joc, fiindca ii place sa se uite, si se uita cu gura cascata ca si mine la toate detaliile din joc.
Am jucat aproape 11 ore pana la capitolul 12, bataliile cu inamici sunt grele, mai ales cand mai vine o masina plina cu inamici, eu mor si totul incepe de la primul val.
Stealth-ul e fenomenal, dar nu imi place ca daca inamicii sunt prea aproape de mine cand sunt in iarba, ma vad :/ parca au ochelari raze X.
O sa va mai scriu imoresiile mele, dar pana acum pot sa zic ca este Uncharted-ul meu preferat.
L-am inceput si eu ieri, am ajuns la capitolul 6.
Da, jocul arata grafic foarte bine daca stai pe loc sau misti camera foarte incet, in rest, pe mine ma enerveaza la culme acel motion blur.
Mi se pare mie sau e parca prea mult motion blur in Uncharted 4?
Stiu ca e pus din cauza ca ruleaza la 30 FPS ca sa faca miscarea/experienta mai smooth dar parca e un pic prea mult.
Mie imi place sa admir peisajele dar cum misti sau rotesti camera deja toate detaliile fine nu se mai vad din cauza motion blur-ului.
Zilele trecute am jucat The Last Of Us Remastered si The Nathan Drake Collection si in acele jocuri moiton blur-ul e inexistent, nu se pierd detalii cand rotesti/muti camera, se vede diferenta intre 30 si 60 FPS.
Se vede si in video-ul de pe pagina anterioara, cel cu "Tech Analysis" chiar la inceput cand ia curba si se roteste camera cum se pierd detaliile daca nu te uiti fix la masina.
Au zis ca il fac la 30FPS ca sa nu strice experienta, dar in cazul meu e chiar invers.
Admit faptul ca probabil tot deranjul este si din cauza ca am trecut de la jocurile in 60FPS la acesta care e 30FPS (one you go black you never go back) dar totusi...
Pe voi nu va deranjeaza acel motion blur?
Pe mine nu ma deranjeaza, ba chiar ajuta la imersiune si la acel "cinematic view" pe care-l voiau ND. Ba chiar mi se pare destul de subtil realizat, cam cum vedem in filmele de animatie de la Pixar.
Poate a fost exprimarea mea mai proasta, vroiam sa zic ca atunci cand misti rapid/rotesti camera, detaliile devin neclare din cauza motion blur-ului.
De exemplu, daca stai pe loc fara sa misti camera, firele de iarba se vad fiecare in parte dar daca misti/rotesti camera acele fire nu se mai vad asa clar.
Uite de exemplu, in video-ul de pe pagina anterioara, adica acesta, la minutul 4:50, cand misca camera spre dreapta acele statui din departare se vad neclar.
E din cauza motion blur-ului si stiu ca daca nu ar fi s-ar vedea aiurea la 30FPS in miscare, la The Last Of Us Remastered daca activez optiunea de 30 FPS se foarte nasol cand te misti (am citit pe net cum ca ar fi ceva problema cu motion blur-ul la acel joc cand activezi optiunea de 30 FPS).
Totusi, probabil ca daca nu bagau mition blur atunci ar fi fost mult mai nasol din cauza celor 30 FPS deci pana la urma e ok.
Oricum, greseala mea este ca am jucat jocurile alea la 60FPS, stiam ca ma va afecta vizual trecerea de la 60 la 30 dar nu credeam ca asa tare.
O sa fac o pauza si poate uita creierul meu pana atunci, trebuie doar sa ma obisnuiesc din nou cu 30 FPS.
Pacat totusi ca nu au reusit sa il faca la 60 FPS, ar fi fost cu adevarat exceptional atunci.
Poate pe PS4 Neo....![]()
Asa vazusem si eu ieri, ca e "oribila" trecerea de la MP, unde sunt 60fps, la SP cu 30fps si am intrat special in MP, chiar daca nu ma pasioneaza si nu m-a deranjat absolut deloc trecerea.
Cat de motion blur, mie chiar imi place, nu-l vad ca pe un minus sau ca pe o solutie de compromis (ceea ce cu siguranta este).
Am înțeles ce ai spus, dar sunt unele modele de tv-uri la care pixelii sunt mai leneși si nu isi schimba destul de repede culoarea astfel încât in mișcare obiectele din imagine apar neclare
De fapt asta e ce face din jocurile ND ceva deosebit. Pe langa atentia la detaliile vizuale (strict de natura grafica), ce face jocurile astea unice sunt anumite detalii de mediu, gameplay, characters: micile conversatii, glumite si comentarii cu referire la ce se intampla pe ecran, faptul ca replicile nu par recitate sau citite de pe o hartie, de unul singur, intr-un studio, ci dau senzatia ca sunt conversatii autentice, intre oameni adevarati, sau cate un gest aparent insignifiant care de fapt spune o poveste etc.
Spre exemplu:
sau in TLOU
Si mai toate jocurile Uncharted si TLOU-ul sunt impanzite cu astfel de elemente. Mie si faptul ca Drake atunci cand merge sau alearga si se apropie de peretii care incadreaza calea pe care inainteaza, ridica mana si se sprijina sau doar atinge peretele pentru a-si pastra un echilibru mi se pare deosebit.
PS: Pentru mine s-ar putea ca asta sa devina jocul preferat din serie, dar pot sa inteleg de ce sunt destui care il compara in mod negativ cu U2.
Pe de alta parte nu e tocmai fair. Pentru ca atunci cand U2 a iesit, era cu totul revolutionar: arata demential, era extrem de engaging, voice actors impecabili, scenariu calumea, diversitate in locatii, excitement, un nivel intreg parcurs pe un tren in miscare care in acelasi timp facea foarte natural trecerea de la o locatie la o alta complet diferita, un villain autentic etc etc etc. Si pentru un joc care in esenta are doar story mode era suficient de lung. Unde mai pui ca a avut si un MP care din ce-am inteles de la niste amici gameri si uncharted fans a ramas cel preferat in dauna celui din U3.
Acum sincer, cred ca cea mai mare vina a lui U4 este ca a venit dupa U2.![]()
Hai va rog eu, nu mai căscați ochii la peisaje. Terminati-l mai repede si puneti-l la vanzare.![]()
Da, ca sigur o sa ti-l vanda cineva cu 100RON, asta daca il va vinde cineva, fiind un joc pe care marea majoritatea il vrea oricum in colectie. Daca nu mai poti si vrei sa-l joci, ia-l din magazin si aia e.
L-am terminat si eu azi si ce pot spune, cu adevarat fenomenal. Un mare, mare sentiment de tristete ca a fost ultimul, toata ziua am fost intr-o stare gen what am I supposed to do with my life now.
Cireasa de pe tort pt mine a fost :
Jos palaria Naughty Dog si sper sa nu incetati niciodata din a face jocuri. Astept cu entuziasm urmatorul lor proiect dar sunt convins ca (cel putin pe mine) nu ma va mai marca nimic precum a facut-o seria Uncharted.
"Acta est fabula, plaudite!"
Bookmarks