Trebuie vazut cum reactioneaza controlul prin controller, in rest nimic impresionant.
DriveClub arata senzational si el.
Trebuie vazut cum reactioneaza controlul prin controller, in rest nimic impresionant.
DriveClub arata senzational si el.
Azi se trimit beta code-uri...la mine inca nimic.
In cazul in care primeste cineva si nu e interesat, il poate redirectiona linistit catre subsemnatul![]()
Nu cred ca a trecut nimeni prin procesul de inscriere in programul GT Sport beta si sa nu fie interesat de joc.
Cine a vrut si-a luat deja Project Cars sau Assetto Corsa nu a stat 4 ani dupa Gran Turismo. Turn 10 a scos 2 jocuri iar astia se chinuie sa scoata unul.
Eu de exmplu mi-am luat DriveClub, Dirt Rally si Sébastien Loeb Rally pe PS4 iar pe Xbox Forza 5 si Horizon 3 .
Pana scot astia jocul iese Project CARS 2 sau Forza 7...
Eu astept cu interes Dirt4 desi m-ar tenta de asemenea Forza 6 si Horizon 2 daca le prind la un pret bun.
Oricum Sony si-a batut joc de Evolution Studios, noroc ca i-a cumparat Codemasters. Nu ii vad bine pe Polyphony Digital, mai ales daca o sa aiba vanzari slabe cu jocul asta.
O sa fie un cod pe e-mail-ul contului, o sa dai redeem pe store cu codul, e legat de contul pe care il primesti, nu merge jucat pe alt cont.
Am primit si eu cod!Vedem in weekend cum se simte. L-am mai jucat si la Gamescom vreo 10 minute si era foarte foarte bun.
4K, HDR, minunat. Poza e prea comprimată ca să redea ceea ce este pe TV.
Păcat că trebuie să aștept până mâine când dau drumul la curse.![]()
Cum, nu le dau azi drumul? Mi se pare ca la 16:00 au dat
---------- Post added 14-04-2017 at 16:10 ----------
Ah, ba nu, nvm, credeam ca azi suntem in 15![]()
Ca inca nu s-a dat drumul la server, la ora 4 abia (e de-ajuns sa cititi mai jos, in joc, ca scrie exact programul...).
Mda, si eu am primit la erori de m-am saturat. Am apucat sa joc doar o cursa si sa fiu sincer, nu vad niciun improvement major fata de celelalte titluri. Sunetele tot praf sunt, iar grafica in timp ce joci e tot slabuta.
La sunet întotdeauna a stat prost, grafica mi-se pare ok, cam slăbuț Beta, mare lucru nu ai ce sa faci.
Bookmarks