Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 16 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 141 to 160 of 318

Thread: Gran Turismo Sport

1. #141 SP
    Member Darthstone's Avatar
    Total dezamagit. Nu exista sentimentul de viteza iar traseele cel putin care sunt prezente in beta sunt plictisitoare. Handlingul desi e discutabil, mie mi se pare slab. Cu ce iese in evidenta, faptul ca poti sa faci poze unor masini cu diverse peisaje, e ceva unic... si cam atat. Cred ca trec dincolo, la Project Cars 2.

2. #142 SP
    Member Chazy90's Avatar
    Mie sincer sa fiu imi place, dar sunt fan GT de mic
    Problema in acest moment insa e alta. In primul rand cand intri in meniul options da crash cu totul si dupa 45min au si picat serverele lor, fapt ce numai permita sa joci deloc jocul...
    Cine vrea sa vada un gameplay, am facut eu broadcast la cele 45min:

3. #143 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Nu am ocazia sa joc demo. Inca am tv-ul la service dupa ce s-a stricat saptamana trecuta, dar chiar si asa tot am facut precomanda la Steelbook Edition

4. #144 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Jocul asta emana clasa pe toate orificiile. Nu vreau sa fac comparatii cu alte jocuri gen Forza sau P.C. 2, fiecare e bun in felul sau. Insa ma bucur ca am un PS4 si pot juca o astfel de bijuterie de joc. Am jucat aseara pana la 2, cu server maintenance si toti dracii. Cine e fun de jocuri cu masini eu zic ca nu ar trebui sa rateze un astfel de joc. Challange-urile alea cu diferite curse sunt superbe
    Au gresit doar putin ca l-au anuntat ca pe un demo, cand el defapt e un public Beta cu server stres test si alte nebunii.

5. #145 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Am jucat si eu cam 3 ore din acest demo beta.
    Jocul mi-a facut o impresie buna. Meniul este foarte complex, cu multe optiuni de setari, personalizari, achizitii, etc. Prin el se navigheaza relativ lejer si este destul de predictibil.
    Handlingul masinilor este bun, insa nu suficient fata de ce ma asteptam de la acest joc. Am facut ceva setari de gameplay si masina, insa nu am putut optimiza handlingul atat de bine incat sa-mi poata permite un control al masinii de mare finete, in depasiri sau shimbari bruste de trase. Poate ca dupa o perioada de obisnuinta, ar fi mai bine. Controlul masinii in modul cam. ext. 3D, este greoi si parca putin impredictibil. Cu, camera ext. doar cu botul masinii, sau din interiorul masini, controlul este mai bun. La acest capitol, eu am un punct de vedere personal. Aproape ca nu mai conteaza ce masina conduci, daca o poti conduce bine doar din interior, vazandu-i doar bordul si volanul. Mie imi place cel mai mult sa conduc masinile vizualizate din exterior, pentru ca le pot observa in detaliu si in rulare.
    Grafica Gran Turismo Sport este foarte buna, iar sunetul este ok, fata de ce am avut pana acum in gran turismele anterioare.
    Feelingul creat de curse, mi s-a parut insa destul de sters.

Nu voi cumpara jocul. Am Project Cars 2, si comparativ,aproape la toate capitolele mi se pare peste Gran Turismo, mai putin la cel de navigare in meniuri.

Este parerea mea personala si nu sustin ca este neaparat obiectiva. Evident, aici sunt chestiuni de afinitati, de obiectivism sau subiectivism. Eu insa, jucand si gran turismele si project carsurile anterioare, mi-am format o parere personala care m-a facut sa migrez din tabara gran turismo in cea a project cars, cu toate ca si cei din urma, sunt departe de perfectiunea in ceea ce priveste cursele auto.

6. #146 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Are momente in care arata absolut fantastic in timpul gameplay-ului, nu mai pomenesc de reluari care sunt breathtaking. Insa am fost si dezamagit la partea de prezentare cand am incercat un traseu de raliu, arata foarte fad, mediocru chiar. Discrepanta fata de alte trasee a fost foarte mare. Handling-ul in modul rally mi se pare buguit, nu am idee daca asa va fi implementat si in varianta finala, insa parca eram cu un bimmer din 86' pe un lac inghetat...

7. #147 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Da handling-ul la rally events este dubios, defapt nici nu stiu ce se mai chinuie cu partea de rally fiindca niciodata nu au reusit sa il faca cum trebuie. Insa pe asfalt cursele sunt dementiale. Mie imi place foarte mult cum se controleaza din game-pad, ma gandesc ca din volan e si mai superb.

L.e. ma bate gandul serios sa imi i-au un volan pt jocul asta, insa nu prea am unde sa-l montez ca sa ma joc si nici nu stiu exact ce volan ar fi mai bun si nu prea scump, ca nu am chef sa dau banii de o consola pe un volan

8. #148 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Am multe de spus despre acest jos insa o sa fiu scurt, imi place!. Imi place pentru ca mentine acelasi feeling de GT care a fost dintotdeauna , nu cel al unui simulator pur ci mai degraba o combinatie intre sim si arcade , un joc in care poti fi casul-fun sau poti intra in partea de fine-tuning si harcore daca doresti, usor controlabil din game-pad cat si din volan.
    Mai presus de toate , este un joc popular, are o comunitate mare si asta il va face un go-to cand vine vorba de fun "jocuri cu masini". De asta duce lipsa un joc ca sa fie de succes , de comunitate cat mai mare, sa se adune lumea online .

9. #149 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Am jucat si eu două ore aseara, am facut cursele zilnice la cele 3 categorii si alte curse.
    - Grafica este peste orice joc cu masini jucat de mine pana acum pe PS4 (Pro). Nota 10 plus.
    - Sunetul este oribil (a se citi identic - poate 10% imbunatatit - fata de GT6) din punctul meu de vedere (mult sub PC2 sau AC).
    - Handling-ul masinilor este ok, tipic GT6, te simti „acasa” imediat, e un control care permite sa mergi mai precis decat in PC2 sau AC, dar nu ai atatea efecte ale masinii (nu imi dau seama daca au schimbat ceva sau a ramas la fel ca in GT6)
    - Force Feedback - aici le dau un minus, cel putin pentru beta asta, nu poti regla mai nimic la volan, doar doua potentiometre cu privire la forta volanului si la forta efectelor. Dupa ce am jucat AC in special si mai apoi, PC2, m-am obisnuit sa „simt” si suprafata de rulare (denivelari, diferente, etc) Aici simti doar bordurile daca treci peste ele si in rest masina. Nu percep nimic din traseu. Iti da o senzatie de masina japoneza directia, nepasatoare la calitatea asfaltului, artificiala, la polul opus fiind o directie de masina sport, care te informeaza tot timpul unde „calca” anvelopa. Un alt minus pe care il retrag daca ma indruma cineva - nu am putut folosi schimbatorul in H si ambreiajul, doar padelele.
    Pentru un feeling acceptabil am lasat pe 1 primul slider, iar al doilea l-am pus pe 5. (T300)
    - partea de online e un mare plus, poti customiza multe lucruri cand faci o camera de joc.
    - un minus as da pentru parcul auto, care e cam „outdated” pentru 2017 si fata de concurenta. Speram sa scoata DLC-uri.

Ca o mica concluzie: Gran Turismo Sport este un joc foarte bun in segmentul Arcade-Sim (cum zicea si un membru mai sus). Nu se apropie de Assetto Corsa la partea de handling (care consider ca este in categoria sim 100%) si senzatii transmise prin volan, nici de Project Cars 2 (pe care il consider 80% Sim si 20% arcade). In momentul de fata are cea mai buna grafica, o fizica acceptabila si cel mai bun mediu online (cu comunitatea cea mai mare). Il trag in jos sunetul, zic eu si gama invechita de masini disponibile.
    Castiga foarte mult prin faptul ca nu uita sa fie, la urma urmei, un joc, cu provocari si curse care sa te faca sa te distrezi si sa uiti de realitate.

10. #150 SP
    Nu prea as spune fizica acceptabila, masinile nu se distrug din ce am observat, abia daca se zgarie. Meniul e ok, imi place mica parte de istorie pe care o insereaza in meniu, la inceput e coplesitor dar ma gandesc ca devine intuitiv dupa o perioada. O alta chestie ce nu imi place, camera cockpit e prea aproape de volan si nu se vad si restul detaliilor din interiorul masinii si nici din traseu, poate e vreo setare, nu stiu ca nu l-am butonat atat. Mai e si lipsa carierei singleplayer si nr redus al masinilor... Parca ar fi un demo mai mare intreg jocul.
    Faptul ca nu e sim in totalitate mie imi convine pentru ca prefer simul imbinat cu arcade-ul, arcade care sa fie totusi decent si nu dus la ridicol. Desi sunt nehotarat intre GTS si PC2, m-as orienta spre GTS datorita faptului ca e exclusiv, imi lasa impresia ca primeste atentie mai deosebita de la developeri. Nu ma avant in el oricum, astept si cateva recenzii.
    Spun asta din perspectiva unuia care l-a jucat cu controllerul, si nici nu ma intereseaza volane.

11. #151 SP
    Bine, dar nu e intreg jocul, e doar un demo-beta. Oricum, 160-170 masini sunt suficiente, era mai fun daca erau mai modele mai noi.

- legat de camera - se ajusteaza distanta fata de volan si inaltimea.

12. #152 SP
    Stiu ca nu e intreg jocul. Dar ma refeream la varianta full. Lasa impresia ca ar fi un demo si aia. Masini putine, trasee meh, fara mod cariera... Parca vad din nr acela de masini multe sunt prototipuri. Mie imi place sa joc cu masini vechi nu doar cu avioane.

13. #153 SP
    Pt asta sunt AC si PC2. Au masini vechi.

Sent from my iPad using Tapatalk

14. #154 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    Frumos dar sa fim seriosi,din punctul de vedere al graficii arata putin mai bine decat GT6.Nu imi da deloc impresia ca e un joc ''next gen''.Mai are mult pana sa arate ca si Driveclub,care dupa parerea e cel mai ''aratos'' dintre jocurile racing.E doar opinia mea.In rest imi place cum se conduc masinile.

15. #155 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Deci practic... Nu are aproape nicio imbunatatire fata de GT6? O sa iau si eu demoul sa il joc, din pacate nu am volan pentru el (cineva mi le tot fura de sub nas pe la concursuri )

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

16. #156 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    Diferenta de grafica ar trebui sa fie uriasa,adica sa fie superior cu muuuult fata de GT6.Diferentele is minore.Dar oricum mie imi place,mai ales controlul(il joc cu controller) .

17. #157 SP
    Member G@by's Avatar
    Voi cedeti ca o sa-l scoata in versiunea finala cu imbunatari majore vis-a-vis de minusurile enunerate de voi ?
    Eu as vrea, dar nu cred.
    La versiunile anterioare au facut surprize de genul asta ?
    Imi plac jocurile impinse puternic spre simulare si poate de asta mi-au sarit si mie in ochi partile asa zise negative.
    La cat l-au amanat, la cat l-au facut de asteptat, la cat s-a discutat despre el, m-a cam dezamagit acest "pom laudat".
    Este primul meu GT, deci nu am experiente in ceea ce-l priveste (oricum il iau si inca in varianta mai scumpa, pentru ca fiind un joc pentru PS4 e bine sa fie in colectie, plus ca vreau sa iau si un VR), dar desi e din scurt, inca mai astept o varianta finala cu ceva in plus.
    Daca nu, are sanse mari sa se aseze praful pe el si sa "stau" pe alte jocuri de profil...
    Dar si GT 7, nu o sa aibe aceeasi atentie din partea mea, daca nu se confirma cu adevarat o evolutie.
    Eventual, GT8, adica peste vreo 10 ani...

18. #158 SP
    Producatorii au scos patch-uri si la ultimele jocuri GT6 si 5, au oferit suport foarte mult timp, nu asta e problema. Pana la urma cred ca e o chestiune de gusturi, daca iti doresti un joc ce orientat puternic pe simularea atunci e normal sa nu iti convina anumite chestiuni din GTS , care nu se vor mai modifica prin patch-uri (ma refer la comportamentul/fizica masinilor), daca iti place un joc mai echilibrat, sa nu fie excesiv de greu de controlat o masina, dar nici sa fie NeedForSpeed, atunci problemele minore de interfata, culori , bug-uri grafice, cu siguranta o sa fie rezolvate in timp. Personal, eu le cumpar cam pe toate sa le joc cu prietenii, iar Gran Turismo are farmecul lui. Daca nu apareau AC și PC2 pe console, nici nu aveam termen de comparatie, GT6 si GT5 la vremea lor, erau singurele jocuri orientate spre simulare de pe PS3, asa ca daca doreai sa joci asa ceva pe consola, nu aveai incotro.

PS:Nu avem cum sa comparam GTS cu ultimele jocuri lansate de ei (GT5-6), pentru ca la acelea nu au avut closed beta sau open beta ca acum, ci jocul in sine era incomplet la lansare si adaugau lucruri noi pe parcurs.

19. #159 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    Cred ca titlul potrivit ar fi GT6 Remastered

20. #160 SP
    Member G@by's Avatar
    De jocuri tip arcade, sunt satul. De la SEGA Megadrive incoace am tot jucat, pentru ca la "inceputuri" nici nu exista altceva. Cred ca mi-a ajuns si de asta am "fugit" spre ceva orientat mai spre simulare.
    La un moment dat m-am lasat definitiv de NfS (nici acum, pe console, nu am vreo unul) si m-am "ocupat", atat cat puteam si aveam timp, de seria Colin McRae, 1, 2, 3, 4, considerand-o pe vremea aia mai...serioasa.
    In alta ordine de idei, la cum arata jocurile astea si la cum CRED ca se misca lucrurile, urmatorul AC o sa cam dea de pamant cu restul, asta daca nu o aburesc si ei, pentru ca mai nou, se poarta...
    O sa iau GTS-ul, chiar si numai pentru faptul ca o lista de jocuri PS4 fara un GT, parca nu e intreaga. Dar o sa-l si joc si asa poate ii descopar si acel ceva ce l-a facut sa aibe atatia fani...
    (Oricum, din ce am vazut, mi-e mai la inima GTS-ul decat GT6, pentru se axeaza mai mult pe masinile de curse. Cu masini "de strada", ma simt dus spre NfS si...nu vreau. )

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 16 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast