Eu l-am terminat pe PS3 si pentru acelasi content, clar nu-l mai platesc inca o data pentru a juca aceeasi chestie pe PS4.
Eu l-am terminat pe PS3 si pentru acelasi content, clar nu-l mai platesc inca o data pentru a juca aceeasi chestie pe PS4.
Man, daca tu din Definitive Edition nu ai vazut decat cosmetizarea la figura a Larei, atunci nu mai am cuvinte. In cazul in care chiar nu conteaza higher res, better framerate, better antialiasing, TressFX, better shaders, better physics and so on... ma intreb ce rost are sa-ti mai cumperi next-gen, pt. ca oricum pentru tine arata "la fel"?
Credeam ca ma cunosti mai bine. Nici nu vorbeam daca nu-l jucam... dar in fine...
N-am cum sa fac "syde-by-syde" compare, pt. ca n-am 2 TV-uri de 55"... insa din ce am vazut mi-a fost suficient sa cumpar si Definitive Edition. Asa cum probabil o sa fac si cu The Last of Us.
N-am incercat versiunea de Xbox, am jocul doar pt. PS3 si PS4.
Sorry pt. off-topic. De fapt, not sorry, pt. ca aproape sigur unii vor spune ca The Last of Us Remastered pe PS4 arata la fel ca pe PS3![]()
Cand spuneam "trebuie sa-l joci ca sa intelegi..." nu ma refeream neaparat la tine personal. Ma refeream la feeling. O fi mai detaliat in cadrul unei analize, insa ca experienta "over all" nu "simti" imbunatatirea vizuala. Sau eu, cel putin, nu o simt. Da, daca stau intr-un cadru fix si privesc frunzele, vegetatia si statia de la braul Larei vsd imediat detaliile suplimentare, insa asta nu reprezinta o experienta de joc.
Ce voiam eu sa spun, de fapt, cu toate astea, era ca in cazul unor remake-uri ale unor titluri foarte recente si foarte reusite tehnic saltul perceptibil este cu mult prea subtil pentru a justifica (in opinia mea) un remake. Nicidecum ca e prost sau ca n-ai intelege tu ce si cum.
De pilda in cazul lui Metro 2033 sunt convins ca noua versiune va fi oricum mult mai buna, originalul (desi foarte bun) avea un frame-rate la limita jucabilului, o sumedenie de bug-uri si zone de texturare sub-standard chiar si pentru Xbox 360. The Last of Us insa (indeferent ce mi-ar displacea mie la el) este un titlu impecabil dpdv tehnic, este foarte greu ca modificarile aduse sa-l faca mult mai bun ca experienta per total. Cel putin, eu asta cred.
Analize peste analize, este un contrast urias fata de ce vedem in comparison trailer si ce ne promit developerii. Daca aceasta editie remastered a jocului The Last of Us ar fi MACAR (cel putin) asemanator cu Tomb Raider Definitive edition atunci s-ar putea sa ne gandim la un buy (eu si restul care deja il au pe generatia veche). Adevarul insa (din trailer) este ca inafara faptului ca ruleaza in 1080p la 60 fps, mai nimic nu s-a schimbat. Cu siguranta nu se poate face minuni in sase sau sapte luni de dezvoltare dar nici misto sa nu faca! Cred ca prin acest remaster sunt vizati doar cei care nu l-au jucat fiindca nici un gamer cu minte sanatoasa nu ar da de doua ori suma unui joc pentru... diferente mai mult sau mai putin neglijabile.
Ohooo, ia uitati aici pret bun la precomanda: The Last of Us Remastered PS4 - 159,90 LEI.
Eu nu am apucat să îl joc pe PS3 dar sper că îl voi juca pe PS4, am înţeles eu bine, jocul se va lansa pe 30/07 sau după 30/07 voi primi jocul ?
Din cate stiu eu data de lansare oficiala era 29.07... Altex va trimite jocul dupa cum doreste - au mai fost cazuri in care au trimis chiar si inainte de lansare. La fel cum au fost cazuri in care nu au ajuns preorderele nici la o luna dupa lansare. So... Romania!
Hell if i know. Dar ar trebui sa ne bucuram ca Altex/Mediagalaxy/eMag incearca sa mai aduca promotii la jocuri de console.
Mi-e scarba ca deja vad speculatii cum ca ar fi la pretul asta pentru ca e o portare nereusita. Haters gonna hate...
Pff de parcă sunt banii lor. Suntem suficient de maturi și putem să decidem ce facem cu banii noștri.
Stai man ca nu le baga nimeni mana in buzunar. Nu vor sa-l cumpere la pret mic, nu-i bai... Dupa lansare o sa planga "vai, eu n-am facut comanda la pret mic".
Later update: gata cu reducerea. Acum e deja 219,90 RON. Probabil a mai crescut pretul ca au mai bagat niste texturi extra![]()
WTF se intampla cu TLoU Remastered??? Prea putine copii au fost precomandate?
Eu unul ma multumesc mult si bine cu varianta de PS3.
Probabil sunt si ei constienti ca nu pot vinde un joc la FULL price doar pentru ca este portat pe noua generatie de console, practic acelasi story dar cu o rezolutie mai buna si efecte in plus.Daca avea un content in plus nou fata de cel pe care l-au lansat cu cateva luni in urma poate puteau avea pretentii la full price dar asa mi se pare corect.
Sau mai este o varianta, pretul asta este doar la precomanda si poate creste dupa lansare. Tomb Raider a fost 60$ mult si bine a fost redus la 30$ si acum iar este 60$, deci ceva bun se va mentine la un pret ridicat.
Eu nu voi plati de 2 ori pentru acelasi content. Cred ca multi gandesc ca mine si de aceea a fost pretul acela mic, pentru a incuraja vanzarile.
Eu nu l-am jucat, pt. mine este un joc nou, nu mă deranjează preţul, puteţi să vindeţi varianta de PS3 şi faceţi upgrade la PS4.
Evident, pentru cine nu l-a jucat pe PS3, este o prostie sa piarda acest joc care, din punctul meu de vedere, a fost cel mai bun pe care l-am jucat vreodata. Hai ca devin nostalgic si poate il mai cumpar o data![]()
Bookmarks