News: The Last of Us PS4 'uses cutscene-quality character models' - ComputerAndVideoGames.com"Our cinematics are now running at 1080p and 60fps, and that involved rendering them all from scratch. It's interesting that now [instead of a technical bottleneck], the bottleneck is 'Can we fit all this on the disc?'"
Se pare ca cineva de pe Reddit a gasit locatia adevarata a mallului din Left Behind (Akron,Ohio)
Mall - Imgur
Eu nu vad diferente asa mari. Poate 1-2 texturi mai HQ, dar in rest, uneori parca arata chiar mai bine pe PS3...
Era interesant daca pe langa texturi, vedeam si o diferenta in continutul lumii, in genul trailer-ului GTA V pentru PS4, unde se vede o diferenta uriasa fata de PS3, si nu numai legata de texturi ci si de continut, versiunea de PS4 respectiv Xbox avand atat texturi mai mari(banuiesc) cat si o lume mai detaliata, mai plina de viata cu o fauna care aproape ca nu se poate compara cu cealalta versiune.
@legokid222 Da asa au spus ca va veni versiune completa cu toate DLC-urile.
In principiu The Last of Us Remastered ar trebui sa fie echivalentul lui Tomb Raider Definitive Edition. Daca acela v-a placut fata de varianta de PS3, atunci nu trebuie sa va indoiti de capabilitatile celor de la Naughty Dog. Sunt curios daca vor scoate si editii de colectie, sa moara buzunarul de ciuda![]()
Tomb Raider Definitive Edition este o idee mai fluid si mult mai detaliat. Insa jucandu-l n-am putut decat sa constat cat de reusite au fost versiunile last-gen (l-am jucat atat pe PS3 cat si pe Xbox 360 cap-coada). Pentru ca, in cele din urma, noua versiune este fix acelasi joc ca experienta, inclusiv dpdv vizual. Mai mult, sunt convins ca este greu sa-ti dai seama de diferente daca pui side-by-side noua versiune fata de cea veche.
The Last of Us a fost o experienta de expresivitate, ton si atmosfera in primul rand, pentru ca oricat de bine calibrat si de rafinat a fost gameplay-ul, nu cred ca reprezentat vreo revolutie pentru cineva (afara de cei care sunt la prima lor experienta de gaming si au inceput cu PS3). Sunt prea putin interesat de cum vor functiona cut-scene-urile acum, avand in vedere ca in versiunea PS3 erau pre-randate (da, pe motorul jocului insa nu real-time).
Intr-o nota personala, sunt curios daca vor imbunatati animatiile sau macar lup-sync-ul. Am fost absolut fascinat de personaje, astfel incat in gameplay am facut tot posibilul sa rotesc camera pentru a le vedea mai bine figurile si expresiile, putand constata ca personajul rosteste o fraza intreaga insa vizual maxilarul personajului se misca in sus si in jos, "blah-blah-blah". Nu m-ar fi interesat aspectul daca n-ar fi fost intr-un constrast zguduitor cu ce se intampla in cut-scene-uri.
La cat de futuregen e ps4-ul credeam ca tot jocul va rula la 1080p si 60fps-uri(inclusif online)![]()
Raspund prompt: DA!Faptul ca i-au recosmetizat figura Larei nu-i neaparat un lucru bun. Cat despre restul, trebuie sa-l joci ca sa intelegi ce spun. Afara de cazul in care nu faci un syde-by-syde comparison, nu iti vei da seama ca joci pe next gen, afara de cazul in care nu iei in calcul versiunea Xbox care este, din pacate, codasa editiei.
Bookmarks