Gata, acum merge, nu stiu ce avea
LE: De unde ai cumpărat piciorușele alea?
Sa inteleg din toate discutiile, ca hardul ce il am de 1 Tb in consola se va dovedi neincapator curand? Si nu merge sa pun un altul extern pe USB ca la One?
Acum depinde si de fiecare persoana. Daca nu iti ajung 10 -15 jocuri instalate e posibil sa vrei mai mult. Dar nu, nu poti folosi un hard extern ca la xbone
Am inteles. Era comoda oricum posibilitatea hardului extern. Dar in spate la pro este o banda albastra. Banuiesc ca acolo e si hardul. Daca o tai nu pierd garantia?
Depinde cate jocuri joci in acelasi timp. Eu unul ma dedic unui singur joc si daca i-am terminat campania, eventual ii fac platina si dupa delete. Aproape niciodată nu mai revin la ele. Cel puțin nu foarte curand. Pe langa asta mai tin un battlefield pentru multiplayer. Asa ca mie imi ajung chiar și cei 500 gb pe care ii am. Si nu, nu poți sa folosești hdd extern pentru jocuri la ps4.
Lumea nu prea citeste dincolo de ultima pagina. Am observat asta in muuuulte topicuri. Daca n-am vazut aceleasi deal-uri de pe cdkeys postate de 100 de ori in topicurile dedicate nu le-am vazut niciodata.
Back on topic, legat de profesionalismul unor anagajati altex, am primit confirmarea scris pe mail ca garantia nu e anulata de schimbarea HDD-ului (ceea ce oricum stiam si de aici si de la sony, si ce era oricum de bun simt si logic, dar o informatie care le scapa unor angajati responsabili cu garantiile din unele magazine).
Suport Altex <[email protected]>
To [email protected] Nov 22 at 5:15 PM
Buna ziua RADU NECHIFOR,
Iti multumesc pentru increderea acordata echipei Relatii Clienti Altex!
In ceea ce priveste solicitarea adresata, te informez ca schimbarea HDD-ului sau upgrade-ul nu duce la pierderea garantiei pentru produsul mentionat.
O seara buna!
Raman la dispozitia ta pentru orice alte nelamuriri sau intrebari suplimentare. Nu ezita sa revii, poti intra in contact din nou cu echipa Suport Clienti Altex folosind formularul de contact din site.
Iti doresc o zi buna.
Cristina Constantin
Ultimele doua update-uri 4.06 si 4.07 nu am reusit sa le fac decat prin reinstalarea sistemului. Cred ca e o problema de HDD, intrucat si jocurile se instaleaza f. greu (de ex. fifa 17 in 35 de minute). Cum pot sa stiu sigur ca e o problema de HDD si daca nu pot rezolva problema ce HDD sa cumpar ? (cel original are 1 terra).
Hard Disk laptop Seagate FireCuda SSHD 2TB+8GB SSD, 5400RPM, SATA3, 128MB, ST2000LX001
A aparut in sfarsit, dar cam tarziu...
Eu l-am luat in noiembrie de la pcgarage, unde acum e chiar putin mai ieftin decat la MG
http://www.pcgarage.ro/hdd-notebook/...pm-128mb-7-mm/
Pentru cine vrea un upgrade la capacitate de stocare si viteza, recomand.
Extern pot pune oricat, dar nu vreau sa fac asta, prefer oricand stocare interna, fara sa stau cu cabluri si nebunii aiurea pe langa consola.
Mda, true... Am trei USB-uri, si asta pentru ca am PS4 Pro, daca aveam Slim aveam doar doua. Pe un port pun PSVR, pe altul pun receiverul pentru castile wireless, pe unul pun HDD-ul extern, pe unul pun firul pentru incarcarea controllerului... stai ca nu mai iese! Trebuie sa-mi cumpar un hub USB deja...
Pai controlerul il incarci cu incarcatorul de la telefon. Simplu.Si stai asa... PS4 Pro are 3 usb-uri? Oare de ce am uitat asta?
Bookmarks