Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 106

Thread: Battlefield 4 - ps4 clan

1. #41 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by Joystick View Post
    Imi pare rau copii eu am iesit din Daci acum ceva vreme ... Sunt baieti de nota 10 multi , e fun sa stai cu ei la vorba, te distrezi ,stiu de gluma , deci sunt OK ,,INSA cand vine vorba de Gameplay and Tactics ..da-ti Quit !!!! Mai bine joci singur ... Nu judec pe nimeni sau ceva dar cand un clan are un Commander NOOB din cale afara , iar unicul jucator bun ramas in clan, este un baietel de 13 ani ... Deja suna naspa

lol , bre SnowMan , ai tinut atata vreme in tine mah..bai , nu pot sa cred mah

e doar un joc , apropo

am facut niste meciuri cu Cretzu si Gerulas, a iesit misto de fiecare data , bine n-am mai intrat nici eu in ultimul timp

apropo , Matei te face mah )

2. #42 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Eu ultimul meci l-am jucat cu poiuyt chiar si omul chiar e setat pe joc, are strategii, de fiecare data iese bine treaba... Si apropo a terminat harta primul iar Matei nu prea mai joaca ca e pe Destiny deocamdata...

3. #43 SP
    Junior Member madskillz's Avatar
    am dat si eu un apply, dar sunt noob joc de 2 zile

4. #44 SP
    lasa id-ul psn ca sa te adaug poate ne nimerim la meciuri

5. #45 SP
    madskillzrocksta

Thanks man

6. #46 SP
    Member Joystick's Avatar
    eram in daci pe atunci good old times

7. #47 SP
    Junior Member alessio87alex's Avatar
    Si eu sunt alt noob: alessio87alex. Noob as in e primul shooter pe care il joc pe PS4, asa ca inca ma obisnuiesc cu controllerul. Ceva sfaturi pentru mine aveti?

8. #48 SP
    eram in daci pe atunci good old times

lol bre snow ! ce te mai bucurai de prajitura aia , ce filmulet ti-ai tras nebunache

cica e pe vine Final Stand !

Alexe vezi ca Snow uraste noobii ! )

te-am adaugat si pe tine, eu n-am probleme cu noobii , jucam sa castigam dar sa ne "simtem" si bine daca esti la inceput ai autoaim la greu ,asa ca pui tinta si tragi

9. #49 SP
    Member Joystick's Avatar
    Da ...cumpara de pe net Grip stick-uri pentru controller ...analogicul la ps4 are o guma de proasta calitate ce se deterioreaza repede .. gripul ajuta foarte mult si costa putin ...
    Ca sfat de joc ... cea mai buna clasa pentru tine este inginerul doarece te juta sa faci puncte iar puncte inseamna gear -- foloseste acest gear

AK 5C sau ACW-R ( sunt cele mai bune arme pentru pentru inginer)
    MTB - LAW ( un bun lansator dar indicat este RPG-7)
    AT MINE ( joaca cu mina pana deblochezi M2 SLAM)
    V-40 (iti da doua grenazi la respawn inloc de una )
    ANTI-TANK ( este un field upgrade necesar clasei tale )
    Have fun

Asa vei ajunge dupa 600 de ore de joc

---------- Post added 17-10-2014 at 09:43 ----------

Am un baiat ce joaca BF4 pe pc si au servere FINAL STAND beta deschise ---- arata bestial dlc-ul e cel mai tare din cele 4 iesite pana acum ...cei de la EA Dice au spus ca pe 23 octombrie vor scoate BF4 premium edition ce va contine cele 4 dlc-uri + final stand , insa nu au specificat daca este ready to download dlc-ul sau astepti pana la lansarea acestuia ... Si ramane intre noi ... imi plac noobi atunci cand joaca in echipa adversa Evil

10. #50 SP
    Junior Member Phander's Avatar
    Eu am bagat 280 de ore in el(190 lvl), joc doar cu assault si am skill-ul momentan 627. Joc doar pe teren, fara elicoptere si alte minuni. Imi tot caut adversarul pe Romania
    Attached Images Attached Images zoliko.png

11. #51 SP

Asa vei ajunge dupa 600 de ore de joc
    bun rau Sebi acesta cand joaca cu vehicule
    si la mine RPG-ul a ajuns arma de baza

12. #52 SP
    Junior Member alessio87alex's Avatar
    Silly question: presupunand ca am mai multe tipuri de stick, care sunt mai utile pentru BF4? -> http://static5.altex.ro/media/catalo...0/1/01_1_3.jpg

13. #53 SP
    Eu joc cu cele concave (deh, sechele de la xbox) , insa unii le prefera pe cele convexe sau am mai vazut combinate, concav pe L stick si convex pe R stick

14. #54 SP
    are cineva chef de un meci?

15. #55 SP
    am jucat ieri cu tine si cu inca cineva de la CASA , mai ai de butonat sa-ti ridici nivelul de joc

16. #56 SP
    tru dat!

17. #57 SP
    Junior Member exodoom's Avatar
    Salut. Care vreti sa jucati un bf? username-ul meu e Blestem

18. #58 SP
    am bagat si-aseara , proaspat

din pacate am furat-o pe final

ti-am trimis friend request pe pesene

19. #59 SP
    Junior Member Blizzard_94's Avatar
    Salut puteti sa imi ziceti si mie ce rezolutie are bf4 pe ps4 ? este 1080p ?

20. #60 SP
    900p @ 60fps pe PS4
    720p @ 60fps pe XboxOne

oricum arata foarte bine pe PS4

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast