Eu ultimul meci l-am jucat cu poiuyt chiar si omul chiar e setat pe joc, are strategii, de fiecare data iese bine treaba... Si apropo a terminat harta primul iar Matei nu prea mai joaca ca e pe Destiny deocamdata...
Si eu sunt alt noob: alessio87alex. Noob as in e primul shooter pe care il joc pe PS4, asa ca inca ma obisnuiesc cu controllerul. Ceva sfaturi pentru mine aveti?![]()
lol bre snow !ce te mai bucurai de prajitura aia , ce filmulet ti-ai tras nebunache
cica e pe vine Final Stand !
Alexe vezi ca Snow uraste noobii !)
te-am adaugat si pe tine, eu n-am probleme cu noobii , jucam sa castigam dar sa ne "simtem" si binedaca esti la inceput ai autoaim la greu ,asa ca pui tinta si tragi
![]()
Da ...cumpara de pe net Grip stick-uri pentru controller ...analogicul la ps4 are o guma de proasta calitate ce se deterioreaza repede .. gripul ajuta foarte mult si costa putin ...
Ca sfat de joc ... cea mai buna clasa pentru tine este inginerul doarece te juta sa faci puncte iar puncte inseamna gear -- foloseste acest gear
AK 5C sau ACW-R ( sunt cele mai bune arme pentru pentru inginer)
MTB - LAW ( un bun lansator dar indicat este RPG-7)
AT MINE ( joaca cu mina pana deblochezi M2 SLAM)
V-40 (iti da doua grenazi la respawn inloc de una )
ANTI-TANK ( este un field upgrade necesar clasei tale )
Have fun
Asa vei ajunge dupa 600 de ore de joc![]()
---------- Post added 17-10-2014 at 09:43 ----------
Am un baiat ce joaca BF4 pe pc si au servere FINAL STAND beta deschise ---- arata bestial dlc-ul e cel mai tare din cele 4 iesite pana acum ...cei de la EA Dice au spus ca pe 23 octombrie vor scoate BF4 premium edition ce va contine cele 4 dlc-uri + final stand , insa nu au specificat daca este ready to download dlc-ul sau astepti pana la lansarea acestuia ... Si ramane intre noi... imi plac noobi atunci cand joaca in echipa adversa Evil
Eu am bagat 280 de ore in el(190 lvl), joc doar cu assault si am skill-ul momentan 627. Joc doar pe teren, fara elicoptere si alte minuni. Imi tot caut adversarul pe Romania![]()
Silly question: presupunand ca am mai multe tipuri de stick, care sunt mai utile pentru BF4? -> http://static5.altex.ro/media/catalo...0/1/01_1_3.jpg
Eu joc cu cele concave (deh, sechele de la xbox) , insa unii le prefera pe cele convexe sau am mai vazut combinate, concav pe L stick si convex pe R stick
am jucat ieri cu tine si cu inca cineva de la CASA , mai ai de butonat sa-ti ridici nivelul de joc![]()
am bagat si-aseara , proaspat
din pacate am furat-o pe final
ti-am trimis friend request pe pesene
Bookmarks