Eu o am la 40%. Cel mai bine e sa o maresti putin cate putin pana te obisnuiesti, de exemplu din 5 in 5. 5% e prea mica, daca trage cineva din lateral sau spate, pana te intorci esti mort.
Eu o am la 40%. Cel mai bine e sa o maresti putin cate putin pana te obisnuiesti, de exemplu din 5 in 5. 5% e prea mica, daca trage cineva din lateral sau spate, pana te intorci esti mort.
apropo cum v-ati obisnuit cu controlul pe shooter. ca mie cel putin din ce am vazut mi se pare mult mai greu de controlat pe ps decat pe pc
Este mai complicat faţă de PC şi eu am probleme, şi la 5% şi se mişcă aim-ul din vehicule foarte repede, chiar nu reuşesc să îl mişc încet, Dacilor nu mai intraţi în joc de 4 zile nu am dat de niciunul.
e cross platform pc cu ps? adica putem juca pe acelasi server chiar daca detin jocul pe pc eu?
ps. legat de control.. aici este marea indoiala... pc sau ps
chiar nu vreau sa imi vars nervii pe controler si consola si sa regret ca am cumparat jocul pentru consola si nu pc...
Asadar eu îmi dau vieţile pe câmpul de lupta şi vouă vă arde de hack, voi ştiiţi ce greu este să te înţelegi cu chinezii![]()
sa imi dati si mie add in platon, am jucat si eu aseara cu voi!cam greu putin la inceput cu controlu dar ma obisnuiesc eu
Noul link aici : nihilsinedeoklan cine doreste sa intre in clan sa imi scrie un pm. Bafa ~!
Pai de ce nu pui link aici de pe battlelog , direct de pe platoonul tau si lumea da add de acolo , nu trebuie sa faci nimic prin pm.
cum este exemplul Daci-lor sau al Ro (Romania)
http://battlelog.battlefield.com/bf4...5135008729233/
Oameni mai penali ca mine primiti? (cam toate scorurile mele sunt subunitaredar sunt team player)
poti intra in DaCi , nu alegem doar "premianti"
add aici
Platoons - Battlelog / Battlefield 4
Tin sa multumesc DaCi-lor pentru primirea calduroasa facuta. Tin sa zic ca si skillurile mele s-au imbunatatit semnificativ de cand joc cu baietii si caterinca e la maxim. Recomand celor ce nu tin cu dintii de scor si vor sa petreaca niste ore de joaca si relaxare.
Imi pare rau copii eu am iesit din Daci acum ceva vreme ... Sunt baieti de nota 10 multi , e fun sa stai cu ei la vorba, te distrezi ,stiu de gluma , deci sunt OK ,,INSA cand vine vorba de Gameplay and Tactics ..da-ti Quit !!!! Mai bine joci singur ... Nu judec pe nimeni sau ceva dar cand un clan are un Commander NOOB din cale afara , iar unicul jucator bun ramas in clan, este un baietel de 13 ani... Deja suna naspa
![]()
Bookmarks