Cred ca e Eileen aia. Nu e recomandat să o omori în Yharnam pt ca nu primești crow hunter badge de la ea (s-ar putea să greșesc). Indicat ar fi să vorbești cu ea în sewers și sa-i completezi questline-ul sau să o omori mai târziu pentru badge. Badge-ul te ajuta la un trofeu (Hunter's Essence) și îți deblochează niște arme la shop-ul din Hunter's Dream.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Pai mi-a dat un item si din greseala am dat in ea. Si acum de fiecare data cand merg la ea incepe sa traga in mine. Inca nu am omorat-o pentru ca nu reusesc.
Cred ca ea este, are o masca de pasare sau ceva de genu pe fata.
---------- Post added 15-11-2015 at 22:39 ----------
Oricum am gasit un flamethrower. Nu face damage mare dar e misto.
Parca dulaul nu a fost cel mai rau pentru mine. Mi-a luat cateva incercari, dar nu cele mai multe. Pthumerian Descendant a fost mult mai enervant cu secerile alea. F*** You Pthumerian Descendat!
Anyway, eu cred ca cea mai grea mi s-a parut Yarnham, Pthurmerian Queen, din mai multe motive: de cele mai multe ori nu poti sta aproape de ea pentru mai mult de 2 lovituri, apoi in partea a doua are atacurile alea cu blood spikes iesind din pamant. Si nu in ultimul rand... aveam emotii maxime cand luptam cu ea, pentru ca era ultimul meu pas in drumul catre platina. Si a doua oara cand am batut-o la fel.
ea e
Pentru mine jocul este foarte captivant. Am ajuns la Cathedral, aici m-am chinuit sa omor doi monstri sa imi dea un blood gem sau ceva de genu sincer ma asteptam la ceva mai mult.
Sa deschid poarta de la cathedral trebuie sa gasesc un gem pe undeva sau e ala care il cumpar de la bath messenger?
deschide orice, incearca orice, doar cu ucisul npc-urilor prietenoase las-o pana prin a doua jumatate a jocului![]()
Multumesc mult de sfaturi. Cam asta am facut pana acum, din greseala am dat in Eileen, deci imi pot lua la revedere de la questul ei.
Oricum jocul e mind f***
---------- Post added 16-11-2015 at 18:31 ----------
Am reusit sa o omor pe Eileen în Yharnam.
Nu stiu cum sa pun buton cu "Spoiler" . Daca e ok am sa postez ce se intampla daca o omori in Yharnam.
Bagi conținutul între tagurile [spoiler] și [ /spoiler]. Fără spațiu între [ și /.
raducucosmin, Pe Yharnam am bătut-o din prima, în comparație cu boșii prin care am trecut ca să ajung la ea, a fost floare la ureche.
au facut joc astia, nu gluma!
cred ca expansion-ul asta va reprezenta: some of the best spent 20$ ever.
De la Demon's Souls incoace, From Software (si mai ales Hidetaka Miyazaki) nu ne-au dezamagit! Daca o tin in continuare asa (IP-uri, sequel-uri si pana si DLC-uri/expansion-uri) eu o sa ii sustin de fiecare data!![]()
Cum pot ajunge la Nightmare Lecture Hall? Am ajuns acolo unde ma apuca monstrul ala si ma omoara si de fiecare data cand reinvii sunt langa lampa de la Cathedral Ward. Trebuie sa fiu imbracat intr-un fel?
Am gasit o chestie interesanta pe net, cum ca toata actiunea ar fi inspitrata din scrierile lui Lovecraft. Cica sunt multe asemanari intre actiunea din Bloodborne si actiunea din cartile lui, exista chiar si Marii stramosi ( The great ones).
Descopera � Mitologia Cthulhu
Termin jocul si achizitionez si opera lui Lovecraft![]()
pai cel mai probabil e un update care sa faciliteze instalarea add-on-ului de sapt viitoare.
---------- Post added 20-11-2015 at 22:34 ----------
also:
Bloodborne: The Old Hunters out Tuesday, Patch 1.07 Detailed – PlayStation.Blog
si vor fi si trofee, deja mi-a aparut lista, doar ca majoritatea sunt hidden
Am instalat Patch-ul, in Hunters Dream mi-a dat un clopotel, am sa verific ce face...
Am o mica "problema" poate imi poate da cineva un raspuns.
Am Holy Blade, am upgradat-o pana la +6 si am pus 3 gem-uri pe ea. Acum cand dau sa aleg alt gem care il am in inventar nu mi se schimba stats deloc indiferent daca e mai puternic gemul sau nu si am impresia ca face damage si mai mic.
Am atasat si un screen shot
Bookmarks