Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 74 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 ... LastLast
Results 881 to 900 of 1473

Thread: Bloodborne

1. #881 SP
    Member cosmins's Avatar
    Am descoperit "problema" (cred). Daca pui o piatra cu fire atac aceasta le anuleaza ce pe cele cu physical atac, nu stiu de ce este asa, ar fi trebuit sa se adune toate. In imaginea de mai sus ar fi trebuit sa fie physical atac + 10 % + un aditional 2,7% cand ai viata full + 8,4% Fire atac, in schimb arma are doar 8,4% fire atac.
    Acum ma gandesc eu, daca lasi piatra cu 8,4% fire atac ar trebui sa cresti pe arcane ca arma sa faca un damage mai mare. Daca lasi pietrele cu physical atac ar trebui sa cresti pe strenght ca arma sa aiba damage cat mai mare. Asta e doar o ipotzea de-a mea, nu e testata (deocamdata)

2. #882 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Quote Originally Posted by cosmins View Post
    Am instalat Patch-ul, in Hunters Dream mi-a dat un clopotel, am sa verific ce face...
    Am o mica "problema" poate imi poate da cineva un raspuns.
    Am Holy Blade, am upgradat-o pana la +6 si am pus 3 gem-uri pe ea. Acum cand dau sa aleg alt gem care il am in inventar nu mi se schimba stats deloc indiferent daca e mai puternic gemul sau nu si am impresia ca face damage si mai mic.
    Am atasat si un screen shot

colopotelul functioneaza ca un key item, ceea ce inseamna ca nu il echipezi si il folosesti, ci el e permanent activ in background.
    se foloseste pentru a chema in ajutor diversi Hunters NPC (pana la 2 in acelasi timp), in diverse portiuni ale jocului. acestia au niste locatii de summon specifice in anumite zone, care se prezinta sub forma unor messengers spawns de culoare rosie sau violeta. aceste locatii pot fi vazute doar daca ai echipata runa Impurity, pe care o primesti de la un nou NPC: Valtr, care se afla in cabana din Forbidden Woods, cea care este chiar langa lampa din aceasta locatie. Valtr te va invita sa te alaturi unei noi grupari de co-op numite The League.

cu Runa Impurity echipata si cu Old Hunter Bell, poti vedea acele summon locations si poti chema respectivii NPC hunters in ajutor.

3. #883 SP
    Junior Member mdexter95's Avatar
    La altex si media galaxy apare deja Bloodborne GOTY in stoc. Am facut comanda, astept cu interes.

4. #884 SP
    Member Mousey's Avatar
    Na, ați jucat careva expansion-ul? Ce părere aveți (spoiler-free cât de cât)?
    Eu nu mi l-am cumpărat încă, momentan am alte jocuri în prim-plan.

5. #885 SP
    Mda. E teapan. Mai greu decat cam orice sectiune din jocul normal. Fara spoilere majore tin sa va ofer un sfat. Pentru cei care au ajuns in Forbidden Forest in jocul principal, daca va intalniti cu Valtr, nu-l omorati. Poate fi summoned ca npc help pentru primul boss din dlc si chiar ar fi de ajutor. Eu l-am omorat la scurt timp dupa ce am luat ce voiam de la el si se pare ca i-am anulat posibilitatea de spawn in hunter's nightmare

6. #886 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    The new Bloodborne dlc is like....Fu*k yeah!

PRAISE THE MOON!

7. #887 SP
    Member mircoid's Avatar
    Eu am versiunea Goty. Am incercat azi continutul de dlc.
    Este absolut superb. Puneti mana pe el.

Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk

8. #888 SP
    Banned orionpaxbb's Avatar
    la versiunea goty dlc-ul e pe disc sau vine cu cod?

9. #889 SP
    Member mircoid's Avatar
    Goty vine cu dlcul pe disc.

10. #890 SP
    se baga careva la un co-op pentru Orfan?

---------- Post added 26-11-2015 at 16:14 ----------

never mind, l-am dovedit cu ajutorul unui random player. a fost epic. EPIC!

tot DLC-ul a ridicat si mai mult stacheta jocului initial. mai greu, mai disturbing, mai bun. ce tot ziceau aia 8 ore de joc? am stat vreo 20. pentru cel putin 3 dintre cei 5 bossi recomand co-op, desi evident se pot dovedi si single, dar... cu ceva skill si rabdare.

---------- Post added 26-11-2015 at 16:15 ----------

PS: daca are cineva nevoie de ajutor, sunt cu rulmentul pregatit.

11. #891 SP
    Member mircoid's Avatar
    Da-mi add la mircoids. Ai deschis chaliceurile?

12. #892 SP
    O parte doar. Oricum nu le poti avea pe toate simultan. Am avut toata seria de pthumeru chalice dar am lasat doar cele inferioare. Si am deschis primul isz si primul loran

13. #893 SP
    Member mircoid's Avatar
    Eu acum fac lower loran layer 2 si cursed and defiled ... Sunt la amygdala.

14. #894 SP
    Nu mai stiu daca pentru astea trebuie sa le am si eu fix pe alea. Sau merge direct cu parola

15. #895 SP
    Member mircoid's Avatar
    Merge si cu parola, dar consumi materiale de craft aiurea. Ideal e sa le ai deschise, sa ne matchuiasca inauntrul lor, daca vrei si tu sa le faci.

---------- Post added 26-11-2015 at 21:36 ----------

Cursed and defiled trebuie sa o ai pentru a putea deschide instanta pentru pthumerian queen

---------- Post added 26-11-2015 at 21:36 ----------

Chalice-ul pentru pthumerian queen pica la amygdala in cursed and defiled layer 3

16. #896 SP
    Alea le am. Oricum nu tin sa deschid pentru mine. Dar astea cu amygdala si queen cred ca le am. Eu ajung acasa pe la 10 si ceva. E ok atunci?

17. #897 SP
    Member mircoid's Avatar
    Da. Da un mesaj pe psn. Pot intra 2-3 ore.

18. #898 SP
    Intru acum.

19. #899 SP
    Member cosmins's Avatar
    Ma ajuta cineva cu o informatie?
    In forbidden woods partea cu serpi, intr-un loc gasesti Graveguard Robe, manusile si izmene. Deasupra mai este un item si nu reusesc sa ajung la el, acum cateva zile am abandonat, dar aseara imi statea pe cap chestia asta si m-am invartit cred ca o ora pe acolo dar tot nu stiu cum sa ajung la item-ul respectiv.

20. #900 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    First there was this: https://twitter.com/Bloodborne_PS4/s...09778375725056

Then the internets went crazy

Attached Images Attached Images 6zawwba.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 74 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks