Asta am facut primele dati, dar nu stiu cum din 99 vials am ramas cu 0. Sa nu mai zic ca larva aia mi a supt 15 insight fara sa mi dau seama. Sigur. Din maxim 2 incercari il fac, sper. Ti am dat add.
Asta am facut primele dati, dar nu stiu cum din 99 vials am ramas cu 0. Sa nu mai zic ca larva aia mi a supt 15 insight fara sa mi dau seama. Sigur. Din maxim 2 incercari il fac, sper. Ti am dat add.
stie careva daca culoarea de la tombstone-uri spune ceva? mi se pare putin confuza structura lumilor, greu sa imi dau seama daca am terminat complet o zona sau nu
Am incercat sa joc cu Mazzaxx, dar pur si simplu nu puteam. Dupa ceva timp mi am dat seama ca nici macar Beckoning Bell-ul meu nu l puteam folosi. Unavailable. Ciudat.
Joc de aprox. 10 ore si am tot arma de la inceput![]()
Am facut eu ceva gresit sau sunt chior si am trecut peste nu stiu cate arme? Parca nu are pic de loot in comparatie cu alte jocuri Souls.
Sunt la Witch si de abia ii iau la viata cu arma mea de trei lei.
Nu e nimic gresit sa ai inca arma de la inceput, insa trebuie neaparat sa o upgradezi prin "fortify weapon" si "blood gem fortification". De asemenea trebuie sa te uiti cu ce stats-uri ale caracterului tau se imbunatateste arma, daca ai jucat Dark Souls probabil stii despre ce vorbesc (in mare acolo unde ai o litera mai buna , A sau B de preferat, acolo ar fi de preferat sa dai si la stats).
Intradevar era mult mai diversifcat Dark Souls insa si aici iti poti schimba armele, de exemplu eu folosesc Ludwig Holy Sword (pentru fast attack) si Hunter Axe (pentru atac la distanta).
Pe mine m-a omorat faptul ca n-ai pic de directie sau harta. Am ajuns lvl 30 or so... am cumparat intrarea la catedrala (si la popii din Bloodborne se pare ca e cu spaga - 10.000, deh)... si mi-am dat seama ca am 3 sau 4 directii in care merg. Sa mor daca mai stiu unde sa ma duc mai intai. Intr-un fel e bine, inseamna ca e destul de mare jocul, dar la naiba... parca merg asa fara un sens in viata, doar sa ajung la un boss.
Partea buna e ca jocul arata bine peste tot... insa partea rea e ca are momente in care mai mult de 5FPS nu poate. Din fericire nu tine mult si nu se intampla la boss fights, altfel il aruncam pe geam
naz: mai incolo in joc ai acces la arme... la fel si haine... Dar nu-ti face probleme asa mari. Eu am acces la vreo 6 sau 7 main weapons, dar tot cu cea de la inceput joc (ca deh, e upgradata si se misca si mai bine). Pe celelalte le-am cumparat asa... de fun
---------- Post added 29-03-2015 at 12:18 ----------
Ah, m-am bucurat cand am primit acele silver coins (care in descriere spun ca te vor indruma spre calea ce buna). Am dat use... a pus banutul jos. Si cam atat. Trebuia sa mai fac ceva, sa ma rog pe langa el? Sau e doar asa... de fantezie?
Monezile alea sunt ca sa le pui pe jos si sa stii pe unde ai venit sau pe unde ai mai fost, a la Hansel si Gretel. Cel putin asta cred eu, nu le vad alta intrebuintare.
@naz, sa stii ca nu esti singurul care a ramas cu prima arma. Asta ma cam enerveaza la Bloodborne, tot jocul joc cu acelasi baston si acelasi costum, m-am plictisit teribil.
Eu nu prea inteleg ce rost au celelalte costume. Am gasit inca 3 noi... si toate sunt mai slabe decat primul gasit (cred ca este cel de hunter)... Sunt sanse pice ceva mai bun mai incolo, sau sunt asa, de fantezie?
Va recomand sa pastrati toate costumele, vor exista momente cand veti avea nevoie de ele.
Dupa ce deschideti poarta din Cathedral Ward cu cheia de la vendor de 10k neaparat gasiti-o pe Arianna si trimiteti-o la capela. Altfel nu veti putea deshide bonus bossul la final. Eu am ratat- o iar acum imi rod unghiile. Este necesara si pentru platina. Insight sa nu aveti mai mult de 20 la voi iar Blood Starved Beast sa fie down.
Legat de costume, mai incolo vor avea diferite resisturi ce sunt nevoie in functie de boss, fire, poison, etc.
Bossi se transforma (devin mai greu de batut) când treci de anumite praguri cu insight
@rockybt18, vezi ca sunt 3 iteme de care ai nevoie pentru boss-ul bonus, dar ala cu Ariana este un al 4-lea. Aparent, daca faci rost de celelalte trei, you're good to go.
Bookmarks