Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 53 of 74 FirstFirst ... 3 43 51 52 53 54 55 63 ... LastLast
Results 1,041 to 1,060 of 1473

Thread: Bloodborne

1. #1041 SP
    Member esop's Avatar
    In primul rand. LA MULTI ANI 2016

Ce vroiam sa zic in legatura cu NPC. O lupta si mie mi-a parut exagerat de usoara. Oricat de mult dadeam in boss, nu reuseam sa-i fac aggro si sa se intoarca la mine. Restul au fost ceva mai echilibrate. Cel putin parerea mea.

Pentru mine este ok ca am si varianta asta. Un lucru pe care l-am observat, este ca nu mai am rabdarea de alta data. Poate un factor este si ca nu dispun de timpul pentru gaming pe care il aveam la dispozitie cu ceva ani in urma. Si ora aia de care dispun uneori, nu vreau sa o petrec murind de 20 ori la un boss. Este o diferenta intre "Wow, este chiar greu, o sa ma ambitionez sa-l bat pana la urma. Am toata ziua/dupa amiaza la dispozitie" si "****... mai am atata timp, vreau doar sa se termine odata si sa trec mai departe".
    Deci pentru mine faptul ca pot chema some NPC sa ma ajute este chiar ok.
    Cei care ati terminat jocul singuri, ce pot sa zic, more power to you

Intrebare, cate Blood Echoes ati pierdut cel mai mult?

2. #1042 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Cel mai mult vreo 6 milioane, dar în total habar nu am.

3. #1043 SP
    Member cosmins's Avatar
    NPC-urile te ajuta. Singurul Boss Fight la care m-am impotmolit a fost la Rom, noroc ca m-a ajutat OEE.
    Cel mai mult odata am pierdut 500 000.

4. #1044 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Cred ca tocmai am intalnit cel mai retardat troll de pana acum. A intrat ca un cooperator in jocul meu si s-a aruncat intentionat de pe o stanca. De doua ori la rand. Inainte de asta venise un alt cooperator care m-a atacat. Dar asta sinucigas e absolut cel mai "special"

---------- Post added 02-01-2016 at 22:54 ----------

Some general info: Moon Presence da putin peste 1 milion de echoes in ng+4

5. #1045 SP
    Si in jur de 1350000 ptr moon presence in ng+5

6. #1046 SP
    Member cosmins's Avatar
    Eu nu reusesc sa gasesc un Third Umblilcal Cord. Unu il iau de la Old Workshop, unu mi-l da Wet Nurse si unu....

7. #1047 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Yosefka după Rom sau urmezi questul lui Arianna.

8. #1048 SP
    Quote Originally Posted by cosmins View Post
    Eu nu reusesc sa gasesc un Third Umblilcal Cord. Unu il iau de la Old Workshop, unu mi-l da Wet Nurse si unu....
    Cum zicea si OEE ai doua posibilitati.

9. #1049 SP
    Member Mishy's Avatar
    Ai grija daca vrei cordul de la Arianna, inainte sa il bati pe Rom sa nu ai sangele ei in inventar, altfel Adela o sa o omoare si nu mai poti obtine cordul.

10. #1050 SP
    Member cosmins's Avatar
    Multumesc mult. Cata treaba e cu jocul

11. #1051 SP
    Member esop's Avatar
    Shadow of Yharnam = Done! Dupa 5 incercari solo
    Witch of Hemwick = Done! Dupa prima incercare solo. Cred ca trebuia sa o gasesc cu mult timp in urma si eram deja lvl prea mare cand am ajuns acolo.
    Rom Vacuos spider = Done! Mi-a pus nervii la incercare. Incercat de 5 ori cu NPC help, incercat solo, a doua oara dead. Total 7
    Actual sunt la Yahar'gul... si mor de zici ce e asta. M-am cam blocat.
    De curiozitate cam cat % mai este din joc? Pana la final. Ca asa.. am inteles ca sunt multe zone pe care le-am ratat si mai multi boss optionali.
    PS. cred ca am peste 100 screen-shots din joc. Ca sa retin anumite zone unde nu am stiut ce sa fac si sa stiu sa ma intorc. Sau sa retin nume pe care sa le scriu apoi aici pe forum.
    This game man.... wow!!

12. #1052 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Cam 50% + dungeons.

13. #1053 SP
    Pana la final mai sunt doar vreo 25%. In esenta doar 3 bossi mandatory. Si inca 4 optionali noi fata de cei deja probabil existenti. Si in afara de yaharghul mai este doar o zona si un pic de explorat. Vb aici doar main stuff

Zone nu prea ai cum sa ratezi, adica inainte de finalul jocului tot ai sansa sa explorezi cam tot. In plus si dlc-ul

PS: legat de Witches of Hemwick nu e vb de level. E un boss fight destul de simplu. In esenta doar te misti pe acolo sa nu discuti cu minionii aia, incerci pe cat posibil sa dai in ambele desi imitial apare doar una cu health bar si ai grija in partea a doua sa nu te blocheze in loc

14. #1054 SP
    Member esop's Avatar
    Multumesc pentru raspunsuri

15. #1055 SP
    Member Mishy's Avatar
    Lupta mea contra Lady Maria in NG+:

16. #1056 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Si-a luat cineva ediția GOTY? Poti folosi salvările de la jocul normal cu ea?

Si înca ceva: momentan sunt lvl 120 parca, ng+ (tocmai l-am rapus pe Micolash). Sa ma bag la DLC asa sau sunt prea OP?

17. #1057 SP
    Member Mishy's Avatar
    Poti sa te apuci de DLC, nu esti OP deloc. E prima data cand faci DLC-ul?

18. #1058 SP
    Încă nu l-am luat. Vreau sa vand ediția normala și sa imi iau GOTY edition. Sper ca sunt compatibile salvările.

19. #1059 SP
    Junior Member andreew's Avatar
    nu sint compatibile.testat de mine.trebuie sa iau de la inceput jocul.

20. #1060 SP
    Esti sigur? Ai goty pe aceeași zona cu prima versiune?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 53 of 74 FirstFirst ... 3 43 51 52 53 54 55 63 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks