Hahaha, asta chiar a fost buna. E o dilema intreaga aici. Sa iei acum, sa mai astepti...
La mine treburile sunt simple, o sa mai astept ca oricum nu sunt mare fan, si nu am acel hype, momentan am altele pe farfurie.
Toate ca toate, dar m-am plictisit sa tot vad numai toporul ala. Sa-l mai arate si cu o prastie, o sarbacana, ceva.
Prastia nu era upgradata... Eu sper sa ajunga un singur run sa il faci la maxim pe kratos SI pe atreus, in cel mai rau caz un ng+.
Mi-a scapat mie ceva, sau in recenzia aia nu s-a vorbit deloc de combat? E cam cel mai important element al seriei imho.
Celelalte God of War aveau problema combatului repetitiv (patrat-patrat-triunghi, anyone?), ceea ce il facea mult mai putin elegant decat, sa zicem, DMC. Sunt curios daca au integrat diferitele arme ale lui Kratos in asa fel incat sa nu sufere de acelasi lucru.
Am zis ca astept sa termin ce mai am si il iau mai tarziu, dar dupa review-urile astea cred ca ii fac pre-order. Pare exact ce voiam.
OMG, am vazut doar un review, de pe IGN, "10/10 - Masterpiece". Wow.
Abia astept sa pun mana pe el.
Da, acum va suferi de R1,R1,R2
Am un deja-vu, pt ca ti-am mai raspuns la treaba asta: patrat-patrat-triunghi mergea ca si combo numai pe easy/normal. pe o dificultate mai mare nu mai era o strategie viabila. Cred ca la fel va sta treaba si in asta nou. Avand in vedere ca e facut sa prinda la cat mai multi consumatori, iti dai seama ca pe normal va fi usor.
Bune review-urile dar nu m-a prins hype-ul. Mai astept si ma afund mai adanc in backlog.
Si chiar ma gandeam sa dau cancel la preorderul cu CE... (e sold out si pe amazon si la game, peste tot).
Ma bucur ca nu am dat cancel dar o sa mor incet vinerea viitoare pana ajunge curierul, in timp ce lumea il joaca de la 00:00, digital.![]()
Citisem deja si chiar m-am uitat in toate pozele, in speranta ca vad totusi si altceva in afara de LA. Nu stiu ce e cu secretomania asta privind niste arme, dar inteleg cumva ca pentru fanii seriei ar putea fi major spoiler, asa ca am rabdare pana vad exact despre ce e vorba. Daca vad si alte arme viabile, inclin sa-l cumpar. Imi place mult mai mult stilul asta de combat.
Bookmarks