@Clovnusor Fara un sistem care sa incurajeze diversitatea combo-urilor toata lumea joaca la cheese
Se stie ceva despre comenzile CE? Și la emag și la MediaGalaxy, ba apar pe site, ba dispar sub statusul de Stoc Epuizat sau Indisponibil. Cei care am reușit să plasăm comanda, oare ne va fi livrata? Măcar luna asta, că pe 20 Aprilie sigur nu vin. Mulțumesc anticipat!
Pfoai ce downgrade...
Daca era joc facut de Ubisoft, indiferent de cat de bun era, era mega criticat pentru asta...pentru ca asa e societatea si asa sunt oamenii![]()
Downgrade? Nu pare a fi downgrade, din ce vad arata ceva mai bine versiunea finala de PS4 pro. Esti sarcastic cred![]()
Si Watch Dogs 2 a avut o comparatie de genul asta, arata ok totul, e doar o schimbare in environment design si lighting, culorile chiar sunt mai vibrante in versiunea noua. Probabil ca da, daca era Ubi o vedea lumea ca pe un downgrade, dar nu-mi pare a fi![]()
Da, iluminarea e schimbata clar in versiunea finala si culorile parca sunt ceva mai saturate, mai vibrante. Texturile arata si ele ceva mai bine/high res, in special pe caractere - factor care e influnetat partial si de iluminarea noua.
In mod clar este downgrade pe iluminare, depth of field si barba/blana de pe bluza lu' ala micu.
Ca de obicei, se intelege gresit. Nu contest faptul ca este un joc excelent si am precomanda la el.
Ideea este ca jocul a avut parte de un downgrade serios pe partea de iluminare si alte detalii, dar care sunt trecute cu vederea din moment ce nu este joc facut de EA sau Ubisoft. Pentru ca doar acolo, indiferent de cat de bun este jocul (mai mult Ubi si mai putin EA in ultimii ani), daca se gaseste chiar si o textura mai mica decat demo-ul initial, il blameaza toata lumea.
Dar cum trebuie sa fim corecti, mi se pare fair sa facem asta cu toate jocurile de la toti producatorii. Iar aici se vede foarte clar acest lucru.
In loc sa-mi sariti in cap, ar trebui sa vedeti cu ochii vostrii faptul ca acest downgrade exista si sa acceptam faptul ca se intampla peste tot.
Dar mai bine tac. Sunt in tabara Sony si se stie ce inseamna sa enervezi un fanboy sony si tot ce tine de acest brand![]()
Iluminarea si nuantele de depth of field cred ca au fost schimbate mai mult datorita directiei artistice pe care o doreau ei. Clar au vrut sa faca putin lucrurile sa "pop-out" sa fie un pic mai viu colorate, mai "childish". Iluminarea veche, desi pare o idee mai naturala, facea jocul sa arate putin mai darkish si totul arata mai sters. Cred ca la partea de iluminare pot oricand sa foloseasca aceeasi chestie ca in trailerul vechi, fara sa afecteze performanta prea mult.
La partea cu blana/barba in schimb pare a fi un downgrade pentru ca le lipseste fizica initiala. Aici clar e un motiv tehnic la mijloc. Probabil fizica aia de pe blanuri mananca ceva mai multe resurse. Ramane de vazut totusi in jocul full daca situatia ramane asa sau s-a intamplat sa fie asa doar in cadrele astea. Nu e total exclus sa fie o alegere de ordin artistic, iar balana aia sa se miste doar in unele scene - insa cred ca tine totusi mai mult de partea tehnica in cazul asta si au cautat sa optimizeze.
Texturile sunt mult mai bune in varianta finala iar blana de pe cerb si de pe vesta puradelului tot se misca la sfarsit.
Chiar daca iluminarea era mai performanta in clipul de la E3, mie nu imi place cum arata, imaginea era mai spalacita si mai neclara.
Bookmarks