Nu pot juca etapa din seara asta cu DonBasil, o sa joc maine cu el si etapa restanta cu cristian1921 daca e posibil !![]()
Nu pot juca etapa din seara asta cu DonBasil, o sa joc maine cu el si etapa restanta cu cristian1921 daca e posibil !![]()
@sollo: ti-am tot lasat mesaje de pe la ora 15.00 si pe privat si pe PSN si pe forum, n-ai raspuns deloc. Asta e! Nu stiu daca ai meciul amanat. Eu nu te mai astept.
Aman etapa de vineri(pentru sambata-duminica), a cazut netul la munca... Pot sa te caut si eu la vrajeala, orarul meu l.am postat pe forum, luni-vineri 10-14, nici eu nu te.am gasit de dimineata.Daca incepem cu chesti de genul acesta... Mi.am lasat numarul de telefon pe forum, cine a vrut sa joace cu mine a jucat.
M-am uitat la intervalul orar in care rokococo este disponibil, iar eu nu pot juca intre acele ore.
Am actualizat clasamentul cu meciurile din etapa 2(mai sunt meciurile lui kostelinho si ionut_91 care sunt amanate). Referitor la etapa a 3a trebuia sa o jucati ieri, dar dat fiind faptul ca este inca la inceput campionatul va iert de data asta. Data viitoare se lasa cu suspendari si meciuri pierdute la masa verde.
Meciurile care s-au jucat in etapa 3:
micul_ v SoundlessDaniel
ionascu23 v moldo_007 ( ionascu s-a retras deci moldo castiga cu 3-0 )
notDatGuyJackson v wwflayww
roko_coco15 v gvingi1976
Eu si Chifteluta am apucat sa jucam cu ionascu23! Corect este sa ne dai si noua cate 6 puncte, sau si mai bine 0 puncte pt toata lumea.
Programul meu la munca este variabil, de aceea am trecut acel interval( dar nu este batut in cuie) , astazi pot juca dupa ora 19-20.
Astazi trebuie sa se joace si etapa a 4-a. Deci cand postati meciurile va rog sa precizati si din ce etapa face parte.
Etapa 11
SilviuGabriel (Roma) - gvingi76 (FC Porto) 2-0
gvingi76 (Panathinaikos) - SilviuGabriel (Sampdoria) 0-3
Etapa 4
DonBassil - Chifteluta 1-3
Chifteluta - DonBassil 2-7
---------- Post added 14-03-2015 at 16:33 ----------
Etapa 3
DonBassil - ionut_91 2-1
ionut_91 - DonBassil 5-2
---------- Post added 14-03-2015 at 16:35 ----------
greseala