Mi s ar parea normal cei cu care n am jucat sa castigam la masa verde. De 2 ori i am intrebat si nu mi-au raspuns.
Mi s ar parea normal cei cu care n am jucat sa castigam la masa verde. De 2 ori i am intrebat si nu mi-au raspuns.
In mod normal, cei care nu au intrat sa joace, trebuie sa piarda cu 3-0, ca asa ne lungim aiurea si regulamentul nu mai inseamna nimic.
Pot intra in doua ore cand ajung acasa
---------- Post added 06-04-2016 at 22:16 ----------
Gata, pot juca. Da un semn cand poti si tu
Termenul limita a trecut
Toate meciurile care nu s-au jucat vor fi amanate
Cei ce vor aduce dovada ca au cautat pe cineva si nu ia raspuns sau a spus ca va juca alta data etc. vor castiga meciurile la masa verde
Restul meciurilor 0-0
Astept si alte dovezi
Vineri pun situatia din grupe si urmatoarele meciuri
Dati-mi si mie add pe grup
Mersi
Mai am de jucat cu:
Macoveanu - nationale (i-am lasat acum mesaj pe PSN)
gabri13 - nationale (i-am lasat acum mesaj pe PSN)
cRsRO - cluburi (nu-i pot lasa mesaj, nu mi-a dat add pe PSN)
Eu nu am reusit sa joc cu way197 ! Vad ca nu sunt singurul !
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Urasc genul asta de om , contra la orice dar o mana de ajutor nu stiti sa dati
gvingi76 de ce nu zice nimic ? si omul asta ma ajutat fara ca macar sa ii cer ajutorul
corbua23 la fel , ma ajutat fara sa ii cer ajutorul ei de ce nu mai zic nimic ?
Restul cu gura mura , la inceput nu va placea o chestie a schimbato acum ca a venit unul ba nu imi place aia aaa pai nici noua![]()
La urmatorul campionat se va folosi metoda alea un poll si orice comentariu de schimbare a ei nu va fi bagat in seama si aceasta metoda se va folosi permanent si regulamentul va ramane acelasi
Aveam o idee sa facem un campionat mai mare ca in liga 1 si am vrut sa fac chiar si cu inscrieri pe bani (10 ron ) si locul 1 castiga 50 = % locul 2 = 25% si locul 3 = 25%
Dar imi sterg chestia asta din cap fiindca sunt sigur ca am sa fac mai mult rau decat bine fiindca deja exista discutii
PayPerView mi cer scuze ca am o viata personala , mai exact probleme de sanatate care le-am rezolvat
Situatia din campionat va fi afisata astazi !
Mura in gura , ok dar nu te-a obligat nimeni sa faci acest campionat. Are dreptate payperview. Termenul limita e pt toti.
Nu ma obligat nimeni sa il fac asa este dar l-am facut din placere si imi doresc sa ramana la fel
Ideea e ca a fost termen de o saptamana sau mai mult nu stiu , pentru meciuri
Si 3 zile pentru situatia din grupe
Iar eu zilele astea am fost la servici , eu la munca nu fac nimic , stau in majoritatea timpului dar nu am avut acces la ps sa pot lua scorurile din campionat si sa fac situatia
Ca in campionat nu mi-am jucat toate meciurile asta este , imi asum si am sa pierd cu 3-0 meciurile cu cei care m-au invitat
Va rog sa ma intelegeti si pe mine
Multumesc!
Bookmarks