Cine-mi explica si mie care e traseul aerului prin consola, pentru racire ? Am impresia ca prin spate iese. Pe unde intra, si pe unde iese ?
Cine-mi explica si mie care e traseul aerului prin consola, pentru racire ? Am impresia ca prin spate iese. Pe unde intra, si pe unde iese ?
Salut. Am si eu o problema cu PS4. Cand incerc sa bag CD-ul automat imi scoate 2 beep-uri si il scoate afara. Iar dupa ce CD-ul este scos din consola imi tot scoate sunetul acela ca si cum ar incerca sa scoata CD-ul afara dar in consola nu este nimic. Eu ma gandesc sa nu fie butonul de jos blocat sau ceva de genul. Ma puteti ajuta ?
@: Garantie nu mai am la consola pentru ca am personalizat-o.
Edit: Am desfacut consola am curatat-o putin de praf si am apasat pe butonul acela putin, am bagat-o iar si acum vad ca nu mai face probleme..
zicea cineva ca este o defectiune din fabrica si se poate reparacica ceva de genul How to Fix PS4 Auto-Eject Problem | PlayStationing dar asteapta sa mai confirme cineva acest lucru, stiu ca anumitit useri au facut acest acest fix
Eu am facut in urmatorul fel,am gasit o fâşie de zapada artificiala si am pus sub consola si de atunci nu mai am problema.La mine problema,cred ca si la tine a fost data de butonul de eject,daca te uiti sub consola chiar sub buton o sa vezi ca el continua putin sub consola si este mai iesit decat consola
O sa pun o poza sa vedeti despre ce vorbesc : http://i1.ytimg.com/vi/8WNdnouZij8/0.jpg
Ideea e ca acel buton de sub ps4 sa stea in aer
"zapada artificiala". Da mai multe explicatii ca n-am nici cea mai mica idee despre ce vorbesti.
Am incercat sa pun o poza de pe tableta dar nu merge,o sa pun maine.Nu sunt cel mai bun povestitor,idee e ca tu pui doua carcase de jocuri la jumatatea consolei si cred ca e Solved
anuleaza butonul de eject , adica scoti tablita aia de tot si ai scapat de griji , comanda de eject o dai din controller : "options-eject"
http://www.consolegames.ro/forum/f11...ml#post1167767
Thx pentru sfaturi. Am apasat putin pe el, exact cum zicea si seven1994 era putin iesit afara. Acum vad ca nu mai face probleme, oricum o sa evit sa il apas si o sa folosesc optiunea EjectDisc.![]()
Daca iti mai face probleme anuleza butonul.Eu nu pot face asta ca am garantia.Oricum,spre norocul meu,dupa ce am pus ceva sub consola nu am mai avut probleme
A facut consola mea 2 luni, sper sa ma tina cat mai mult si daca ar fi posibil sa nu-si dea duhul![]()
Mi-a crapat R2-ulMai exact s-a rupt una din balamalele alea mici care tin arcul. O sa iau de pe amazon un set de triggere. Pana atunci am reusit sa-l lipesc.
Foarte proasta calitatea controllerului. Pana si cauciucurile de la d-pad si![]()
:
![]()
sunt subtiri, unul dintre ele fiind usor rupt de la uz.
Am si eu o nelamurire. Este normal sa scoata atat de mult zgomot consola :
Am cumparat Infamous Second Son. Cum incep jocul , consola parca urmeaza sa decoleze. Oare sa se instaleze in timp ce joc. Mentionez ca am jucat vreo 10 minute si nu inceteaza zgomotul...este chiar deranjant. Si cu castile la urechi il aud
Tind sa cred ca este un sunt normal,mie un Unity imi face rau in meniu,uneori mai rau ca in joc
Mie doar Unity imi vajaie asa de tare (si asta in meniu) , la restul inclusiv Infamous SS nu facea asa , era destul de ok ca zgomot general.
Mie la BF4, FarCry si TLoUR face asa. O solicita mult. Incearca sa o pui intr-o zona mai aerisita.
@cyrax, la fel facea si mie in Second son ... am crezut ca pana la urma o sa decoleze![]()
Daca limitam fps'urile la 30 .. parca se mai linistea .. Concluzia mea : Nu cred ca a fost optimizat bine jocul.. sau hardwareul nu face fata![]()
Scoate-o din incinta aia cyrax si vezi daca dupa un anumit timp de joc face asa, daca nu face nimic, incinta este de vina si nu iti ofera spati optim de unde sa traga aer prin gurile de aerisire din lateral.
Hai sa stabilim si asta cu "muta consola intr-o alta zona", pentru ca tot aud de ea. Daca ai 35-40 de grade in camera (o sa radeti, dar mai merg pe la unii care cred ca deschid geamurile odata pe saptamana), poti sa o pui oriunde vrei, oricum racirea va avea de suferit. Cei care spuneti ca aveti probleme, specificati si voi la ce temperatura ambianta se intampla nebunia... ca sa stim o treaba. Una este cand ambiant-ul e la 20 de grade, si alta este la 35. Iarasi, tineti si voi cont de legile termice... am vazut pe unii tinandu-si consola sus, pe dulap. Dupa cum bine stiti, caldura intotdeauna se va duce in sus... prin urmare cu cat o asezati mai sus, cu atat va sta in zona mai calda. Sunt cateva reguli de bun simt...
Al doilea factor de luat in seama: cei cu probleme, specificati daca o tineti pe verticala sau pe orizontala. Intrucat PS4 isi trage aerul de pe laterale, pozitia optima este pe orizontala. Si pentru a avea mai mare spatiul, va recomand sa ii atasati picioruse mai inalte. V-am dat link-uri de-a lungul timpului la nebunii profi (picioruse anti-vibratii)... dar puteti sa gasiti alternative prin Hornbach & Co... sau chiar sa va confectionati voi. Atentie insa, i-am vazut pe unii asezandu-si PS4-ul pe 4 pahare sau tot felul de aberatii. Intr-adevar, se va aerisi mai bine, dar va vibra mai mult si in timp va avea de suferit.
Al treilea factor: din cand in cand, mai folositi si voi aspiratorul pe fantele de aer. Am observat ca se imbacsesc foarte repede.
Mai jos aveti un video cu modul in care huruie un PS4 in full load... si din pacate e ceva normal. A iesit un update acum un an or so prin care Sony a marit voltajul maxim pentru ventilator, motiv pt. care in anumite jocuri in full load zgomotul e mai mare decat ce am vazut noi prin testele initiale.
Bookmarks