la mine in cont nici o schimbare.astia nu sunt in stare sa trimita consola la cei cu precomanda si ei scriu ca o au in stoc
la mine in cont nici o schimbare.astia nu sunt in stare sa trimita consola la cei cu precomanda si ei scriu ca o au in stoc
Mda, eu nu mai stau dupa ei si asa vine black friday, pana or sa livreze, va dati seama ca numai la xbox nu se gandesc ei.
Am comandat si eu de pe store Microsoft uk.![]()
a fost indisponibil xbox one x,starea s-a schimbat probabil in stoc ca apoi stoc epuizat
Battlefront 2 are nevoie de ceva patching pe X. E ceva ciudat cu implementarea de HDR, are momente când pare ca nu e HDR apoi își revine. In special pe ecranele de loading.
Dar in afara de asta grafica e superba. 4K HDR 60 FPS, dafuq, iti vine sa plângi la misiunile in spatiu. Păcat ca gameplayul in campaign cam sucks.
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.emag.ro/consola-microsof.../pd/DHVK5KBBM/
Merge data precomanda .
Emag ul cam isi bate joc de clienti.
1. Nu si au o onorat comenziile pana in prezent dar te lasa sa l comanzi.
2. Cum sa faci precomanda la un produs care deja a fost lansat si si vandut
Intr-un fel ii inteleg si pe ei , nu a fost vina lor. Furnizorul le-a tras teapa ... Nu doar ei au avut problema asta cat si Altex , Flanco,MediaGalaxy.
Ori a fost un singur furnizor si le-a dat m*** la toti,ori microsoft nu a produs destule console pentru Est-ul Europei.
Iar la faza cu precomanda l-a cat au sunat telefoanele in legatura cu produsul asta, cred si eu ca l-au pus la vanzare iara(chiar si sub forma asta de precomanda).
Salut ACUM AM FOST SUNAT DE EMAG DACA MAI E VALABILA PRECOMANDA VOR SA O LIVREZE IN 24-48 ORE' DIN PACATE AZI IMI VINE DIN UK
Si eu am facut precomanda din 11 iulie si nu m-au sunat
LE:
Deci nu stiu cum v-au sunat pe voi sau de unde ati aflat ca se livreaza saptamana viitoare, ca mie asta mi-au zis acum 3 minute
Deci au avut-o pe stoc, dar nu o mai au, sau cum vine asta?
Eu am facut pe 12 august precomanda si nu m-a sunat nimeni, nici macar sa zica ca nu o pot livra la timp.
Cum am zis mai sus, luni am dat comanda la microsoft, ieri dimineata au pus-o cu ups si azi pe seara ajunge. Nici la noi nu cred ca o livrau asa repede. M-a costat 2445 ron toata distractia si e si varianta scorpio. Easy peasy, chiar nu ma asteptam!
Deja a fost acum a intrat predusul a intrat in stocul lor doar ca nu e in stocul lor va ajunge pe data de 4(spatiu).12.
Ce nu e clar?
M..e Emag, dau comanda si eu pe microsoft store.
Poate sa imi spuna si mie cineva va rog cum e cu garantia? in caz ca sunt probleme trebuie sa o trimit prin curier in UK?
Daca o vrea cineva pe a mea, sa imi scrie pe PM. Am primit notificare ca a fost predata curierului si ajunge maine
Eu tocmai ce am primit SMS de la emag ca a fost consola predata curierului si ca exact maine 16.11 (de ziua mea) o voi primi.
Astept pana maine (sa am consola de la emag) si voi anula comanda de la Microsoft.
Am zis ca prima care ajunge, pe aceea o voi pastra.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Da, trebuie trimisa prin curier in UK, dureaza 5 zile sa ajunga le ei si sa accepte sau nu returul, si inca 3-4 zile sa iti trimita alta.
Asta cred ca e singurul inconvenient!
LE: eu am cerut ridicare de la sediu, ca imi e ca curierul ala o sa o faca praf
LE2: ce norocosi sunteti frate... aveti comenzile din septembrie si vi le-au onorat, iar mie din iulie, imi trag la m**e grav de tot...
Bookmarks