2000 de lei? Eu cand am dat precomanda in iulie aparea, si inca apare cu 2199 lei... CE NAIBA???
2000 de lei? Eu cand am dat precomanda in iulie aparea, si inca apare cu 2199 lei... CE NAIBA???
Au avut diverse promotii in ultimele 2-3 luni in care puteai aplica un cont de 10% discount la diverse produse, xbox one x included.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Eu am sunat la ei si am primit nr de AWB, desi in cont nu-mi apare ca fiind predat curierului inca, dar probabil o sa fie predat azi, candva. Asa ca maine sau vineri ma astept sa ajunga si la mine![]()
Am sunat la ei si mi s-a comunicat ca al meu xbox e in drum spre showroom, si ca vezi doamne nu s-a updatat in cont... Astept sama sune cel care se ocupa de comanda mea sa vedem ce imi zice!
Am sunat la emag; dat numarul comenzii ; bla bla nu o avem in stoc, i-am zis ca sunt persoane care primesc consola maine si dupa care banuiesc ca chiar a verificat si mi-a spus ca am awb pt ea dar nu s-a updatat......
Eu am data de livrare acum pe aplicație 16 .11.2017. Dar încă nu am fost contact de curier. Cine știe, poate am noroc pana diseara .![]()
Sincerely, **** emag.
https://www.emag.ro/consola-microsof.../pd/DX5FS0BBM/
Da Emag ul asta e cu **** rau de tot. A putut face rost de project scorpio la un pret exorbitant de mare, dar pentru varianta standard nu se agita. Isi bat joc de clienti
Emag are scorpio, dar editia simpla e la precomanda. In rest, ceilalti, nu vad sa le aiba
A ajuns din uk, totul este in regula a intrat pe update direct, revin cu o parere dupa citeva teste.
Sent from my ZTE A2017G using Tapatalk
Mi-au confirmat si mie ca ajunge maine, la mine in cont inca nu e actualizat dar fingers crossed.
Comanda in 27 septembrie, voucher aplicat, ramburs, livrare in showroom.
Bookmarks