acum sincer, stiu ca nu am pus mana pe unul deocamdata, dar cred, e doar parerea mea umila, ca acel controler de X1 este cel mai bun creat vreodata. niciodata nu mi-a placut ds, e o chestie de gusturi
Mai folositi si voi butonul ala de Thanks cand cineva chiar pune informatii interesante. Ma distreaza ca omul care se chinuie sa puna 3 clip-uri primeste un thanks, si cel care comenteaza cele 3 clip-uri primeste mai multe thanks-uri. Cam ca la News-uri asa... de iti vine sa nu mai scrii, nu altceva![]()
off-topic: ti-am zis MonkY ca la news e de mult asa, un simplu comment de 6 cuvinte primeste mai multe thanks-uri decat o stire de 200-300 de cuvinte, dar asta e de mult timp. se mai poate face o paralela cu threadul ce ne-am cumparat astazi, unde o poza are 40-50 de thanks-uri, mai mult decat orice altceva, review sau storie... oricum nu cred ca se va schimba ceva in curand
Off-topic: De-al dracu' si tot o sa continui sa scriu. Si daca ma supar, scot si sistemul de Thanks, sau nu-l mai las decat pe aria de News/Reviews
On-topic: ce Dzeu dureaza 4 ore sa incarce bateria aia de la Play & Charge Kit? Am charger care incarca intr-o ora 8 x 2700mAh. Sper ca va merge sa folosesc acumulatori in continuare, si nu ma forteaza sa le iau lor kit-ul respectiv.
Este Play&Charge, nu un incarcator standard. Controllerul consuma in timp ce se incarca. Puteau baga un amperaj mai mare la incarcare, dar prin asta, scade si viata acumulatorului.
Offtopic - legat de thanks, sunt de acord sa se scoata.
Deci pana la urma are casca la pachet. Bun. Consola este o matahala. Daca se chinuiau, puteau sa o faca putin mai mare. O foloseai si pe post de dulapior.
Consola în realitate arată absolut superb. Filmele de pe net îi fac un mare deserviciu.
Foarte frumos.
E adevarat ca design-ul nu e cel mai atragator dar imi place cat de ordonat sunt aranjate toate elementele, de la drive-ul de bluray pana la inputurile din spate.
Si controller-ul + headset - fara cuvinte, nota 10!![]()
Aia nu ie analfabeti, CHIP este un brand german, una din primele reviste de IT din Romania.
CHIP este un brand german, o revista IT, CHIP in limba germana = CIP in limba romana, acum dupa analogia ta si in loc de Windows 8 ar trebui sa scrie Ferestre 8 nu?
Este exact acelas lucru ca in cazul revistei Playboy.
http://en.wikipedia.org/wiki/Chip_(magazine)
Pfff... Las-o asa. Dupa mine suna total aiurea expresii de genul "chipurile din consola x, chipurile sunt mai reci". Chipurile are doua intelesuri in acel citat. Windows este un nume, iar in textul lui Raver, nicidecum nu era referire la revista Chip ci la un cip in sine. In fine. Scrieti cum vreti.![]()
Si tu ai crezut ca intr-adevar ii consider pe cei de la Chip analfabeti. Am inteles.Si ai scris cip, deci esti de aceeasi parere cu mine. Pfiuu.
PS - o sa ne luam noi doi ban pana la urma. Pe unde ne intalnim, bagam niste offtopic.![]()
câtamai powerbricku'
acel pachet nu e ceva exclusiv "day one edition"? vor avea toate headset inclus sau doar varianta asta de pre-order?
Spune in video ca day one si standard contin casca. Day one nu ofera decat logo acela si niste chestii pe care le iei de pe marketplace.
Bookmarks