2200 la pcgarage daca e cineva interesat si inca nu a vazut
"Stoc magazin suficient"
Lolwat? Păi nici nu mă mir că aveți stoc suficient, v-ați făcut provizii în speranța că pică cât mai mulți fraieri în plasă la peste 3k ron
Sper să rămâneți cu ele pe stoc. De fapt, sper să nu mai vindeți ABSOLUT nici un produs, bișnițarilor! Huo!
La descriere aparea "oferta valabila pana la 20.02.2014". Uitati-va acum care este pretul. Oh, atasez si cateva capturi, sa vedeti cat costa versiunea desigilata.
Deci daca cumpar varianta desigilata primesc consola, fifa 14 si 7.400 de lei ?
I'm in !
Gata, s-a dus oferta de la PC Garage. Cea desigilata nu mai e pe stoc, cealalta a revenit la 34 milioane vechi.
Salutare! In sfarsit am gasit un loc unde se discuta despre Xbox One/360. Ca si prim post, vin cu o intrebare: cum sta situatia cu serviciile de stream online pe Xbox One: Netflix, canale tv online, chestii in genu. Eu am un 360 cu cont gold pe UK, dar nici vorba sa pot accesa asa ceva. Stiu ca pe noua generatie Microsoft a pus un mare accent pe chestiile astea. Putem profita de ele sau trebuie sa asteptam Xbox Live Romania (la pastele cailor)?
Asta-i de incredere ?
Consola Microsoft Xbox One + Joc Fifa 14 - PC Garage
Cum de sunt ei singurii care il au la 22 mil. ?
Niste zvonuri ce au fost verificate de un moderator de pe NeoGAF: Rumor: Halo 2 Anniversary on XB1 in Nov 2014; Halo 5/Fable = 2015; Crackdown 3 = 2016 - NeoGAF
imi poate spune cineva cum pun un user pe "mute" in timp ce joc? De ex, sunt in fifa14, si ma dispera toti distrusii cu tot felul de aberatii, si as vreau sa ii pun pe mute...in x360 era usor ca apasam butonul de xbox si la messages vedeam jucatorii intalniti recent si aveam optiune de mute..acum nu-mi mai apar acolo, apar doar cei cu care am jucat cu 1 zi inainte..
trebuie sa intri pe gamertag-ul celui pe care vrei sa il pui pe mute, la battlefield o poti face din lobby (cred ca si din scoreboard) la fifa nu am incercat, deci nu stiu cum poti accesa gamertag-ul adversarului
Bookmarks