Am vazut ca la Altex zice 16.01, deci in cateva zile. E pe bune? Vreau sa-mi iau un Xbox One si sunt foarte interesat.
Am vazut ca la Altex zice 16.01, deci in cateva zile. E pe bune? Vreau sa-mi iau un Xbox One si sunt foarte interesat.
Vreau sa te intreb daca merita sa iau XBOX ONE din SUA,am facut deja un pachet si urmeaza sa-l mi-l trimita un prieten in tara si am ocazia de a cumpara de pe amazon fara taxe vamale si fara sa platesc transport in Romania,Xbox One l-as cumpara cu 1000 lei mai putin fata de Romania,precizez ca am deja Xbox 360 si PS3
Hazer: cine mai poate garanta ceva pentru cei de la Altex & Co dupa ce au amanat de atatea ori? Cel mai bine faci precomanda si vezi daca se tin de cuvant. Dar nu care cumva sa platesti in avans!
Americanu20: am vazut ca ai postat si pe threadul de PS4. Diferenta dintre Xbox One si PS4 luat din US este ca Xbox One nu vine cu alimentare de 220V si prin urmare iti va trebui fie un alt alimentator (unii am vazut ca folosesc cel de Xbox 360 putin modificat), fie un transformator serios de la 110V la 220V (recomand ceva de minim 400, poate chiar 500W - pentru a nu se incalzi).
Eu as lua Xbox One de undeva din UE, pentru siguranta.
SERIOS?!!?!? AHAHA WTF MAN!
Xbox One (Sign Out Trolling) - YouTube
Salutare băieți. Până la sfârșitul săptămânii o să îmi ajungă și mie consola, iar fiind prima mea consolă mai am unele nelămuriri.
Deocamdată asta: Care sunt dezavantajele contului US vs UK. E clar că cumpărăturile în $ sunt mai ieftine dacat în £, dar am văzut că majoritatea sunteți pe UK. Și pe care mă sfătuiți să-mi fac?
De pe XBOx Live US, SIGUR se poate cumpara cu card emis in RO - Mastercard sigur merge. In plus accepta si Paypal.
Cei de la Altex mi se par de tot rasul si de toata jena. Au pe site pachet promo pentru consola XBOX ONE .... Consola Xbox One +
Adaptor priza UK - RO HAMA 149816
=
2.699,90 lei
Adica ei cumpara consola de pe Amazon.co.uk si mi-o vand mie mai scump, dar imi dau vezi doamne "promo" adaptorul de priza de UK. Probabil cand se va termina promotia, va trebui sa cumpar si adaptorul separat.
Mersi de raspunsuri baieti. Tot nu-s hotart ce sa fac. Din cate ziceti e ok pe ambele. I'll go with my guts when I'll first turn it on.
salutare,
are cineva xbox one luat din state? imi zice un prieten acum, care unul din sua, ca a bagat un film format bluray si nu i l-a citit. L-a bagat el stramb? sau consola nu citeste filme/jocuri din europa?
Multumesc,
---------- Post added 16-01-2014 at 23:03 ----------
daca nu stie nimeni, imi putea imprumuta cineva 5 minute un joc?
Filmele BluRay au fost si vor fi probabil pentru totdeauna region-locked. Intrucat nu poti sparge lucrul asta la Xbox One, va fi playerul region locked.
Jocurile sunt region free.
Salut,
Acum 2 saptamani am cumparat prima mea consola, si am ales un Xbox One. Mai mult pentru partea de Kinect si sper ca dezvoltatorii sa scoata cat multe aplicatii pentru el. Am cumparat-o din Franta, unde si locuiesc insa mi-am creat un cont de UK. De asemenea la regiunea consolei am ales tot UK pentru ca vroiam continutul in engleza. La pachet era si un cod pentru COD Ghosts si dupa cateva ore de downloadat am rasuflat usurat ca era in engleza, desi pe cartonasul acela scria FR/DE COD: Ghosts. Tot din magazin cumparasem si jocul cu Zumba. Desi pe el se mentiona clar ca limba vorbita si textul e in franceza, jocul este in engleza. Daca jocurile preiau limba setata in consola, inseamna ca se pot comanda din orice tara si juca cel putin in engleza.
In Store in schimb preturile sunt afisate in lire si pierzi la paritatea dolar-lira. Mi-am creat un cont live cu adresa de us insa preturile erau tot in lire. Mi-am dat seama ca trebuie sa schimb si consola pe US. Dupa schimbare si resetare am cumparat jocul Peggle 2 in dolari, in timp ce eram logat pe contul de UK. In schimb nu mai imi mergea streaming-ul pe Xbox Music, acolo a comparat tara din contul Live(UK) cu cea de pe consola(US) si am setat din nou consola pe UK.
Deci se pare ca singurul loc unde conteaza cu adevarat regiunea este la subscribtii, unde difera continul. Deocamdata sunt in perioada de trial pentru Gold dar cand va expira trebuie sa ma hotarasc pe ce regiune o voi face. Pentru jocuri se pare ca nu exista nici o restrictie si ma intreb daca se poate schimba regiunea consolei de cate ori vrei.
La cumparare am folosit un card Mastercard emis in Franta.
Bookmarks