Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 306 of 395 FirstFirst ... 206 256 296 304 305 306 307 308 316 356 ... LastLast
Results 6,101 to 6,120 of 7884

Thread: Clubul Xbox One

1. #6101 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Când apare update ul pe Aprilie ????

Sent from Xbox Dashboard

2. #6102 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Va fi o iarna interesanta pentru toti cei 3 giganti: Sony, Nintendo si MS

3. #6103 SP
    Senior Member nina's Avatar
    vreau sa imi cumpar un hdd extern pentru consola
    am vazut ca cel vandut de ms e mai scump din cauza brandului.ce mi-ati recomanda?

4. #6104 SP
    KMZ
    Junior Member KMZ's Avatar
    Eu am comandat zilele astea asta, sper sa fie ok:

http://www.altex.ro/hard-disk-drive-...-usb-3-0-negru

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

5. #6105 SP
    Junior Member DUSCO's Avatar
    Este nu are cum sa nu fie!
    Eu am asa ceva
    http://www.altex.ro/hard-disk-drive-...-usb-3-0-negru
    Si pot spune ca sunt pana acum 100% multumit!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

6. #6106 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Fix pe asta il am si eu si merge fara probleme, dar nu-l tin legat mereu.

7. #6107 SP
    Junior Member DUSCO's Avatar
    Nu eu mereu il tin legat si dupa cum spuneam fara probleme!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

8. #6108 SP
    Member chios's Avatar
    Salut.ma intereseaza sa imi iau si eu in xbox one se merita sau nu?am un pc si nu vreau sa mai investesc in el ca sa ma tina nici 2 ani de zile.am inteles ca trebuie cont de live pe UK sau US coduri am vazut ca se gasesc si la altex.eu am cont de live care il folosesc la pc o sa trebuiasca altul special facut dupa consola sau nu?o sa fie prima consola si nu stiu mai nimica despre ele daca ma puteti ajuta cu o indrumare un pont ceva ar fi ideal

9. #6109 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Quote Originally Posted by nina View Post
    vreau sa imi cumpar un hdd extern pentru consola
    am vazut ca cel vandut de ms e mai scump din cauza brandului.ce mi-ati recomanda?
    eu il am pe asta de vreo 2 ani si nu am avut nici o problema. Nu stiu daca este placebo insa jocurile descarcate pe extern par sa se incarce mai repede

HDD extern WD My Passport Ultra 2TB, 2.5", USB 3.0, Negru - eMAG.ro

PS ai grija sa il conectezi pe usb 3.0 (desi e posibil ca toate porturile sa fie 3.0)

10. #6110 SP
    Member Chazy90's Avatar
    Quote Originally Posted by blondutzu View Post
    eu il am pe asta de vreo 2 ani si nu am avut nici o problema. Nu stiu daca este placebo insa jocurile descarcate pe extern par sa se incarce mai repede

HDD extern WD My Passport Ultra 2TB, 2.5", USB 3.0, Negru - eMAG.ro

PS ai grija sa il conectezi pe usb 3.0 (desi e posibil ca toate porturile sa fie 3.0)
    Intradevar prin USB 3.0 se incarca mai rapid decat SATA 2, cum e cel conectat intern.

11. #6111 SP
    Member G@by's Avatar
    Daca intrebi raportat cumva si la PS4, eu care am ambele console, daca e sa iau din nou doar una si sa raman numai cu ea, as lua XO.
    Diferentele HW sunt insesizabile, pe mine nu ma deranjeaza unele diferente de fps-uri in unele jocuri. Lasa ca nici PS4 nu pastreaza tot timpul acei 1080p cu 60 fps, cum se laudau.
    Are meniul mai prietenos si inclinat spre media. Kinect-ul, daca vrei sa-l folosesti, este mai bun decat ce are PS4
    Partea proasta e ca Microsoft inca tine Romania in zona neagra, asa ca iti trebuie neaparat cont prin email de UK sau US.
    PS4 are parca mai multe jocuri free, dar sunt de multe ori de slaba calitate.

Acum se asteapta de la Sony acel VR revolutionar, dar daca o sa scoata si Microsoft ceva, asa cum a facut cu Kinect, mult mai bun decat la concurenta, se prea poate ca sa bata iar ce scoate Sony. Problema e ca aceasta tehnologie trebuie sustinuta de niste performante HW ridicate, PS4 fiind mai apropiat, dar cica nici asta nu ar fi deajuns, asteptandu-se un update, parca prea devreme dupa unii clienti.
    La E3 o sa se lamureasca multe.
    Deci, XO fiind inclinat si spre media, cu un meniu provenit din Windows 10, preia multe din ce face un calculator…
    Pe partea de entertainment…
    Cum VR o sa fie foarte scump in prima faza, ma face sa stau linistit si eventual sa astept un XBox Two, cu varianta lui.

12. #6112 SP
    Member kpy_here's Avatar
    De unde se poate cumpara Xbox Gold la un pret decent ?

Ma intereseaza mai mult pentru jocurile primite moca lunar. Nu joc online

13. #6113 SP
    Member G@by's Avatar
    Vezi cum te scoti in urma concurentei.

14. #6114 SP
    Member chios's Avatar
    Pai este posibil sa apara xbox two???sau o sa fie un upgrade extern pe usb la consola.ca ar fi tare sa iau acum si sa ma trezesc ca in iarna trebuie sa iau alta

15. #6115 SP
    Member flamer's Avatar
    Upgrade extern pe usb cam putin probabil. E ste posibil sa apara insa o vers imbunatatita al Xbox One, chiar daca nu Xbox Two

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

16. #6116 SP
    Member kpy_here's Avatar
    Quote Originally Posted by G@by View Post
    Vezi cum te scoti in urma concurentei.

Nu functioneaza link-ul
    Sorry - no matches. Please try some different terms.

17. #6117 SP
    Member G@by's Avatar
    Nuuu, stai linistit, era o "vorba" pur personala. O sa mai dureze. Nici macar nu se joaca cu zvonuri, cum fac cei de la Sony, chipurile cu un nou PS4 cu nume de cod "NEO", cu redare in 4K, desi unii cred ca e doar pentru redarea de filme.
    Daca pui mare accent pe problema asta, trebuie sa astepti acel eveniment "E3", de prin vara. Atunci se mai lasa sa transpire niste idei despre intentiile lor din viitorul apropiat.

Ciudat, la mine link-ul merge. Dar nu e mare lucru. Pune la "Cautare" cuvintele "Xbox Live Gold" si vezi ca apar mai multe oferte.

18. #6118 SP
    Member kpy_here's Avatar
    Ok, mersi.
    Search-ul il folosesc si eu. Am intrebat aici in ideea in care poate cineva recomanda o persoana de incredere

19. #6119 SP
    Member G@by's Avatar
    Pentru PS+, am intrebat pe forum si mi-au dat colegii niste magazine online, chiar si straine, unde puteam plati cu cardul.
    Daca preferi surse mai sigure, ar fi tot magazinele online.
    Marturisesc ca eu Gold-ul l-am luat de la Altex, dupa ce unii de pe un site m-au uitat si nu mai trimiteau "plicul" ala.
    Prima data l-am cumparat cu plata cu cardul si am primit codul pe email. Era magazin online, dar vad ca asa fac si colegii care mai vand.
    Da, gradul de risc pe care ti-l asumi si varianta aleasa, trebuie sa-ti apartina in totalitate.

20. #6120 SP
    Member chios's Avatar
    Ok mersi.am sa mai astept pana prin august.pana atunci am sa mai urmaresc forumul.spor la joaca

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 306 of 395 FirstFirst ... 206 256 296 304 305 306 307 308 316 356 ... LastLast