O luna in care vin si astia cu niste "low budget-uri" si gata, criza. Nu va mai satura Dumnezeu...
Am si eu o nelamurire, poate ma ajuta cineva cu o sugestie.
Fi'miu se joaca Lego jurassic World, si aseara am avut surpriza sa gasesc slotul cu salvarea jocului cu progresie de 0%. Arata ca si cand ar fi fost suprascris de o salvare noua, de la inceputul jocului. Ca data a salvarii imi arata ieri si ora 20.45, cand eu eram la baschet si fiu-meu la bunica-sa si consola stinsa(normal, nu pe instant-on). Am citit ceva pe forumuri despre niscai situatii oarecum similare (dar acolo erau back-up-uri pierdute, nu doar progresia ), am schimbat userii, controlerele, am inteles ca a mai functionat asa, dar degeaba. S-a intalnit cineva cu o situatie similara ?
Si eu caut in perioada asta, dar din pacate mai ieftin de 180 (aproximativ) nu cred ca gasesti. Eu am cumparat in trecut de aici:
12 Month Xbox Live Gold Membership (Xbox One/360) - cdkeys.com
Mie tot editia TITANFALL imi place cel mai multsunt curios ce vor scoate la TITANFALL 2
![]()
---------- Post added 30-04-2016 at 20:38 ----------
Salutare!
Am o nelamurire... Toate jocurile care au pe carcasa scris in limba italiana, germana, chineza, araba, latina, ebraica
, etc, automat trebuie sa aiba posibilitatea de a schimba meniul virtual al jocului si in limba engleza?
Trebuie sa cumpar un joc de la cineva, Watch dogs (cu toate informatiile de pe carcasa in limba germana), nu prea am incredere in el ca e cam smecheras, si vreau sa am o siguranta acum in functie de parerile voastre dar e bine de stiut si pe viitor.
Va multumesc.
YEYYYYYYYY... Every Mass Effect game is coming to Origin Access Every Mass Effect game is coming to Origin Access | Windows Central
Electronic Arts will add all three games in its Mass Effect series to its Origin Access PC game subscription series. Five more games will also be added sometime in May and June to the service, which is similar to EA Access for Xbox One owners.
Origin Access allows Windows PC gamers a way to play a number of older EA games, and a few not from the publisher, for a monthly fee of $4.99 a month. The upcoming addition of the Mass Effect trilogy to Origin Access means PC gamers can play through all three games in the acclaimed BioWare sci-fi RPG series.
In addition to the Mass Effect games, other older EA titles like Peggle and Medal of Honor: Allied Assault will also be added to Origin Access in the next couple of months. Also, Frozenbyte's Trine and Trine 2 will be added to the Vault soon, along with Dungeons of Dredmor from Gaslamp Games. EA did not give specific dates for when any of these games will join the Origin Access Vault.
Ceea ce ne duce cu gandul ca vor veni in BC si EA Acces si pe X1.
Bookmarks