Când apare update ul pe Aprilie ????
Sent from Xbox Dashboard
vreau sa imi cumpar un hdd extern pentru consola
am vazut ca cel vandut de ms e mai scump din cauza brandului.ce mi-ati recomanda?
Eu am comandat zilele astea asta, sper sa fie ok:
http://www.altex.ro/hard-disk-drive-...-usb-3-0-negru
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Este nu are cum sa nu fie!
Eu am asa ceva
http://www.altex.ro/hard-disk-drive-...-usb-3-0-negru
Si pot spune ca sunt pana acum 100% multumit!
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Nu eu mereu il tin legat si dupa cum spuneam fara probleme!
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Salut.ma intereseaza sa imi iau si eu in xbox one se merita sau nu?am un pc si nu vreau sa mai investesc in el ca sa ma tina nici 2 ani de zile.am inteles ca trebuie cont de live pe UK sau US coduri am vazut ca se gasesc si la altex.eu am cont de live care il folosesc la pc o sa trebuiasca altul special facut dupa consola sau nu?o sa fie prima consola si nu stiu mai nimica despre ele daca ma puteti ajuta cu o indrumare un pont ceva ar fi ideal![]()
eu il am pe asta de vreo 2 ani si nu am avut nici o problema. Nu stiu daca este placebo insa jocurile descarcate pe extern par sa se incarce mai repede
HDD extern WD My Passport Ultra 2TB, 2.5", USB 3.0, Negru - eMAG.ro
PS ai grija sa il conectezi pe usb 3.0 (desi e posibil ca toate porturile sa fie 3.0)
Daca intrebi raportat cumva si la PS4, eu care am ambele console, daca e sa iau din nou doar una si sa raman numai cu ea, as lua XO.
Diferentele HW sunt insesizabile, pe mine nu ma deranjeaza unele diferente de fps-uri in unele jocuri. Lasa ca nici PS4 nu pastreaza tot timpul acei 1080p cu 60 fps, cum se laudau.
Are meniul mai prietenos si inclinat spre media. Kinect-ul, daca vrei sa-l folosesti, este mai bun decat ce are PS4
Partea proasta e ca Microsoft inca tine Romania in zona neagra, asa ca iti trebuie neaparat cont prin email de UK sau US.
PS4 are parca mai multe jocuri free, dar sunt de multe ori de slaba calitate.
Acum se asteapta de la Sony acel VR revolutionar, dar daca o sa scoata si Microsoft ceva, asa cum a facut cu Kinect, mult mai bun decat la concurenta, se prea poate ca sa bata iar ce scoate Sony. Problema e ca aceasta tehnologie trebuie sustinuta de niste performante HW ridicate, PS4 fiind mai apropiat, dar cica nici asta nu ar fi deajuns, asteptandu-se un update, parca prea devreme dupa unii clienti.
La E3 o sa se lamureasca multe.
Deci, XO fiind inclinat si spre media, cu un meniu provenit din Windows 10, preia multe din ce face un calculator…
Pe partea de entertainment…
Cum VR o sa fie foarte scump in prima faza, ma face sa stau linistit si eventual sa astept un XBox Two, cu varianta lui.![]()
De unde se poate cumpara Xbox Gold la un pret decent ?
Ma intereseaza mai mult pentru jocurile primite moca lunar. Nu joc online
Vezi cum te scoti in urma concurentei.![]()
Pai este posibil sa apara xbox two???sau o sa fie un upgrade extern pe usb la consola.ca ar fi tare sa iau acum si sa ma trezesc ca in iarna trebuie sa iau alta![]()
Upgrade extern pe usb cam putin probabil. E ste posibil sa apara insa o vers imbunatatita al Xbox One, chiar daca nu Xbox Two
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Nuuu, stai linistit, era o "vorba" pur personala. O sa mai dureze. Nici macar nu se joaca cu zvonuri, cum fac cei de la Sony, chipurile cu un nou PS4 cu nume de cod "NEO", cu redare in 4K, desi unii cred ca e doar pentru redarea de filme.
Daca pui mare accent pe problema asta, trebuie sa astepti acel eveniment "E3", de prin vara. Atunci se mai lasa sa transpire niste idei despre intentiile lor din viitorul apropiat.
Ciudat, la mine link-ul merge. Dar nu e mare lucru. Pune la "Cautare" cuvintele "Xbox Live Gold" si vezi ca apar mai multe oferte.
Ok, mersi.
Search-ul il folosesc si eu. Am intrebat aici in ideea in care poate cineva recomanda o persoana de incredere![]()
Pentru PS+, am intrebat pe forum si mi-au dat colegii niste magazine online, chiar si straine, unde puteam plati cu cardul.
Daca preferi surse mai sigure, ar fi tot magazinele online.
Marturisesc ca eu Gold-ul l-am luat de la Altex, dupa ce unii de pe un site m-au uitat si nu mai trimiteau "plicul" ala.
Prima data l-am cumparat cu plata cu cardul si am primit codul pe email. Era magazin online, dar vad ca asa fac si colegii care mai vand.
Da, gradul de risc pe care ti-l asumi si varianta aleasa, trebuie sa-ti apartina in totalitate.
Ok mersi.am sa mai astept pana prin august.pana atunci am sa mai urmaresc forumul.spor la joaca![]()
Bookmarks