Se poate face share pe XBONE ?
Printable View
Se poate face share pe XBONE ?
Cred ca a raspuns OEE aici: http://www.consolegames.ro/forum/f11...ml#post1131180. Sorry, nu stiu, pentru ca nu ma intereseaza sharing-ul. What's mine is mine! :evil:
Pe PS3 sharing-ul era floare la ureche. Pacat ca pe next-gen e mai complicat, atat pe PS4, cat si pe XO.
Nu e complicat, nu mai poti fara internet pe consola secundara
Din ce am inteles, pe next-gen nu mai poti ca de pe un cont sa cumperi content-ul si sa-l poata avea si un alt cont fara ca cel din urma sa stie parola primului. Sau am inteles prost ?
voi cum inchideti jocurile? eu apas pe xbox logo si ma scoate in meniu, ca sa inchid un joc trebuie sa lansez alta aplicatie :)). as fi vrut sa-i dau quit
alegi aplicatia, start button si alegi quit)))
Xbox One Profile Coming to Xbox.com
http://www.youtube.com/watch?v=NylhMOc-8p8#t=30
Amin! Chiar arata bine si extraoptiunile sunt binevenite mai ales optiunea cu save ach, picture. <3
No asa da...vezi ca se poate? :D
Numa vesti bune azi: Youtube 60fps si acum update-ul la xbox.com
*P.s.
Sper ca au pastrat X360-ul si nu l-au elliminat. Vedem imediat... :)
Update-ul la xbox.com e LIVE! No asa da! :) hehe
Quote:
Not too long ago we confirmed that Shadow Warrior will be running at 900p on the Xbox One, compared to 1080p on the PlayStation 4. Continuing our coverage of Shadow Warrior we asked the game’s Lead Engine Programmer, Krzysztof Narkowicz about how they approached the challenging situation with eSRAM.
Quote:
As a member of the Xbox Preview program, you’ve been key to helping us make Xbox One better. Since we launched the first preview in February, you’ve submitted many ideas, posted thousands of times in the Xbox forums, and inspired tons of tweaks to Xbox One. On behalf of the whole Xbox team, thank you! We’re floored by your dedication, and we couldn’t ask for a better group of gamers.
Quote:
MLG would like to announce that all online 2K and 5K Call of Duty: Ghosts Tournaments, run by MLG or UMG, will be moving to Xbox One as the default console.
Revin cu un update pt. cei interesati:
Am trimis Xbox One-ul inapoi la Amazon prin UPS Standard (500 lei cu tracking si timp livrare 5 zile). In ziua in care l-am trimis mi-au returnat banii pt. transport pe baza chitantei, iar la o zi dupa ce a ajuns la ei mi-au returnat si suma completa pt. consola.
Sunt super multumit de serviciile lor, nota 10! Cei care au console cumparate de la ei pot sta linistiti, nu se compara support-ul Amazon cu ce avem prin Romania. Multumesc pt. ajutor celor de pe thread :)
Cat timp ai garantie de la amazon, un an sau doi ? Oare ar merge acelasi lucru si cu amazon.com :-?
N-ai sanse sa faci treaba asta cu amazon.com. Curierat rapid pana in US la ce monstru e Xbox One, costa probabil de cel putin 2 ori cat consola si ma indoiesc ca vor accepta asta. Mai repede o trimiti la Microsoft in Europa (apelezi la un prieten de pe forum).
De unde fac rost de o carcasa goala de joc Xbox One? Am luat un joc second hand si carcasa arata de parca s-a tavalit ala prin noroi cu jocul... Mincinosul dracului, cica "e impecabil domle".
S-ar putea sa ma injuri Rasko, dar "pe-aproape" doar asa ceva am gasit: http://www.amazon.co.uk/Empty-Standa...dp/B003A0VUHY/. M-am mirat ca pe ebay Europe nu exista, dar e full pe US.
P.S. De-asta eu nu mai cumpar SH-uri... cate jocuri "impecabile" nu mi-au venit cu mancare pe ele... Bleah!
La PS4 e mult mai usor sa faci rost de carcase "chioare" daca iti iei carduri preplatite din altex / media galaxy. Cartonasul cu codul propriu-zis e bagat in carcasa, astfel incat, dupa ce l-ai folosit, te alegi cu o carcasa numai buna de folosit.