Oare vor aduce si in Romania Xbox One fara Kinect? As vrea sa iau consola de aici, insa nu mai vreau prostia aia pe care o tineam in dulap.
Printable View
Oare vor aduce si in Romania Xbox One fara Kinect? As vrea sa iau consola de aici, insa nu mai vreau prostia aia pe care o tineam in dulap.
Eu sunt aproape sigur ca la un moment dat toate consolele se vor vinde fara Kinect, si acesta va veni separat. Probabil vor exista bundle-uri cu Kinect si eventual un extra controller sau un extra joc, dar deja Microsoft a stabilit. Baza este Xbox One fara Kinect (deja in UK i se spune "standard edition": http://www.amazon.co.uk/Microsoft-Xb...dp/B00CM1KUVE/).
Insa in Romania se vor aduce probabil la fel de neoficial ca si pana acum...
Cred ca tot in septembrie
Si TITANFALL edition? :(
In octombrie, pachet cu Sunset Overdrive. Conform spuselor lui ntkrnl: NeoGAF - View Single Post - XBONE LEAKS EVERYWHERE: Halo2 HD Nov2014; Halo5/Fable 2015; Crack3 2016, new SKUs...
Update done! :drummer:
Info:
Pe scurt astea sunt update-urile:
Quote:
Snap Mode for Achievements
An easier way to track and view your achievements progress in real time without ever leaving the game.
‘Search for Achievement Help’ on any Achievements you’re struggling with. This will launch Internet Explorer for you and deliver relevant tips and strategy content based on the Achievement you are working on.
Double-tap to Snap
Double-tap the Xbox button on your controller to bring up Snap Center, where you can launch Achievements or any other snap-able app, without leaving your current experience.
If you already have an app snapped, double-tap quickly switches between your game and the snapped app.
Choice of Spoken Language.
Xbox One owners can now choose their preferred Spoken Language in settings to enable better voice control compatibility. This is in addition to the Country selection used to access the Xbox store. For example, someone living in the United States who has an Australian accent may now choose English (Australia) for voice control while still having United States selected for Country location.
Future Digital Bundles and Compilation Discs
Add the functionality for content publishers to create digital bundle and disc compilation offerings in the future.
Blu-Ray Player improvements
The Xbox One Console now supports BD-R/BD-RE
Snap Mode for Achievements e EXCELENT :) mai ales pt. cei care fac Stream-uri de genu' road to 1000 (sau road to xxxx) - au o grafica in plus, free si care se updateaza AUTOMAT :) fara sa mai folosestu alte plugin-uri & editari :))
Salut, sunt proaspatul posesor al unui XB1, am si eu niste intrebari am tot cautat pe forum dar nu am gasit raspunsurile.
Mi-am facut cont pe UK, pentru xbox live gratis o luna de zile imi cere sa bag card de credit. Merge si cu card de Romania sau trebuie de UK?
Mai exista region block? trebuie facute setari cu VPN? am net de la RDS.
Voi cum platiti download-uri via Pay Pal sau direct cu cardul?
Multumesc,
Nu cumpara cu cardul.poti cumpara live de unde doresti.pentru live si puncte http://www.allromedia.com/ sau alte siteuri .cauta si vei gasi aici mai multe recomandari.
vallio: sa-l stapanesti sanatos. Esti sigur ca ai cautat aici intai: http://www.consolegames.ro/forum/f11...ghid-xbox-one/? :)
Pff si citisem threadul ala acum o luna... am uitat complet de el... il recitesc acum(dupa ce bat covoarele ... deh trebuie sa le faci si pe astea =)) ) daca mai am intrebari revin thx MonkY
De ce, cardurile de RO nu merg? :|
Intreb in eventualitatea in care as folosi un cont bancar din RO.
Acum locuiesc intr-o zona din EU unde nu s-a lansat inca Xbox One (se lanseaza pe 5 Septembrie) dar exista Xbox Live oficial, si tot ce cumpar pe Xbox One (digital games, add-ons, etc) cumpar numai cu cardul fara nici o problema.
Xander, nu e problema ca nu merg cardurile de RO, cat faptul ca risti ca la o verificare sa nu iasa "matching-ul" intre adresa setata pe UK (sau o alta tara, pt. ca Romania nu este) si cardul de RO... rezultand in cont blocat. Si de ce sa risti cand sunt atatea alternative?
Asta nu e o problema. Ai vreun link oficial unde ar avertiza ei cu cont blocat?
De ce spun asta, pentru ca am cumparat MS Complete (garantie extinsa la Xbox One cu inca 2 ani) folosind un card care nu are nici o treaba cu adresa de UK a contului meu, si am sunat apoi la Xbox Support in UK ca sa-mi confirme garantia si am intrebat fix asta, daca trebuie neaparat ca la contul meu de Microsoft sa adaug un card cu adresa contului. Mi-a spus ca nu, atata timp cat tranzactia este efectuata cu success nu au o problema cu tara sau biling adress-ul de care apartine cardul.
Ar fi stupid, pai un exemplu random, eu daca as avea 15 ani si nu muncesc, n-am nimic pe numele meu, si sa zicem ca tata lucreaza in Olanda, eu locuiesc in Franta, si la fiecare purchase evident ca folosesc card-ul tatalui, ce fac imi blochaza Microsoft contul ca n-am card pe adresa mea unde e creat contul?
Nu se poate...
Sau exemplul 2, caz real de data asta, eu daca am lucrat in UK, am cumparat consola de acolo, cu cont acolo, card acolo tot, si ma mut cu munca in... alta tara din EU, ce fac? MS nu ma obliga sa migrez contul, este iarasi o intrebare pe care am pus-o la telefon, te muti sanatate folosesti ce card vrei/ai din tara in care stai. MS NU te obliga sa iti migrezi contul de Xbox Live, mi s-a garantat la telefon.
Daca stii de ceva oficial in privinta asta da-mi si mie link ca m-ai facut curios, dar nu cred...
Confunzi achizitia consolei sau a mutarii cu faptul ca Romania este o tara pe care Microsoft nu o suporta oficial. Nu e nevoie sa-ti dau un link - e suficient sa-ti spun ca Romania nu e pe lista lor. Mai departe faci cum crezi. Eu cumpar MS Points - am folosit si PayPal o perioada (dar si acolo am inteles ca sunt probleme).
Nu am cum sa confund asemenea lucruri, ma jignesti :)
Eu incercam sa-ti spun ca am vorbit cu oamenii astia la telefon si ca MS nu este o inchizitie asa cum i s-a format imaginea in RO, ca daca suntem 'depistati' ne blocheaza conturile. Am generalizat, nu punctez un individ anume.
Deci faptul ca acest produs nu este suportat in RO inseamna ca ei nu te vor ajuta cu nimic daca tu le pretinzi suport in limba romana, pe teritoriul romaniei, sau daca cineva iti sparge contul de LIVE si-ti ia toti banii de pe card-ul tau de RO, BG, orice tara nesuportata etc. Nu inseamna ca iti vor bloca contul ca ai folosit card de Romania.
Vrei suport pentru garantie si HW suni la numarul de UK si o sa-ti spuna ca-ti ia consola la garantie doar dintr-un teritoriu suportat. Care vrei tu, Franta, Italia, UK, Mexic nu conteaza atata timp cat faci cumva sa ajunga consola ta la o adresa suportata.
Despre purchase, atata timp cat billing-ul tau este real, si atata timp cat cardu-ul ta apartine unui cont bancar real, legal, MS iti ia banii si nu-ti blocheaza nimic.
Ca se pretinde a avea Xbox Live billing adress = credit card billing adress da, dar e ca si afisul ca nu se fumeaza pe strada dar de fapt nimeni nu face nimic, nu are MS o problema cu ce card folosesti tu atata timp cat le dai bani. Asta incercam sa-ti spun ca mi s-a confirmat la telefon.
DACA ai automatic renewal la cont si ai un card expirat atasat, iar ei incearca sa-ti ia banii si nu au cum, atunci ai probleme si iti blocheaza payment method-ul sau chiar contul de live pana cand se rezolva confuzia.