noooo....... :|
Printable View
noooo....... :|
Hopa! Dar ce avem noi aici? <3 - ma simt important! B-) :drummer:
Tocmai am aflat ca invitatia am primit-o de la DRAGOS10 :flash: | Thanks! :)
cu placere , si tu poti da acum la randul tau invitatie la cine doreste, eu am iesit momentan din program (pot reintra fara invitatie)deoarece vad ca nu mai merge sa schimb canalele din d-pad , e posibil update-ul pt septembrie sa aibe vreo legatura , daca e asa e naspa :) ca foloseam receiverul hd de la digi
Io, io, io! As vrea sa primesc o invitatie! Sar'na!
RonanN1, pregătește-te pentru cereri de invitații. Me too, me too :D
Salut! Am si eu nevoie de putin ajutor la conectarea decodorului la Xbox. Nu am gasit niciun ghid/sfat pe forum in legatura cu asta sau poate nu am cautat destul..Am conectat HDMI-ul intre decodor(Humax de la Digi HD) si consola, dar apare ecranul negru si nu transmite imaginea. Vreo idee?
P.S. Am varianta fara kinect.
pai nu merge la noi din cate stiu daca nu ma insel :-?
@RonanN1, cand ai timp si chef :D sa-mi trimiti si mie o invitatie:).
Mersi
Lasati-mi aici GT-urile si se rezolva :) (habar n-am la cati poti da invite insa daca pot da la toti, la toti dau).
Crocodipoulos, thanks a lot. 😁
Guys, curiozitate: Din cate am auzit majoritatea serviciilor au revenit dupa hackuiala soparlelor. La mine totusi de ieri seara nu ma mai pot conecta la Xbox Live.
Am verificat Network, everything...a ramas la fel. Am dat de vreo 3 ori force restart.
Mai e cineva in aceeasi situatie la ora actuala?
Pana una, alta: UPDATE DONE! :))
Am fost FOARTE SURPRINS sa gasesc in lista de limbi...japoneza (+celelalte limbi extraterestre). No asa da! Now I can play JAPANESE TITANFALL :drummer:
Monky, e "acel" update major pe care-l asteapta toata lumea. O sa pun pareri mai tarziu putin :P
Pai gamertag-ul era in semnatura :D: vallioro
Si la mine te rog un invite ronan :) please :)
Am dat asa:
De mentionat ca DRAGOS10 a inceput toata nebunia asta :)) nu credeam ca e asa fun :) (de a da invite-uri pana a face quest-uri si alte chestii) :drummer::flash:
- MonkY
- djleo666
- vallio
- solaru
- croco
mersi Ronan probez sa vad daca am primit, sa faci o proba sa vezi daca merg mkv-urile dude :)
Din pacate nu merg:
N am primit nimic:(