Da dar is cam hoti ca nu arata viteza reala. Afiseaza Mb in loc de MB ca sa impresioneze.
Printable View
Asa e peste tot. Si cand iti faci abonament la internet nu iti zice ce viteza ai in MB/s ci in Mb/s
Eu de vreo saptamana am problema la Xbox, ca nu se mai conecteaza de nicio culoara la Xbox Live. Au probleme sau e doar la mine? A trebuit sa stau pe offline. Pot sa zic ca si pe PS4 am avut probleme cu PSN, dar am auzit ca au probleme, mai ales la descarcare jocurilor gratuite, dar pe Xbox chiar sunt mirat ca inca mai sunt probleme.
Nici o problema la mine, si am jucat majoritatea timpului online.
Nope, chiar acum sunt online. La fel si pe PS4, am bagat BF4 zilele astea si nu au fost probleme.
am vazut ca pentru ea games trebuie cont facut,are ceva daca contul il fac pe aceeasi adresa cu care am xbox live sau trebuie pe alta adresa?sunt inca in cele 14 zile de trial am sa pot descarca jocurile cu gold?
Merge pe aceeasi adresa. Din cate am observat cu live-ul trial nu poti descarca jocurile moca :)
Legat de MBps si Mbps: nu va pacaleste si fura nimeni.
Kbps / Mbps / Gbps sunt utilizate in masurarea vitezei de transfer a unei retele / conexiuni / etc.
MBps este utilizat in masurarea vitezei de scriere pe un mediu de stocare gen HDD
Tocmai mi-am cumparat, folosind PayPal, Dark Souls III - Season Pass. Mie, saptamana trecuta, nu mi-a mers. Se pare c-au mai umblat "la setari" baietii :)) si-au rezolvat problema. Cardul atasat contului PayPal ii BT (inainte mergea doar cu ING parca...). Asta-i un lucru super lejer ca sincer...m-am saturat sa tot iau carduri prepay pt. orice. Pt. GOLD da, e ok, ca-l folosesc o singura data si am 12+1 sau 2 dar pt. fiecare tranzactie...sa tot iau sa tot ma gandesc si socotesc...oare de care sa iau, daca iau asta oare ii bine? Mai imi trebuie 5 lire...hai ca iau asta si imi raman 15 lire si dupa aia mai iau altu sa completez. Oribil :))
Noul xbox one:
Slimmer, slimmer dar daca e asta, tot urata e, macar a slabit
black & white(mai mult white & un pic de black) cu 2TB, niceee .. daca marimea este S, sper sa nu devina clasa B la incalzire & decibeli .. :D .. cu standul, nu arata chiar slim dar avem un USB in front of us .. ;)
Sper sa vina cu un Titanfall sau Gears custom edition, altfel sa astepte
Poluezi grav topicul cu aberațiile tale. Lasă-ne pe noi ăștia mai inculți așa cu mb-ul nostru ăla fake, și postează mai bine pe aria ps4, acolo e zona de QQ și tot felul de aberații :)
Wait Wait, a new streamlined controller? Asta vechie ce are?
P.S. arata ca naiba pe alb, cred ca o sa astept o versiune custom Titanfall/Battlefield
ce vrea sa spuna prin streamlined?