Du-l in garantie daca mai ai. Este o problema arhi-cunoscuta, de care m-am lovit si eu si mi-au schimbat consola.
Printable View
Du-l in garantie daca mai ai. Este o problema arhi-cunoscuta, de care m-am lovit si eu si mi-au schimbat consola.
O am de o sapatamana consola deci garantie este.alta problema nu am merge foarte bine doar ca se deconcteza controlerul.se poate agrava problema ca daca ar fi doar asta nu mar deranja atat de tare.
Fă un resync la controller (butonul de pe el și cel corespunzător de pe xbox) si ar trebui să fie ok. Încearcă cu niste baterii noi sau acumulatori proaspăt încărcați.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
---------- Post added 15-06-2016 at 12:25 ----------
A, si vezi daca nu ai cumva update de soft la controller, din meniul de setări al consolei.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Am facut resync si da cand am luat consola si a facut update 111mb dupa care si la controller a facut un update.macar daca e sa aiba ceva sa apara acum in prima luna ca sa i fac retur :)
Pai fa-i retur, asteapta pana in august si ia-ti XBOX ONE S si esti foarte castigat.
Un articol interesant :).
Microsoft won't turn your Xbox One into a PC, it wants to turn your PC into an Xbox One | Polygon
Quote:
Microsoft would like to turn your pc into an xbox, however Microsoft's Play Anywhere iniative exists to get you more comfortable using the Windows 10 store, and to get you used to the idea that games should only be coming from Microsoft. It's not a matter of making the Xbox One more open, it's a movement that's designed to get you used to the idea that your PC may become more closed.
Quote:
If they try to convince you that the Xbox One is becoming like a PC, ask them how soon you’ll be able to install Steam or buy Overwatch from Battle.net.
Quote:
You still can’t launch your own game or storefront on the Xbox One without going through Microsoft
Quote:
I’ve seen nothing in the past year to make me believe that the Xbox One will be as open as my gaming PC, but I have seen plenty to make me believe Microsoft would like to make my gaming PC as closed as the Xbox One
iau pe banda rulanta emailuri de la xbox cu enforcement email si sunt un ingeras
Protect yourself from jerks
Arata foarte bine:
https://youtu.be/tgtKalT_HgM
Din punctul meu de vedere este superb :)
Au vreo problema serviciile Microsoft? Nu ma pot conecta la Live si nici la EA Access...
N-are port kinect? Pai si atunci ce faci cu cortana? lol.
---------- Post added 16-06-2016 at 23:04 ----------
Da, se pare ca n-are, deci nu-s orb.
@RonanN1
Au zis ca nu are port de Kinect si ca ai nevoie de adaptor pe USB.
Comezile vocale vor functiona si prin microfonul de la casti.
Treaba asta cu "Play Anywhere" e valabila pentru toate jocurile disponibile atat pe PC cat si pe Xbox sau e praf in ochi si se aplica doar la cateva titluri exclusive?
La conferinta au declarat ca toate titlurile, adica ar trebui sa ne asteptam ca si halo guardians sa beneficieze de optiunea asta.
Eu nu am retinut ca toate titlurile sunt play anywhere, ci doar cateva. O sa fie disponibile toate si pe W10, asta da.
cum adica praf in ochi daca se aplica doar la titlurile exclusive?mai este vreo companie de gaming care ofera asta si noi nu stim?eu cred ca este mai mult decat suficient sa cumpar un joc exclusiv xbox si sa il joc pe 2 platforme cum vreau eu si sa platesc o data!
Calm your tits, sa nu faci vreun anevrism. Intrebam daca se aplica treaba doar la jocurile M$ sau la toate titlurile ce sunt prezente pe Xbox, gen third-party. Daca e prima varianta, adica poti juca doar jocurile M$ inseamna ca e praf in ochi si nu beneficiezi de "all games".