Dead Rising 3: Day One Premium Edition?e prima data cand aud de el.
Include pe langa joc Season Pass-ul pentru DLC-uri si un costum Los Perdidos Tourist. Aceasta versiune este disponibila doar digital.
Shipping now de pe Amazon.co.uk
Dacă am bafta sâmbăta e aici. Deși mai degrabă luni probabil.
Day one edition cu FIFA
de abia astept o poza la ce ne-am cumparat astazi cu primul consolist next-gen (sa-i spun asa )foarte tare !
Da, imediat ce vine fac review si il caut pe MonkY sa il scot de pe sosea la Forza, haha.
Am in colet Forza, Ryse, Dead Rising, FIFA plus un play/charge kit.
35 DE LIRE ANGRY BIRDS ........astia vor sa produca bani pentru toata seria gratis de pe android .
Eu chiar aveam impresia ca nu se vor gasi digital jocurile la lansare. Nu stiu de ce. Chiar ma gandeam cu groaza sa dau 300 lei pe Forza 5 la Altex. 240 lei mai merge, cat e pe Marketplace.
Monky, mai exista la Xbox One acele restrictii de trebuia sa tragem harti de Call of Duty prin VPN de UK?
Shopto se lauda ca toate comenzile au plecat de la ei si ca urmeaza sa se faca update in seara asta la tracking number.
Desi la statul comenzii imi apare processing am primit raspuns de la ei ca
"Hi Felix, I have checked your account and I can confirm that this order has been shipped out to you and will arrive with you shortly. Regards "
Mie mi-au taxat TNT global express, teoretic ar trebui ca maine sa ajunga in Romania.
Am avut comanda si la un joc de FM5 pentru xboxone, asta apare ca livrat cu DPD, deci teoretic ar ajunge mai tarziu decat consola.
You've seen what the Xbox One looks like on the outside. But that big black box holds stuff on the inside too, y'know.
Sata 2 la Xone sau nu am vazut bine ? restul pare destul de ok ca si aranjament interior, mai bine un hdd slabut si fara becuri rosii.
Se pare ca unii au probleme cu disc drive-ul:
Dar se pare ca exista o problema si mai mare : se clatina![]()
Cu discul pare o problema serioasa, dar asta cu controllerul care se clatina e epica...)
Here we go: YouTube videos emerge of XBOne Blu-ray drives making a really unpleasant noise
Bookmarks