Mi s-a parut mie sau pentru a se updata firmware-ul la controller trebuie de fapt facut separat, cu gamepad-ul conectat pe fir?
Mi s-a parut mie sau pentru a se updata firmware-ul la controller trebuie de fapt facut separat, cu gamepad-ul conectat pe fir?
Ati observat vreo imbunatatire la controller dupa asta? Sau e valabil update-ul doar pt. TitanFall? Intreb pt. ca n-am Titanfall, si nu m-as risca degeaba![]()
Hmm, din cate vad cam totul e legat de TitanFall... desi nu scrie nicaieri ca e valabil pt. orice joc:
According to Microsoft, the update will increase the sensitivity of the outer boundaries of these analog sticks. This update will help the movement in Titanfall feel less twitchy, which according to design lead Justin Hendry wasn’t up to par for what they needed.
This update will make things like wall running and rapid weapon tracking a more precise experience, both of which are critical to survival in a 6v6 match. The Pilot’s ability to outmaneuver a Titan at close range is based on being able to move faster than the targeting reticle, and in those environments accuracy is a huge deal.
Am uitat sa precizez ca acea optiune cu "update controller" niciodata nu dispare. Eu tocmai mi-am facut la un al 2-lea controller pt. test![]()
Intrii in settings - system - update controller si urmaresti instructiunile de pe ecran (ai nevoie de un cablu micro usb).
Eu am totusi o nelamurire:
- Cum pot avea acces pe XBOX.COM la profilul meu? Adica sa vad istoricul xbox one nu X360 (cel default). Stie cineva? Am vb. la support si au zis ca este ceva meniu unde pot sa aleg intre xbox one si X360 dar eu n-am gasit asa ceva...(you can switch between xbox one and X360 - asa mi-au zis).
Din cate stiu nu poti pe xbox.com sa vezi istoricul Xbox One
Daca afli ceva ar fi bine venit dar eu intre timp am trecut pe Trueachievements...
Am vb. acum la support si am primit raspunsul asta:
Iar intrebarea mea a fost: cum pot sa-mi vad activitatea pe xbox.com pt. jocurile xbox one.Ok, I just double checked with our support forums because I thought this had been resolved. Unfortunately Microsoft still has not been able to make the Activity List work for the One console. It has something to do with complications for people who either own both the 360 and the One or had a 360. So unfortunately we are all being told to tell folks with this concern to please be patient. I'm sorry that is not the answer you want to hear.![]()
Asta e...mai asteptam.
Xbox One: Here's A Tip To Improve Snapping To Websites | GearNuke
When snapping internet explorer, use mobile sites such as m.facebook.com, m.reddit.com or m.twitter.com and the website acts as if the snapped window is a mobile screen and fits the app perfectly to the snapped window. Its as if there was a reddit, facebook and twitter app for Xbox One.
To check whether a site has a mobile site simply add an ‘m.‘ infront of the url.
For example: facebook.com -> m.facebook.com
Some people may already know this but I didn’t and it was extremely useful for snapping twitter.
Stie cineva cand incepe bundle-ul fara Kinect sa fie comercializat? Chiar vreau pana la sfarsitul lunii sa pun si eu mana pe consola proprie, am testat-o pe la altii destul.
Ziceau de 9 Iunie parca..
LE Xbox One by Microsoft
Platform: Xbox One #platform-information { display: inline; }
| Rated: EveryoneThis title has been rated Everyone Learn more about ESRB Ratings
Price:$399.00 & FREE Shipping. Details Deal Price: Pre-order Price Guarantee. Learn more.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
This item will be released on June 9, 2014
Update DONE!
Pentru classic auto sign-in trebuie sa mergeti in Settings -> Preferences -> Instant sign-in si din lista alegeti GT-ul vostru![]()
Intrebasem intr-un topic gresit, daca HDD-ul extern care va fi atasat la Xbox One se poate folosi si pentru salvarea altor informatii care nu tin de acesta, respectiv fisiere doc, office, muzica, filme, etc si se pare ca da. Mai sunt si alte pareri?
AlexB
---------- Post added 05-06-2014 at 14:38 ----------
Revin cu o intrebare legata de utilizarea unei tastaturi pe consola, a incercat cineva variantele de mai jos sau altele?
-http://www.ign.com/articles/2014/03/04/logitech-debuts-wireless-harmony-smart-keyboard-for-xbox-one-and-more - a fost incercata si merge dar este foarte scumpa (undeva la 160$ pe amazon), atingerea tactila nu functioneaza momentan pentru ca sistemul nu permite;
-http://www.xboxoneforums.net/forum/7-xbox-one-hardware-accessories/4428-wireless-keyboard-xbox-one-2.html - a fost incercata si merge si este destul de ieftina (undeva la 25$ pe amazon), aceeasi problema care speram sa fie permisa de catre MS mai exact atingerea tactila nu functioneaza momentan pentru ca sistemul nu permite.
PS: imi cer scuze pentru postarea paginilor electronice, nu vreau sa fac reclama, daca este vreo problema, rog stergerea lor.
Alex B
In principiu, un hdd se poate folosi in acelasi fel in care putea fi folosit la Xbox 360: poti crea mai multe partitii, apoi, dupa ce l-ai conectat la Xbox One, selectezi partitia pe care vrei sa fie formatata pentru utilizarea cu Xbox One (deci continut exclusiv acceptat de consola) in vreme ce poti folosi celelte partitii ce orice altceva. Sper ca am inteles corect ce voiai sa afli.
Este raspunsul pe care il asteptam, iti multumesc frumos AlanPoe.
Am inca o intrebare (se pare ca prea multe): cum se poate sa fac sa-mi functioneze Netflix in Romania. LA inceput nu imi intra deloc in el, pe motiv ca am o eroare, acum am schimbat adresa primara si secundara de la DNS cu ajutorul unor pagini electronice de tip (unlocker), dar acum imi intra in el si cand doresc sa vizionez ceva imi spune ca "Acest film nu este disponibil in regiunea dumneavoastra...".
AlexB
Bookmarks