@leo sa imi trag una in fataCat de mult am vrut bundle-ul ala....
În afară de Gamerland, cine mai face precomenzi?
Din ce apuc sa vad pe net, dețin monopolul prin zona asta, deci PA vreo reducere pana la lansare...
(sper sa nu greșesc, dar parca au sediul în Ungaria)
Am făcut o precomanda, sper sa nu-mi dea țeapă, sa fi așteptat degeaba...
Oricum, după 4 noiembrie o sa mai apară cred locuri de unde se poate achiziționa, asta dacă nu este ediție limitată.
Hai ca se misca frumos Microsoft: http://www.consolegames.ro/forum/f7-...neste-din-nou/.
Din pacate doar pt. USEu in Valcea as mai chema Ok-ul sau Casa Veche asa
Gaming and Pizza go hand-in-hand together during late night LAN parties or extended gaming sessions, and now with the click of a button (or the use of Kinect), you can have Domino’s delivered during intense sessions of Destiny or Call of Duty: Advanced Warfare this fall.
Reports detail that a new Domino’s Pizza app will be coming to Xbox One next month, following the successful debut of the Pizza Hut delivery app on Xbox 360 that accounted for over $1 million in total sales.
The new app will provide Domino’s delivery services, which players can bring up by waving their hands to access the app via Kinect or, more humorously, saying “Domino’s, feed me!” through the Kinect’s microphone. In addition, players can also access a tracker to see the status/progress of their order as it’s being prepared.
The Domino’s Pizza delivery app for Xbox One is set to be announced and debuted in November 2014.
Doua jocuri noi pe Xbox One: Costume Quest 2 si How to survive! Articolul aici: Just in time for Halloween, Costume Quest 2 and How to Survive are now on Xbox One | Windows Central
Si jocurile aici:
- Costume Quest 2 https://store.xbox.com/en-US/Xbox-On...id=majornelson
- How to Survive storm warning edition https://store.xbox.com/en-US/Xbox-On...id=majornelson
Ce se intampla cu save game-ul unui joc daca mai intai il joc retail, apoi digital? Se continua de unde am ramas sau sunt save game-uri diferite?
Nu am inteles exact. Eu am pus doua intrebari cand m-am exprimat si nu stiu la care ai raspuns cu nu
Mai intreb o data: Pot continua save-game-ul jocului retail cand il joc pe cel digital (presupunand ca vand versiunea retail sa mi-l iau digital)?
Da, poti continua de unde ai ramas! Este un singur set de save-uri, nu trebuie sa reincepi jocul, save-gameurile se pot sterge doar din setarile consolei si nu sunt afectate de varianta jocului.
Xbox One: Microsoft may move 2015 releases due to “crowded” schedule | VG247
Phil Spencer e pus pe treburi mari.
Eu am deja banii pregătiți, acum cand am vandut si PS3. Cel mai probabil in vara sau cand apare QB![]()
Phiii, de astăzi ar trebui sa înceapă livrările de XO de 1Tb.
Problema e ca cei de la "gamerland", spun ca au fost anunțați săptămânile trecute de către cei de la Microsoft, cum ca unitățile vor fi livrate "în timpul saptamanii" deci, se prea poate ca sa fie și 4 noiembrie,....dar și 5 și 6 și 7 și...chiar în săptămâna 10-14 să ajung s-o vad la "față".
Deci,...așteptăm....
Fx©h...
Frumos, sper sa mai vad un bundle atât de reușit si mai sper sa ajungă si pe la noi
Call of Duty: Advanced Warfare Special Edition Xb…:
Nu cumpar de la unguri, ofera doar un an garanție, plus ca pretul e prea mare. Mai am răbdare pana anul viitor![]()
Bookmarks