Sorry ca n-am fost suficient de rapid. Da SirAndrew... sigur ca poti. Doar sa ai deja cont de US.
RonanN1: la noi inca se chinuie sa descurce itzele cu licentele Microsoft de acum vreo 10 ani... Xbox in Romania nu aduc, pt. ca nu ies spagutze...
Sorry ca n-am fost suficient de rapid. Da SirAndrew... sigur ca poti. Doar sa ai deja cont de US.
RonanN1: la noi inca se chinuie sa descurce itzele cu licentele Microsoft de acum vreo 10 ani... Xbox in Romania nu aduc, pt. ca nu ies spagutze...
foarte bineIf you've been following the Black Friday discounts this year, it's probably no surprise that the Xbox One had a great day last Friday. But how great a day? Data sales tracking site InfoScout says that the console and its bundles made up more than half of all console sales on Black Friday.
Specifically, the Xbox One accounted for 53 percent of console sales on Black Friday. In second was the PlayStation 4, which made up 31 percent, followed by the Xbox 360 at nine percent. The Wii U, which had very few sales, came in fourth with a meager four percent.
Omul spune ca a găsit acel pachet sh cu garantie in Romania.
@proto da man, cumpăra liniștit, e bun prețul. Sa ai grijă sa primești factura/bonul si garanția.
n-am citit second hand
e super pret dar sa nu fie vreo smecherie
proto intreaba macar daca a fost consola expusa in magazin sau a fost returnata de un client
am lucrat in magazine si de obicei te pune sa minti clientul
nu intelegeti ca vorbeste de o consola sh nu?
adica nu e din magazin ci de la o persoana fizica... dar tu totusi intreaba daca a fost expusa in magazin!![]()
Eh si credeti ca daca a fost expusa o sa-mi zica mie? Poti verifica in vreun fel numarul orelor de functionare? Am nevoie si de factura ca sa pot beneficia de garantie?
nu merge sa vezi cate ore de functionare are...
si da, pentru garantie iti trebuie si factura.
in rest pretul e ok.
eu am luat-o pe a mea la inceputul anului, fara garantie, cu un joc si doua controllere cu 1900 lei.
stai un pic crispat de lipsa garantiei, insa am avut noroc sa nu am vreo problema cu ea.![]()
Am inteles , mersi frumos de sfaturi
vineri ma duc in bucuresti sa o iau , si asa ma uit sa nu fie vreo smecherie..
cand aprinde consola te uiti ce gamertag are
si apoi intri pe exophase.com ca arata cate achievementuri a facut dar si cate ore a stat cu gamertagul pe live
da dar ti se inregistreaza orele doar pe x1,nu si x360
exemplu monky
http://card.exophase.com/1/771482.png
logic ca nu poate sa joace 200 de jocuri in 78 ore
pe ps3 la fel nu ti se inregistreaza,cred ca nici pe ps4
dar la x1 cand umbli la achievements iti arata ai jucat ufc 10 ore,fifa 200 ore.....
de fapt cand dai compare games cu un friend iti arata la fiecare joc cate ore ai stat
Bookmarks