Pai si la garantie nu te gandesti? Daca o sa ai probleme cu ea (doamne fereste), ce faci?![]()
Pai si la garantie nu te gandesti? Daca o sa ai probleme cu ea (doamne fereste), ce faci?![]()
Eu am cumparat un Xbox one defect si l-am trimis in republica ceha pentru reparatii,a venit reparat.Se pare ca exista garantie internationala?
Dupa mult timp, revin si eu in clubul consolistilor. Luni imi ajunge un Xbox One (fac trecerea de pe PS3)![]()
Deci mai are cineva editia white cu SO a lui xbox one? Ma tenteaza si pe mine unul, insa dupa cate am citit cu coil / fan noise (posibil prezenta la unele batchuri din cele fara kinect atat negre cat si albe) nu stiu ce sa mai cred.
Eu o am man, nu are nici cea mai mica problema, super silent, totul perfect. Daca doresti sa-ti cumperi, ia fara grija, insa doar cu garantie.
In caz de probleme, noise sau etc, nu te doare capul![]()
Salutare, va rog sa ma ajutati cu un sfat: Vreau sa cumpar un transformator(alimentare) Xbox one , l-am cumparat de la cineva care l-a adus din State si are alimentare la 110 V. Ceva specificatii tehnice? (Amperi, Watti)Multumesc anticipat.
Am si eu o problema cu xbox-ul meu
Nu pot in dashboard sa selectez in stanga se duce numai in dreapta , nu stiu exact ce are
---------- Post added 06-04-2015 at 17:33 ----------
a mai avut cineva problema asta ?
N-am mai auzit de problema asta. Ai incercat cu un alt gamepad? E posibil sa fie el busit... (incearca si cu analog sticks, si cu d-pad-ul - daca face cu ambele asa, atunci chiar e bizar - da-i un reset la Xbox).
reset adica restore to factory setting >?
daca e asta i-am dat
problema e ca in jocuri imi merge perfect controllerul
---------- Post added 06-04-2015 at 17:41 ----------
nu ma lasa practic sa dau in stanga in dashboard merge numai in dreapta , nu ma lasa nici din analog nici din d-pad
flavius1990: vezi in http://www.consolegames.ro/forum/f11...ghid-xbox-one/, ca am scris acolo cum sa dai clear cache. Give it a try!
P.S. Un update de firmware la controller ai facut?
nu am cablu la el
---------- Post added 06-04-2015 at 19:05 ----------
o sa incerc acum sa dau clear cache daca nu merge o sa iau maine un controller nou
am facut si firmware si clear cache si tot nu merge oare daca il conectez la laptop si joc ceva si dupa aia il conectez la consola ar merge ?
Bookmarks