@Scofield91 daca ai rabdare pana in octombrie poti cumpara bijuteria asta, sau mai bine varianta elite![]()
@Scofield91 daca ai rabdare pana in octombrie poti cumpara bijuteria asta, sau mai bine varianta elite![]()
Din păcate putine sunt lansate oficial de Microsoft. Găsesc multe huse de silicon care am inteles ca ar deranja putin la butoanele A,B,X,Y sau stickere... Îmi place mult cel de la sunset overdrive.
Sunt cateva controllere 3rd party acceptabile. N-are rost sa te complici cu huse sau stick-ere, pentru ca husele mai mult te incurca iar stickerele nu sunt rezistente in timp.
Daca isi ia cineva consola cu Fifa 16 si nu are nevoie de joc , sunt dispus sa ofer un cod de 12 luni + 1 luna de GOLD![]()
Evolve se poate juca gratis de cei cu Gold pana pe 7 septembrie.
http://news.xbox.com/2015/09/games-e...free-play-days
A mai scazut pretul variantei LE cu Forza 6 la unguri:
Consolă Xbox One 1TB Forza Motorsport 6, limited edition | Extreme Digital magazin online
Totusi, cu toate ca mai sunt cateva zile pana pe 18 septembrie (parca asta e release date-ul in Europa), nici o veste la noi de varianta Limited Edition cu Forza 6.
Salut colegii , ce casti ati putea sa imi recomadati , pentru xboxone , buget 400 lei , mai mult nu ma vad dand pe o pereche de casti.Sunt novice in cazuri de astea . Nu am folosit casti , dar in momentu de fata sunt nevoit sa apelez la ele , sa nu mai deranjez pe cei din juru meu , mai ales prietena ( si mai ales in sesiunile din noapte cand nu prea am somn).
Bookmarks