Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 80 of 395 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 90 130 180 ... LastLast
Results 1,581 to 1,600 of 7884

Thread: Clubul Xbox One

1. #1581 SP
    Banned Venom's Avatar
    Ba este si asta o problema. Nu intotdeauna se vad unele cu altele.

2. #1582 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    Ba este si asta o problema. Nu intotdeauna se vad unele cu altele.
    Despre ce vorbesti? N-am patit-o niciodata... am facut tethering pe iPhone de sute de ori si s-au conectat toate telefoanele cu WiFi (la fel si tablete, readere, laptopuri, etc.)... Cum sa nu se vada intre ele? E un simplu hotspot WiFi...

3. #1583 SP
    Banned Venom's Avatar
    2 exemple: am un nokia pe symbian, fac retea, il vede iphoneul, nu il vede androidul; fac pe iphone, il vede androidul, nu-l vede symbianul. Probat in urma cu vreo 4 zile. Pe android vede reteaua pe ambele.

4. #1584 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Off-topic: Symbian... isn't that a dead thing?

On-topic: Astia chiar nu sunt sanatosi: Microsoft's Don Mattrick defends Xbox pricing: 'We're delivering thousands of dollars of value' | The Verge. Sunt si eu curios unde e value-ul ala de mii de dolari din Xbox One. Astia chiar ne cred prosti?

5. #1585 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Bai MonkY, cumperi firma!

6. #1586 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Off-topic: Symbian... isn't that a dead thing?

On-topic: Astia chiar nu sunt sanatosi: Microsoft's Don Mattrick defends Xbox pricing: 'We're delivering thousands of dollars of value' | The Verge. Sunt si eu curios unde e value-ul ala de mii de dolari din Xbox One. Astia chiar ne cred prosti?
    Singura explicatie verosimila ar fi ca cei de la Sony sa ne fii expus in cadrul conferintei la videoclipuri care aveau la baza mesaje subliminale.

7. #1587 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    Eu cred ca singurul mod in care Microsoft isi mai poate spala din pacate (si doar partial), ar fi ca in launch day sa includa Romania pe lista tarilor cu Live. Daca fac asta, eu sunt dispus sa le iert multe dintre aberatii si probleme. Daca nu... si baga iar faze de genul "incercam sa ne extindem si in alte tari precum Romania", atunci... sa fie sanatosi.
    Romania... serios?
    Sunt in lume tari mai importante decat Romania care nu au fost adaugate pe lista, iar tu crezi ca vor adauga tocmai Romania?

Tot ce pot spune este AMIN

8. #1588 SP
    Banned Venom's Avatar
    @Reaper: Romania, dupa parerea mea este cea mai importanta tara de pe planeta. Datorita oamenilor ca tine suntem acolo unde suntem. Apropos! Iti plac semintele?

9. #1589 SP
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    @Reaper: Romania, dupa parerea mea este cea mai importanta tara de pe planeta. Datorita oamenilor ca tine suntem acolo unde suntem. Apropos! Iti plac semintele?
    Clar cea mai importanta tara de pe planeta. Vezi ca-ti fura cineva clanta usii de la intrare.

ON: Ati spus mai sus ca Altex a confirmat ca vor avea pe stoc ambele console... voi chiar credeti ca au ceva informatii?

10. #1590 SP
    Banned Venom's Avatar
    Da, se pare ca-ti plac semintele.

11. #1591 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by j0hnnyReaper View Post
    Romania... serios?
    Sunt in lume tari mai importante decat Romania care nu au fost adaugate pe lista, iar tu crezi ca vor adauga tocmai Romania?
    Sincer, nu ma intereseaza de tarile mai importante care nu au fost adaugate pe lista... ci doar de Romania. Mingea e la Microsoft, oricum...

12. #1592 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Poate da sau poate ei chiar se cred cu un pas inaintea tuturor. In fond, toti avem voie sa visam, nu? As adauga la linkul dat de tine inca unul, destul de interesant zic eu. De urmarit ar fi modul in care Phil Spencer raspunde la intrebari. Uneori este full of PR bull****, uneori o spune p'aia buna ca sa zic asa. Bine, cei carcotasi ar putea spune ca si interviul asta faca parte din planul lor de damage control, insa incep sa cred ca tot ceea ce au facut, inclusiv reputation management (ca sunt sigur ca l-au facut), a fost facut pentru a propulsa de la inceput o idee destul de greu de digerat.

Recunosc asta pentru ca si eu sunt de cele mai multe ori atras de ceea ce este imposibil de facut, mai ales cand mi se spune de toata lumea din jurul meu ca nu se poate face sau ca nu pot eu sa fac aia. Cu cat pare mai greu de facut si obstacolul mai dificil de trecut, cu atat exercita asupra mea o atractie din ce in ce mai puternica. Poate am eu tendinte "sinucigase", nu stiu, dar cam asta am impresia ca fac si ei, ceva de genul "ori la bal, ori la spital". Poate le iese. Pacat ca nu ne iese si noua aici, in Romania.

The Xbox One Believers

13. #1593 SP
    Member eneea's Avatar
    In ultima vreme ma uit la comentariile de pe diferite site-uri, de exemplu gamespot, si vad ca majoritatea care posteaza de bine despre Xbox sunt dintr-astia cu user facut in ziua respectiva...doar doua exemple rapide:
    rwefsr's Profile - GameSpot
    scubaman1986's Profile - GameSpot
    nici nu vreau sa trag vreo concluzie

14. #1594 SP
    Admin MonkY's Avatar
    h0stile: da man, inteleg ca ei vor sa schimbe mentalitati, sa formeze un nou ecosistem, sa vina cu ceva "diferit". Din pacate insa in momentul de fata ecosistemul arata ca o inchisoare, mentalitatile sunt de genul "nu va convine avem Xbox 360 pentru asta", iar diferenta pare data de un hardware cu vreo 40% mai lent... Eu inteleg ca vor sa viseze, dar avand in vedere Steam-ul, PSN-ul, AppStore-ul, PlayStore-ul... asta nu e un vis, ci un cosmar. Lor le place ideea de clouding, de a te prinde in "universul" lor, insa le scapa din vedere ca marea majoritate a jocurilor au nevoie de o cat mai mare libertate de miscare (atat software - cat mai mult RAM, nu cat mai multe OS-uri - cat si hardware - hardware cat mai puternic). Ori degeaba am "jocul in cloud" daca se comporta precum SimCity (care luni de zile a fost useless). Mai mult, ei din start inchid usa la chestiile indie... de zici ca sunt un fel de "Fratia Xbox" unde nu au voie decat cei care detin sume mari de bani.

Eu sunt ferm convins ca Microsoft va face mai multi bani decat va face Sony din toata miscarea asta... dar in final, majoritatea decide. Nu stiu de ce, dar mie deja imi suna a un fel de "Microsoft vs Android". Imi pare ca la Sony au venit cu ceva stil Android, cu hardware puternic si au spus "Noi nu oprim nimic"... pe cand la Microsoft imi apare asa, ca totul e mare si frumos, dar incep sa dau din ce in ce mai multi bani. Pentru ca eu sunt ferm convins ca in momentul in care vor da drumul la chestiile gen "cloud computing", nu va mai fi doar o taxa de Live... ci si una de Cloud. Sau poate, cine stie... tot sistemul de Cloud va fi ceva de gen Freemium. Vrei sa intri in orasul nostru? Mai baga niste coins... mspoints... ermm, euros.

Momentan sunt speculatii, dar cred ca asta va fi chestia de ansamblu. Microsoft n-ar fi facut niciodata acele 300.000 de servere pentru a nu scoate bani din ele. Prin urmare, nici nu ma gandesc ca sunt acolo doar pentru a face fata la free stuff. De-acolo vor veni banii grei (pentru ei si publisheri, desigur).

15. #1595 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Uitati-va la comentarii,unele sunt ilare
    https://www.facebook.com/photo.php?f...7831022&type=1

16. #1596 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Microsoft: Xbox One is three times as powerful as Xbox 360 | GimmeGamesGimmeGames

Absolutely not. Xbox One is three times the power of what the Xbox 360 was. You’ve got incredible graphics, incredible physics, incredible sound.
    Sper ca ce-au zis acum a fost doar o scapare, inainte au spus ca e de 8 ori mai puternic .

Xbox One 'eight times more powerful than 360' - Gaming News - Digital Spy

"Quantifying graphical performance is notoriously squishy. That being said, Microsoft touts the Xbox One as delivering eight times the graphic performance of the 360," reports Wired.

However, factoring in the transistor count and memory, the difference between the two systems is "closer to tenfold".

Si acum Xbox One e pe locul 1 la pre-orders: http://www.amazon.com/best-sellers-v...=pd_dp_ts_vg_1 .
    E adevarat ca PS4 are 4 bundle-uri in top 10 dar e bine sa vezi ca oamenii sunt interesati de amandoua.
    Ma bucur ca n-o sa fie monopol .

17. #1597 SP
    Jocurile de pe X1 vor avea costuri identice cu cele de pe Xbox 360?

18. #1598 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Wth, deci pana la urma au renuntat la "de 8x mai rapid"... au renuntat si la "de 6x mai rapid"... si acum au ajuns la "de 3x mai rapid"? Sa ma astept ca la lansare vor spune "de 2x mai rapid"?!?!?

19. #1599 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by j0hnnyReaper View Post
    Jocurile de pe X1 vor avea costuri identice cu cele de pe Xbox 360?
    Se pare ca da, daca nu chiar identice, pe aproape. Cel mai sigur vom afla cand se vor lansa jocurile pe piata sau inainte prin anunturi oficiale.

20. #1600 SP
    Member eneea's Avatar
    Wth, deci pana la urma au renuntat la "de 8x mai rapid"... au renuntat si la "de 6x mai rapid"... si acum au ajuns la "de 3x mai rapid"? Sa ma astept ca la lansare vor spune "de 2x mai rapid"?!?!?
    Parca era anuntat ca s-a facut downclocking la procesor ca se incalzea prea mult

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 80 of 395 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 90 130 180 ... LastLast