se mai joaca cineva pe xb1 ? m-as baga si eu cu voi, pe Ronan cred ca il am la friends. aveti vreo zi in care va strangeti mai multi?
se mai joaca cineva pe xb1 ? m-as baga si eu cu voi, pe Ronan cred ca il am la friends. aveti vreo zi in care va strangeti mai multi?
Pana acum n-am reusit sa joc nici cu Ronan, nici cu iryNu cred ca au nici ei vreo zi stabilita... E la voia intamplarii. Eu joc in principiu cam in fiecare seara. Poti sa-mi dai si mie add: stormhold7
Din pacate nu putem comunica "live", sa zic asa, pentru ca am TurtleBeach X12 si s-au gandit desteptii astia sa scoata intrarea jack din controller la X1. Yey! Acuma trebuie sa-mi cumpar adaptor ca sa le folosesc. Iar un adaptor costa 50% din valoarea castilor. Mai bine schimb castile...![]()
Eu am jucat aseară dar nu mi-a cerut niciun update. Poate azi
LE: Ne strangeam in seara asta dupa 18:00 sa jucam cateva meciuri?
Ii ok dupa 18
---------- Post added 13-01-2015 at 19:03 ----------
No io-s acasa, jucam?
am ratat de data asta. poate mai dam si maine.
eu nu stiu sa folosesc castile de la consola![]()
dar am kinect, poate se aude prin ala
ah, si eu n-am expansionurile.. am ratat reducerea aia cu 9.99$, poate mai vine vreodata
Stai linistit ca si noi am jucat fara casti. Am putea sa incercam intr-o seara cu cele din "dotare", dar cum am zis si mai sus sigur e destul de ciudat sa auzi numai intr-o ureche![]()
Nu e mare branza cu utilizarea lor. Le conectezi, join the party si gata
Nici eu nu am exp. Poate jucam si in seara asta.
Sigur ca da. Cu cat mai multi cu atat mai bine.
RonanN1: Tu nu ai chat headset-ul din pachetul de baza?
iry: Azi mi-a venit ideea sa folosesc headset-ul doar pentru microfon, de auzit va aud eu in castile mele. Presupun ca nu e nicio problema, ar trebui sa fie totul ok. Decat sa folosesc doar headset-ul si sa imi surzeasca o ureche...Il leg eu de gat cumva
![]()
Bookmarks