se mai joaca cineva pe xb1 ? m-as baga si eu cu voi, pe Ronan cred ca il am la friends. aveti vreo zi in care va strangeti mai multi?
Printable View
se mai joaca cineva pe xb1 ? m-as baga si eu cu voi, pe Ronan cred ca il am la friends. aveti vreo zi in care va strangeti mai multi?
Pana acum n-am reusit sa joc nici cu Ronan, nici cu iry :)) Nu cred ca au nici ei vreo zi stabilita... E la voia intamplarii. Eu joc in principiu cam in fiecare seara. Poti sa-mi dai si mie add: stormhold7
Din pacate nu putem comunica "live", sa zic asa, pentru ca am TurtleBeach X12 si s-au gandit desteptii astia sa scoata intrarea jack din controller la X1. Yey! Acuma trebuie sa-mi cumpar adaptor ca sa le folosesc. Iar un adaptor costa 50% din valoarea castilor. Mai bine schimb castile... :))
Ai castile de la consola alea default, nu merg? Bagam astazi dupa ora 18.00? :)
Alea le am. Dar mi se pare foarte ciudat sa aud numai intr-o ureche :))
Decat deloc, bune si alea :))
Update 9 :) (XO & PC)
Eu am jucat azi pe PC cateva ore :P
Eu am jucat aseară dar nu mi-a cerut niciun update. Poate azi :)
LE: Ne strangeam in seara asta dupa 18:00 sa jucam cateva meciuri?
Ii ok dupa 18 :)
---------- Post added 13-01-2015 at 19:03 ----------
No io-s acasa, jucam?
am ratat de data asta. poate mai dam si maine.
eu nu stiu sa folosesc castile de la consola 8-} :)) dar am kinect, poate se aude prin ala
ah, si eu n-am expansionurile.. am ratat reducerea aia cu 9.99$, poate mai vine vreodata
Stai linistit ca si noi am jucat fara casti. Am putea sa incercam intr-o seara cu cele din "dotare", dar cum am zis si mai sus sigur e destul de ciudat sa auzi numai intr-o ureche :))
Nu e mare branza cu utilizarea lor. Le conectezi, join the party si gata :)
Nici eu nu am exp. Poate jucam si in seara asta.
Azi sunt liber, la ora 18 ne intalnim cu totii? :)
Pentru mine e ok. Eu pe la 17:30 sunt acasa.
Azi mi am luat si eu titnafall . Poate ma primiti si pe mine :d
Sigur ca da. Cu cat mai multi cu atat mai bine.
RonanN1: Tu nu ai chat headset-ul din pachetul de baza?
iry: Azi mi-a venit ideea sa folosesc headset-ul doar pentru microfon, de auzit va aud eu in castile mele. Presupun ca nu e nicio problema, ar trebui sa fie totul ok. Decat sa folosesc doar headset-ul si sa imi surzeasca o ureche... :)) Il leg eu de gat cumva :))
joaca cineva acum?
O groaza jucam :)
Nu pot sa cred ca am fost 8 :))
Da a fost nebunie :))
[emoji23][emoji16][emoji111]️