Joc Titanfall Collector's Edition pentru Xbox One - eMAG.ro reducere 10% , 1170 lei :P
Printable View
Joc Titanfall Collector's Edition pentru Xbox One - eMAG.ro reducere 10% , 1170 lei :P
Un anunt oficial de cateva secunde:
Quote:
Join us today at 12:00 PM PDT for the Titanfall: Expedition Live Stream!
Gameplay, map reveals, and meet the Respawn team LIVE! Twitch #Titanfall
=D>
"Update number three for Titanfall has gone live, giving you the ability to name your custom loadouts and punishes early quitters. Also, say goodbye to dropping a robot on the evac ship."
:witch:
E super simpatica aplicatia! ^_^ (acum n-am timp sa ma joc si sa-mi dea auto refresh la stats dar arata si aia + multe alte info.) Cateva poze, just 4 fun:
Just TF things :%%
No...facem maine o echipa sa le aratam cum sta treaba? :>
Io-s online de la ora 10AM+
Add RonanN1 :drummer: si dati si un mesaj (dupa sau inainte ca sa dau accept) ca degeaba imi dati add fara mesaj ca NU VAD/NU EXISTA NOTIFICARE...:-S
eu ti-am dat add dar nu stiu cum sa-ti scriu :))
in 1 luna maxim o sa am si eu titanfall, imi pun tastatura si maus si n-o sa avem adversar :)) sper sa mai joci atunci
N-are rost sa joci cu tastatura si mouse si da, pai o sa-l joc pana apare urmatorul si tot asa :)
Dead Rising 3 & TITANFALL = tot ce am nevoie pe XBOX DONE :) :drummer:
Bai Ronan eu ti-am dat add pe xbox 360 acum 100 de ani, si tot nimic [emoji23][emoji23][emoji122][emoji106][emoji317]
ba are rost sa joc cu tastatura si maus, nu pot sa nimeresc nimic cu controllerul. daca te uiti la mine cum joc FPS cu controllerul e comedie curata :)) eu de fapt asta astept, sa se lanseze adaptorul ala odata ca jocul mi-l iau si maine
kent4nzw0w: eu zic sa mai exersezi cu gamepadul. Dupa o luna de practice, n-o sa-ti mai placa sa joci cu mouse-ul si tastatura...
Pai tocmai, ca de pe site ti-am dat. Ciudat, cred ca doar de pe xbox done merge :)
@Monky, tot incerc dar inca nu-mi place. am crescut cu M+K, ba mai mult, mi-am si cumparat un Razer Tartarus azi in asteptarea adaptorului :))
E destul de simpatic app-ul :P
In timpul unui meci ai direct pe display-ul telefonului/tabletei harta cu toate info-urile :)