Joc in fiecare seara, sunt playeri :)
Printable View
Joc in fiecare seara, sunt playeri :)
eu din pacate nu pot intra in fiecare seara, dar de fiecare data am gasit cu cine sa joc, pe attrition erau in ultima vreme intre 3000 si 4000 de jucatori si dupa cateva runde se populeaza complet lista participantilor. Pe celelalte moduri sunt, intr-adevar mai putini, majoritatea prefera attrition. Imi place mult jocul, sper sa gasesc o modalitate sa il joc cu mouse si tastatura:D
Iry , pe ce platforma ?
Xbox one man :D
Acum mi am dat seama ce intrebare idioata am pus :))
Da mi un add
the proto
vicyhunter ,dati un add
Iar patesc ceva ciudat, nu ma pot conecta deloc, imi apare acel counting de la 1 la 8, si o tot tine asa.
Nu face nimic, nu trece mai departe. Am nat-ul de la network open, netul merge foarte bine.
Nu inteleg ce naiba are, nu e prima data cand patesc asta, au ei probleme la servere cumva?
Am inceput sa-l joc si eu. Imi place foarte mult jocul. Daca vreti puteti sa-mi dati si mie add: stormhold7
Puteti juca online? Tot nu mi se conecteaza la servere. Nu inteleg ce naiba are.
Mie-mi merge perfect.
- West Europe 25MS
- North Europe 32MS
- etc.
@Ronan, pot schimba de undeva regiunea aceea? Poate are vreo legatura.
Poti schimba serverele apasand :x2: imediat dupa ce te-ai logat in joc.
Mai joaca cineva Titanfall? :) Eu am ajuns la a doua generatie de pilot, lvl 11.
Joc eu, add RonanN1
Momentan sunt la servici dar dupa 17 sunt acasa.
---------- Post added 02-01-2015 at 14:03 ----------
Pe xbox one.
Si eu, add BlurredPixells.
La fel, dupa ora 18 bagam :D
Ieri (vineri) nu am avut nici eu timp sa intru. De luni incep si eu lucru, dar seara dupa 18:00 sunt disponibil. Poate bagam si in weekend :)
Recomand:
Primul meu meci pe PC cu controller B-) | unde-i ala care zicea ca nu se poate juca cu controller pe pc? :P ehee
Poate aveau lag cei din echipa adversa :D