Nu-mi fac griji, insa eu ma refeream la faptul ca se vinde mai bine decat se asteptau devreme ce au probleme cu stocurile. :)
Nu-mi fac griji, insa eu ma refeream la faptul ca se vinde mai bine decat se asteptau devreme ce au probleme cu stocurile. :)
...verificati si voi :( Sunt complet dezamagit. Nu de cei 100 de lei (da-i dracului) dar no...au mai fost cateva faze acum cateva zile cu modificari de pret.
A revenit pretul la 499.
Voi ce căști folosiți la xbox one?
Mai stiti ceva de controllerul Elite? Cand il primim?
I-am sunat in repetate randuri pe cei de la eMag pentru precomanda facuta(xbox one elite wireless controller) dar raspunsul a fost de fiecare data acelasi, ajunge in luna decembrie. Altex il are pus pe 15 dec, dar la un pret mai mare, 599. Probabil ca tot in jurul datei de 15 dec va ajunge si la eMag(cred ca au acelasi furnizor).
Oare il mai fabrica cei de la Microsoft .? Este out of stock peste tot. Sunt sanse sa mai vina si in Romania ?
Salut, stie cineva daca gasesc undeva kinect pe xbox one(ca gasesc doar stocuri epuizate)? si daca sunt jocuri suficiente pentru asa ceva ca sa merite? :)
Mersi,
CP
Gasesti pe OLX destule ( Kinect xbox one Bucuresti Sectorul 3 • OLX.ro ) . In schimb jocuri ...aici e incurcat, la mine se joaca aia mica Just Dance 2016, Raving Rabids si Kinect Rivals pe el si...cam atat. In rest il folosesc extrem de putin Kinectul.
Buna ziua!
gasiti pe adevarulshop.ro
http://www.adevarulshop.ro/accesorii...nsor-xbox-one/
---------- Post added 10-12-2015 at 10:25 ----------
salutis din nou.
sunt mai novice intr-ale consolelor,gaming etc. si as dori sa intreb si eu pe cunoscatori daca senzorul kinect de la xbox one este compatibil in vreun fel cu cel de pe 360???
ca am primit o consola cadou si nu mai gasesc sensor prin Romania..
multumesc anticipat
---------- Post added 10-12-2015 at 10:29 ----------
Senzor Microsoft Xbox One Kinect 6L6-00004 6L6-00004 - TNT Computers Sibiu
Quote:
Even though most PC gamers tend to scoff at the idea of using a controller for video games, aside from purpose built ones dedicated to specific genres, it can actually be quite convenient. The Xbox One controller itself is a fairly well-designed controller, comfortable in most hands. Despite the naysayers, it can make do as a method of controlling side-scrollers, driving and racing games, space sims and even some console ports that might not have adapted too well to the usual keyboard and mouse setup.
In March, Microsoft announced that all wireless accessories for the Xbox One would eventually be compatible with Windows 10, and that a wireless adapter was on the way. Support for the wired Xbox One controller wasn’t even available until last June, which does support Windows 7-10.
Even I have been known to use it with Elite: Dangerous at times because of the convenience of being able to plug it in as well as its size compared to my full HOTAS setup. So this is good news because it’s a feature we’re getting completely for free.
Mi-a zis cineva ca a primit controlerul Elite comandat fe la EMAG. La mine nu e nici o noutata, imi apare doar "comanda plasata". La voi cum e?
Asa-i si la mine...
La altex apare ca e disponibil din 6.01.2016 mai nou.
Tot la emag am si eu precomanda insa nici o modificare momentan.
Controllerul este foarte reusit, incepand cu materialul folosit, pana la detalii tehnice. Cornitele sau cum le numiti voi, au un material care ofera un grip foarte bun. Vibratia, atat din triggere cat si din "cornite", este imbunatatita si mai spre realitate. Padelele sunt crema sa spun asa. Nu mai trebuie sa iau degetul de pe stick-ul drept pentru a apasa A,B,X sau Y. Pot face asta actionand acele padele si credeti-ma ca este mult mai rapid si mai comod. Poti face preseturi de butoane pentru fiecare joc in parte. De exemplu, mi-am facut pentru Siege un preset pentru atacator si las controllerul pe 1 si inca unul pentru defense, iar trecerea o fac prin switch, pe 2. O singura modificare am facut fata de recomandarea lor. Am schimbat Y-ul (care schimba arma), pe padela drepta sus. Instinctiv, atunci cand trag, strang controllerul si fara sa vreau apasam si pe padela, aceasta fiind putin mai lunga. Schimbarea stick-urilor, dpad-ului si eliminarea padelelor, se face foarte usor, sistemul fiind pe magnet.
Ca o concluzie, controllerul ofera comoditate si rapiditate fata de cel standard, un aiming si un control, mai bune.
Saptamana trecuta, i-am sunat pe cei de la eMag sa ii intreb de comanda mea(am plasat comanda pentru controller din data de 27 iulie). O domnisoara de la eMag mi-a spus ca a sosit produsul in depozit, dar dureaza pana ajunge in magazin, fiind foarte aglomerata perioada. Buuuun, m-am gandit ca ajunge saptamana aceasta, motiv pentru care i-am sunat din nou astazi, de aceasta data un angajat eMag mi-a spus ca nu au controllerul si ca nu stie cand il vor avea.
Dj Mo tu ai cumparat controllerul de la eMag ?
mda, poate o sa il gasesc pe undeva pana vine vacanta de sarbatori. De unde l-ai luat?
Acelasi raspuns l-am primit si eu. La Media Galaxy am primit mail pe data de 11 decembrie ca produsul a intrat in stoc. Luni cand am fost in magazin nu stiau nimic de el. Iar ieri au schimbat data de livrare incepand din 05.01.2016
Salut,
Primiti aceasta notificare pentru ca produsul la care sunteti abonat a revenit in stoc:
Controller wireless MICROSOFT Elite Xbox One
Controller wireless MICROSOFT Elite Xbox One
Compatibilitate: Xbox One
Conexiune: Wireless
Culoare: Negru