Nu se stie nici in ianuarie. La Microsoft zice ca incepand cu 28 decembrie se alimenteaza stocul.
Nu se stie nici in ianuarie. La Microsoft zice ca incepand cu 28 decembrie se alimenteaza stocul.
Quote:
According to Microsoft CMO Chris Capossela, the company “totally underestimated” demand for the $150 dollar Xbox One Elite Controller. The executive discussed the situation during the most recent episode of Windows Weekly (via Geekwire). Microsoft wanted to produce more, but judged by the E3 feedback that $150 was too steep a price, and scaled back production accordingly.
Eu tocmai am facut precomanda si la Altex pentru Elite Controller. 575 pret final. Vedem daca livreaza pe 5.01 cum scrie pe site.
Tocmai ce am primit mail de la Altex sa confirm precomanda pentru elite controller. Deci se pare ca Altex livreaza.
Am sunat astazi din nou la emag, ghici ce mi-au spus ? "Va sunam noi..." In momentul acela raspuns domnisoarei ca asa mi s-a spus si data trecuta si nu am fost sunat. In consecinta domnisoara de le eMag mai avea putin sa-mi dea si o palma prin telefon desigur, probabil mi-a umplut frigiderul. In fine, cert este ca aveam o cu totul alta parere despre serviciile eMag.
Ma bucura faptul ca Altex livreaza, doar ca este mai scump in momentul de fata cu 116 lei. (nu stiu cum o functiona "dam de 10 ori diferenta daca gasesti in alta parte mai ieftin"). Daca ar da de 10x diferenta inapoi as fi primul care si-ar face comanda la ei.
Ms pt info dinamovistu.
Si eu am primit mail de confirmare comanda din partea Altex.Sper ca maine sa il avem .
Diferenta de pret este mai mica. Dupa cum am mai spus, cu reducerea TVA-ului controllerul dupa ce il adaugi in cos la Altex costa 575 de lei. Iar la Emag pretul de 483 actual nu prea este real deoarece apare stoc epuizat. Deci tot 500 este pretul de achizitie de la eMag. Asa ca pentru 75 de lei am zis ca merita.
Faza cu de 2 ori diferenta are niste reguli gen produsul sa fie pe stoc la magazinul concurent etc.
Va dau io tot diferente :wife:
Nenorociti rau aia de la emag, acum am aflat ca a mai primit cineva controllerul acum cateva zile.... Incredibil.
PS: dati-mi si mie un link cu produsul la Altex sau Mediagalaxy, eu nu gasesc la ei pe site.
I-am sunat din nou astazi pe cei de la eMag. Ghinion, nu au controllerul, sau poate l-au avut si l-au si vandut...cine stie ?! In fine, cred ca o sa il cumpar de la Altex, doar ca la momentul actual nu apare pe site-ul Altex.
Luati-l ma de la Altex, da-i dracului de 75 sau 80 sau 90 de lei. Sa fim seriosi.
...da oricum ceva-i ciudat cu eMAG-ul asta (mie-mi place de ei...cumpar mereu "chestii" dar faza asta ii cam de amatori). Ba au...ba nu au...ba nu stiu ca au dar defapt au...ii tare greu sa editeze pagina produsului cu niste informatii concrete. Treaba lor.
Asa e, chiar l-as lua de la Altex, doar ca nu mai apare pe site. Faze de amatori facute de cei de la eMag, cum a spus si RonanN1.
Nu mai apare nici la Altex nici la Media Galaxy. Eu am facut comanda si la Altex si la Media Galaxy. Am primit confirmare pentru precomanda. Daca il primesc fac o redirectionare pentru cealalta comanda pentru cine vrea de aici si cine nu a mai apucat sa faca precomanda.
Acum am verificaat si precomanda, la altex, a ramas :) No acum sa vedem cum sta treaba...probabil au fost atatea incat au zis ca "hai sa-l dam jos, si sa incercam sa onoram pre comenzile facute pana acum, ca ne omoara astia de nu le dam MANETELE" :))
Dar ii mai bine asa, vb. aia, decat sa tot faci precomanda si sa astepti ca prostu fara sa stii ce si cum (cum inca astept la eMAG).
Au procedat corect cei de la Altex.
Raspuns primit de la Altex la intrebarea mea legata de o data de livrare dupa ce am confirmat precomanda pe 4 ianuarie:
" Nu avem o data exacta de livrare a produsului.
Veti fi instiintat imediat ce vom putea confirma precomanda."
Revin eu cu un reply ca nu inteleg de ce am primit mail sa confirm precomanda...
"Este vorba despre o precomanda ceea ce inseamna ca produsul nu era in stoc la momentul in care ati plasat comanda,si asa cum v-am informat deja nu avem o data exacta de livrare a produsului."
E clar ca nu ai cu cine discuta.
Si raspunsul la intrebarea de ce apare status finalizat la comanda:
"Comanda figureaza ca fiind finalizata datorita faptului ca este in procesare pentru momentul in care furnizorul aprovizioneaza stocul sa putem efectua livrarea intr-un timp scurt"
Nu ai cu cine[emoji1]. Vina e la Microsoft pentru că le-a fost frica sa producă multe controllere după reacțiile fanilor la E3 2015. Prietena mea a ajuns sa râdă de mine când ma aude vorbind de controller. Îmi zice ca e ca fata morgana controller-ul, ca nu l-a văzut nimeni:))
Sent from my iPhone using Tapatalk
Se pare ca nici Altex nu il are. Nu cred ca o sa primim controllerul niciodata . Eu trimit scrisoare la Microsoft daca nu il mai produce vand consola si trec pe PS 4.
^ Overkill un pic asa.