I-am sunat si eu acum, cica "nu exista domne' pe stoc". I-am spus ca un prieten a primit de la ei aceeasi comanda in cursul zilei de ieri, mi s-a raspuns "nu am de unde sa cunosc asemenea detalii". L-am bagat in ma-sa si am inchis.
I-am sunat si eu acum, cica "nu exista domne' pe stoc". I-am spus ca un prieten a primit de la ei aceeasi comanda in cursul zilei de ieri, mi s-a raspuns "nu am de unde sa cunosc asemenea detalii". L-am bagat in ma-sa si am inchis.
Aseara dupa ce Dj Mo ne-a confirmat ca are controllerul de la eMag (mentionez ca am facut precomanda pe data de 27 iulie 2015 si nu l-am primit) i-am sunat, iar raspunsul operatorului eMag a fost ca estimeaza aprovizionarea dupa data de 5.01.2016. In fine, m-au lasat cu un gust amar cei de la eMag.
Esti prea gentil sa spui ca te-au lasat cu un gust amar, sunt niste naparstoci si astia, dezorganizare totala si bataie de joc fata de clienti.
Da, asa este, momentan am facut o reclamatie pe site, sper sa o ia in considerare, desi in momentul de fata nu au ce sa mai faca. Mai mult ca sigur stocul controllerelor este zero.
Chestia asta imi aduce aminte de filmul ala cu Arnold cand cauta o jucarie ptr copil si nu o mai gaseste . Pana la urma o gaseste cu cateva minute inainte de Craciun dupa ce se bate cu toti . Cum o gasea pe stoc venea unul si o fura si ramanea mereu fara.
Parca prevad pe aia de la Emag pe 24.dec. la ora 23 si 45 min una bucata controller in stoc .
Sa va povestesc eu ce am patit astazi. Am fost sunat de Emag sa ma intrebe daca poate sa imi faca o propunere. Am precomandat jocul Mafia 3 pentru xbox one si imi zice ca din pacate nu il mai au pe stoc pentru ca s-au vandut toate ,( in conditiile in care nici macar nu a fost lansat) fiind cererea atat de mare si stocurile epuizate foarte repede imi propune sa cumpar alt joc pentru Xbox One. Dupa ce il las sa vorbeasca ii zic ca nu ma intereseaza propunerea lui si ca ramane valabila precomanda. Face o pauza si zice aaaa daaaa . Multumesc o zi buna.
Deci daca ma mai inerveaza mult astia, astept sa-mi ajunga Elite-ul si dupa 2 zile returnez un controler normal de One pe motivu' ca nu-mi place.![]()
Nu am primit nimic, si evident ca nu il cedez. La ultimul apel mi-au spus ca sunt sanse sa fie in stoc dupa data de 5 ianuarie 2016. Dar, daca ne gandim ca 5 ianuarie pica intr-o marti, dupa o perioada de concediu pentru multi angajati, ne dam seama ca sunt slabe sanse sa ajunga in showroom atunci. Daca aveti vesti, dati update va rog.
Anul acesta sigur nu primim controllerul, poate avem "noroc" si il primim in luna ianuarie a anului ce urmeaza.
Bookmarks