Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 12 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 237

Thread: Totul despre accesoriile consolei Xbox One

1. #101 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    I-am sunat si eu acum, cica "nu exista domne' pe stoc". I-am spus ca un prieten a primit de la ei aceeasi comanda in cursul zilei de ieri, mi s-a raspuns "nu am de unde sa cunosc asemenea detalii". L-am bagat in ma-sa si am inchis.

2. #102 SP
    Junior Member Cpt.vOdkA's Avatar
    Aseara dupa ce Dj Mo ne-a confirmat ca are controllerul de la eMag (mentionez ca am facut precomanda pe data de 27 iulie 2015 si nu l-am primit) i-am sunat, iar raspunsul operatorului eMag a fost ca estimeaza aprovizionarea dupa data de 5.01.2016. In fine, m-au lasat cu un gust amar cei de la eMag.

3. #103 SP
    Esti prea gentil sa spui ca te-au lasat cu un gust amar, sunt niste naparstoci si astia, dezorganizare totala si bataie de joc fata de clienti.

4. #104 SP
    Da, asa este, momentan am facut o reclamatie pe site, sper sa o ia in considerare, desi in momentul de fata nu au ce sa mai faca. Mai mult ca sigur stocul controllerelor este zero.

5. #105 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Eu voi muri daca nu primesc acel controller pana la sf. anului.

6. #106 SP
    Junior Member catalinvalentin's Avatar
    Chestia asta imi aduce aminte de filmul ala cu Arnold cand cauta o jucarie ptr copil si nu o mai gaseste . Pana la urma o gaseste cu cateva minute inainte de Craciun dupa ce se bate cu toti . Cum o gasea pe stoc venea unul si o fura si ramanea mereu fara.
    Parca prevad pe aia de la Emag pe 24.dec. la ora 23 si 45 min una bucata controller in stoc .

7. #107 SP
    Jingle All the Way

8. #108 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    No parca nu te grabeai, acum ai intrat in febra Craciunului?

9. #109 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Pun pariu ca n-o sa mori daca nu-l primesti

10. #110 SP
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    No parca nu te grabeai, acum ai intrat in febra Craciunului?
    Api chiar ma enervez cand vad ca "nimeni nu stie nimic" cat sa tot astept

...eu cred ca deja le au dar cum "nu stiu ei din astea" le-o pus in depozit cu cele normale. Ma si astept la poze pe net si la posturi de genu "am comandat controller normal si am primit elite"

11. #111 SP
    Junior Member catalinvalentin's Avatar
    Sa va povestesc eu ce am patit astazi. Am fost sunat de Emag sa ma intrebe daca poate sa imi faca o propunere. Am precomandat jocul Mafia 3 pentru xbox one si imi zice ca din pacate nu il mai au pe stoc pentru ca s-au vandut toate ,( in conditiile in care nici macar nu a fost lansat) fiind cererea atat de mare si stocurile epuizate foarte repede imi propune sa cumpar alt joc pentru Xbox One . Dupa ce il las sa vorbeasca ii zic ca nu ma intereseaza propunerea lui si ca ramane valabila precomanda. Face o pauza si zice aaaa daaaa . Multumesc o zi buna.

12. #112 SP
    Deci daca ma mai inerveaza mult astia, astept sa-mi ajunga Elite-ul si dupa 2 zile returnez un controler normal de One pe motivu' ca nu-mi place.

13. #113 SP
    ^

---------- Post added 19-12-2015 at 00:54 ----------

Sau!

14. #114 SP
    radem, glumim, dar mai aveti vreo veste? (cei cu precomanda)

15. #115 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Nope, eu nu am primit nimic, dacă mă anunță ți-l cedez pe al meu.

16. #116 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Nu vreti sa intelegeti ca eu am "timed exclusive"

17. #117 SP
    Nope, eu nu am primit nimic dacă mă anunță NU ți-l cedez pe al meu.

18. #118 SP
    Nu am primit nimic, si evident ca nu il cedez. La ultimul apel mi-au spus ca sunt sanse sa fie in stoc dupa data de 5 ianuarie 2016. Dar, daca ne gandim ca 5 ianuarie pica intr-o marti, dupa o perioada de concediu pentru multi angajati, ne dam seama ca sunt slabe sanse sa ajunga in showroom atunci. Daca aveti vesti, dati update va rog.

19. #119 SP
    Nimic de la mine...tot asa (speram la o minune) :/ ii cam gata pe anu' asta

20. #120 SP
    Anul acesta sigur nu primim controllerul, poate avem "noroc" si il primim in luna ianuarie a anului ce urmeaza.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 12 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast