NU meritace naiba...mai bine asteptati pana in martie/aprilie si rezolvat problema.
Amu' hai ca 650 merita (cat am dat eu) dar 900...sa fim seriosi.
NU meritace naiba...mai bine asteptati pana in martie/aprilie si rezolvat problema.
Amu' hai ca 650 merita (cat am dat eu) dar 900...sa fim seriosi.
De unde ai aflat despre Media Galaxy ca au amanat spre sfarsitul lui martie, catalinvalentin?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Va multumim pentru interesul acordat companiei Altex. In ceea ce priveste comanda plasata pe site-ul nostru, va informam ca intrarea in stoc a produsului GAMXONEELITCW a fost amanata de catre producator pana la finalul lunii martie. Va rugam sa ne confirmati (Cel mai mic pret din Romania | ALTEX) daca sunteti de acord cu termenul de livrare. Va multumim pentru intelegere.
Se mai aude ceva de Elite controler? Avem vreo sansa sa-l cumparam din Romania de undeva?
Din cate vad pe siteurile de afara sunt inca ceva probleme cu stockul dar cam o data la 2 sapt apare in stock pe amazon , stockul tine cam 5 zile .
Sunt sigur ca o sa apara si in Romania dar nu cred ca vor mai fi preturile care au fost .
Cam dubios ca nu exista el singur, ca pe la toate Altex/MG vad consolele Elite in teancuri.
Guys, ce parere aveti de asta ( Razer Wildcat for Xbox One™ Gaming Controller ) ?
e acelasi pret cu un Elite pe Amazon , as sugera Elite mai bine .
Xbox One - Elite Controller Wireless: Amazon.de: Games
Am o nedumerire cu mufa jack de la noul controller :
Pe o pereche de casti cu microfon integrat in fir, Bose Quiet Comfort 15, nu am nici sunet si nici microfonul nu merge, desi castile sunt detectate ca fiind conectate la controller.
Mai am o pereche de casti Bang Olufsen H7, fara microfon, cu acestea merge fara nici o problema iar mufele jack ale castilor arata identic.
Inteleg sa fie o incompatibilitate cu microfonul dar nu inteleg de ce nu am nici macar sunet pe castile Bose![]()
In sfarsit a venit si la noi controlleru xbox one elite este in stoc . Am primit si eu comanda. Dupa atata asteptare..... Diferenta mare intre Media Galaxy 900 lei si Emag 600 lei. Si asa cred ca se vor da repede.Nu mai fac poze ca nu mai are rost .
Eu aveam precomanda din septembrie la emag cu 500 lei. Azi cand a intrat in stoc la ei controllerul, comanda a fost anulata. Am facut sesizare.
Iar altex alti destepti. Imi livreaza ieri precomanda care era 576 lei ( 24 de lei dif de tva) si curierul imi cere 600.
Din principiu am zis nu.
Mi-e ok si cu banii in buzunar pana la urma.
Nu stiu ce sa zic. Poti incerca. Nu ai nimic de pierdut. Totusi nu inteleg de ce mai facem precomenzi. Eu si asta am vrut sa testez. Ca daca fac acum o comanda, maine am produsul. Precomanda de acum 6 luni sta bine merci in cont fara modificari de status.
---------- Post added 29-03-2016 at 00:41 ----------
Eu pentru al meu deja am facut cerere de returnare la emag. L-am luat si eu la un mic demo (Fifa 16 si Forza 6) si butonul RB sta apasat tot timpul. Nu este blocat ca se apasa normal avand feedback, dar e ca si cum ai tine degetul pe el tot timpul. Am incercat sa il apas mai tare si din alte unghiuri insa nimic.
Cateva impresii:
Build quality si senzatia de produs profi/varf de gama. Butoanele customizabile si gripul care e peste controllerul SE Forza 6.
Cand il vezi si il simti in mana iti trece faza: am dat 150 euro pe el, cam cat 2 controllere normale
La minus as trece cele 4 padelele care mie mi s-au parut incomode. Ca sa pot tine controllerul super confortabil, am dat jos padelele pentru ca altfel le apasam din greseala.
O rezolvare, alta decat dezinstalarea lor, ar fi sa umbli la setari si sa nu faca nimic pe un anumit preset. Nu am testat insa presupun ca le poti da disable.
Bookmarks