Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 16 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 21 to 40 of 319

Thread: Ghid Xbox One

1. #21 SP
    Member blondutzu's Avatar
    sunt destul de sigur ca nu pentru ca ai jucat trial apare iconita controller-ului

" When you purchase add-ons for a game that you own, a controller icon will appear on the game tile in My games and apps."

2. #22 SP
    Senior Member nina's Avatar
    am cumparat un singur dlc si a fost la ufc stiind ca daca joc cariera si intru in hall of fame mi-l deblocheaza pe bruce lee dar nu si pe royce gracie
    am cumparat degeaba pe gracie ca atunci cand am intrat in hall of fame mi-a aratat mesaj ca ii debloca pe ambii
    nu am nici o iconita cu controllerul la ufc
    pe cand forza 5 l-am jucat prima data cand a fost jocul full gratuit pentru un weekend.avea acea iconita.am sters jocul cand nu l-am mai putut juca trial.l-am cumparat 1 luna mai tarziu si nici acum nu am scapat de acea iconita
    nu am nici un dlc cumparat la forza 5
    la destiny cand a fost trial,l-am luat si avea aceea iconita

3. #23 SP
    eu am dat copy paste la ce am gasit pe pagina de suport Microsoft, cumva la mine se potriveste. Imi apare controllerul la jocurile pentru care am luat fie DLC fie season pass. Nu am descarcat trial niciodata sa pot confirma ca apar si la acelea.

LE The controller with a plus means you have add on content for that game, and the star shape correctly means that the game or app was updated. It dissapears when you boot it up.

4. #24 SP
    dar eu nu te contrazic
    doar ca eu n-am avut cumparat forza 5,destiny cand au dat ms pe store acces la ele ca joc intreg pe o perioada temporara
    forza 5 avea free dlc dar aveam acel controller cu plus cand instalam jocul si mi-a ramas pe retina acel semn fiindca nu-l aveam la alte jocuri
    apoi am cautat sa vad daca are free dlc fiindca stiam de pe xbox360 la forza 3

5. #25 SP
    macar ne-am prins ce inseamna iconitele alea si de ce iti aparea tie la forza

6. #26 SP
    Junior Member darkshines's Avatar
    Stiti careva daca functioneaza XBOX TV TUNER in Romania? N-ar avea ce sa nu mearga... dar intreb poate stiti ceva concret

7. #27 SP
    Junior Member ciprinho's Avatar
    Salutare,

Acum mi-am comandat Xboxul de la ALtex plus ceva jocuri de la cineva de aici de pe forum.
    Mai ramane valabil ghidul de la inceputul acestui topic?
    Care dintre UK si US ar fi cele mai bune pentru a imi face contul de Live? Sau nu este nicio diferenta?
    Foloseste cineva EA Access pentru ca intentionez sa il cumpar dar as vrea sa stiu daca merita sau nu ?

Multumesc,
    CP

8. #28 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    regiunea contului o schimbi din setarile consolei... daca vrei sa cumperi de pe US pui in settings ca esti in US si se schimba si marketul...

pt ea access parca e un topic separat pe aici pe undeva.
    merita in masura in care iti plac jocurile respective si nu vrei sa le cumperi, ci doar sa le joci.

9. #29 SP
    nu stiu ce schimbi tu din setarile consolei insa in nici un caz nu poti cumpara de pe US folosind cont de UK sau invers. Deasemenea regiunea contului se poate schimba la 6 luni daca imi aduc bine aminte.

@ciprinho US e alegerea cea mai buna pentru ca sunt mai ieftine cu ~25%

10. #30 SP
    asa e... nu poti cumpara...

probabil de aceea eu mi-am luat jocuri acum de sarbatori in functie de promotii de pe uk sau us market.

deh, probabil ma place pe mine microsoft mai mult

pui regiunea US in settings, te duci pe market si bagi un card valoric in dollari... si iti apar in wallet pe us market.
    schimbi pe uk... bagi card in lire ... etc.
    cumperi de unde vrei, de unde e mai ieftin.

11. #31 SP
    toate astea cu un singur cont? nu te contrazic daca zici ca asa ai facut dar mi se pare super dubios. De ce ar mai exista account migration si toate restrictiile care vin cu el?
    Mi se pare prea frumos sa fie adevarat

12. #32 SP
    in concluzie, am jocuri cumparate si de pe us si de pe uk... le pot juca indiferent de regiunea unde e setata consola si le pot downloada oricand.

punctele microsoft, sau valuta tarii respective pot sa fie accesate in functie de regiunea pe care o setezi.
    jocurile sunt disponibile oricand de pe orice setare.

try it.

13. #33 SP
    si eu am jocuri cumparate de pe US si jocuri de pe UK insa pentru asta trebuie sa ma loghez pe contul de UK pentru a cumpara de pe UK sau pe contul de US daca vreau sa cumpar de pe US.

Ce spui tu e ca te loghezi pe contul de US apoi doar schimbi regiunea din setari si cumperi din ce store vrei, logat fiind in continuare pe US, alta mancare de peste. O sa incerc totusi

14. #34 SP
    nu am avut niciodata decat un singur cont pe xbox.
    credeam ca stie toata lumea de asta, ca nu ca la psn, unde trebuie cate un cont pt fiecare store...

15. #35 SP
    Junior Member MCVlad's Avatar
    Salutare! Am o intrebare pentru cine cunoaste raspunsul. Am achizitionat X1 Sunset Overdrive bundle, am facut redeem codului in store pentru a descarca jocul, codul a fost validat. Acum cand incerc sa-l instalez nu reusesc. Daca il caut in lista de jocuri imi cere sa-l cumpar si nu am nici o idee cum pot continua. Ma puteti ajuta, va rog?

16. #36 SP
    Junior Member negrutz10's Avatar
    Salut, Am achizitionat xbox one si e prima mea consola. Am facut cont am activat xbox lice gold pentru 14 zile ca asa am avut oferta. am descarcat doua jocuri si nu pot sa joc. Imi apare ca trebuie sa activez Gold membersheep to play. Ma puteti ajuta va rog. Cum il activez? Si a doua problema apre atunci cand vreau sa asaug prieteni imi apare eroarea 0x87-c40000. Multumesc

17. #37 SP
    daca te referi la jocurile free pt xbox gold, mi se pare ca nu merg pe conturile demo de gold.

18. #38 SP
    Junior Member MCVlad's Avatar
    Quote Originally Posted by MCVlad View Post
    Salutare! Am o intrebare pentru cine cunoaste raspunsul. Am achizitionat X1 Sunset Overdrive bundle, am facut redeem codului in store pentru a descarca jocul, codul a fost validat. Acum cand incerc sa-l instalez nu reusesc. Daca il caut in lista de jocuri imi cere sa-l cumpar si nu am nici o idee cum pot continua. Ma puteti ajuta, va rog?
    Rezolvarea este foarte simpla dupa o ora de cautari stresante: Razuiti tot cartonasul, si nu instalati doar DLC-ul asteptand sa apara jocul ca prin magie. Razuiti razuiti razuiti...

19. #39 SP
    haha hai ca asta e tare

20. #40 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    DIY Custom Controller - 9GAG
    Cum sa iti modifici controllerul de Xbox one

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 16 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast